Články vyhledané na "2":

Zobrazeno 300 - 330 výsledků z 447 nalezených.
Objevte klíč ke spokojenému bydlení - vše spočívá v hygge!

Článek: Objevte klíč ke spokojenému bydlení - vše spočívá v hygge!

Hygge je slovo, které byste nejpravděpodobněji zaslechli, kdybyste se ocitli v Dánsku. Tam jsou totiž s tímto výrazem, vystihující životní styl, spjatí do morku všech kostí. Připojte se společně s nimi do skupiny nejšťastnějších lidí na světě a přeneste si hygge - styl klidu, pohody a bezpečí - i do svých interiérů. ...

Velká vánoční soutěž 2020

Článek: Velká vánoční soutěž 2020

Setkání s rodinou, rozbalování a radost z dárků, tradiční vánoční zvyky, ale i vycházka klidnou zasněženou krajinou... Jak trávíte Vánoce? Zašlete fotografii do Velké vánoční soutěže a získejte možnost zahrát si o pěkné ceny.Hlasovat můžete ZDE.Aktualizace: Soutěž byla 12.2.2021 ukončena.

Cukroví na poslední chvíli

Článek: Cukroví na poslední chvíli

Pokud jste se zatím nestíhali v kuchyni příliš zdržet nebo byste k již napečenému cukroví ještě rádi přidali nějaké další, zkuste tyto kokosky. Díky obsahu tvarohu jsou ihned měkké a příjemně vláčné. Kokosky je možné nabalit do malých balíčků, kterými můžete obdarovat své přátele pro radost, je to ideální ...

Černá a bílá: Barvy Vánoc 2020

Článek: Černá a bílá: Barvy Vánoc 2020

„Černá barva v interiérech vyvolává mnoho kontroverzí – z jedné strany je velmi elegantní a nadčasová, ze strany druhé může v přílišné míře působit depresivně. Faktem však je, že ji ve svých domech nebojácně používáme mnohem častěji. Objevuje se dokonce v tak neobvyklých prostorech, jako jsou koupelny, ...

4+1 tipů pro snadné stěhování

Článek: 4+1 tipů pro snadné stěhování

Se stěhováním často nastává hektické období plné zmatků. Přestěhovat se ale zvládnete v klidu i za víkend. Nevěříte? Pak postupujte podle těchto tipů od zkušených profesionálů, které vám zajistí hladký průběh stěhování, až možná budete mile překvapeni.

Kapr vánoční i nevánoční

Článek: Kapr vánoční i nevánoční

I když se v posledních letech na štědrovečerních stolech stále častěji objevují jiné druhy ryb než tradiční kapr, mnohé rodiny u klasické kombinace smažený kapr + salát s potěšením setrvávají. A i když se ledacos mění k lepšímu, pro mnohé jsou Vánoce jedinou příležitostí v roce, kdy se v jejich jídelníčku ...

Dřevěné podlahy hrají prim. Do jakých místností je můžete pokládat?

Článek: Dřevěné podlahy hrají prim. Do jakých místností je můžete pokládat?

Výběr podlahy není nikdy snadný, ať už vybavujete nové prostory nebo rekonstruujete staré. Podlaha do velké míry udává celkový vzhled a dojem z interiérů, je proto dobré jí věnovat dostatek pozornosti. Jak říká Lukáš Bucek, obchodní ředitel Parket Atelier s.r.o.: „Při výběru podlahy je nutné uvažovat o interiéru ...

Montáž oken rodinného domu pomocí jeřábu

Článek: Montáž oken rodinného domu pomocí jeřábu

Použít při montáži oken jeřáb na jednopatrový domek? Dnes už je to celkem běžný standard. Zákazníci chtějí mít krásný výhled přes velké okno bez příček, ale jeho montáž s sebou nese určité komplikace.

Jak udělat sledování televize dokonalé? S držákem na zeď je to hračka

Článek: Jak udělat sledování televize dokonalé? S držákem na zeď je to hračka

Ploché moderní televizory jsou konstruovány tak, aby je bylo možné pohodlně uchytit na zeď pomocí univerzálního držáku na TV. Této možnosti využívá stále více domácností a dá se říct, že televize na zdi již převažují. Správné umístění TV je základem pro správný požitek a pohodlí při sledování oblíbených ...

top‘ rezidence Pomezí: Komfortní bydlení uprostřed zeleně

Článek: top‘ rezidence Pomezí: Komfortní bydlení uprostřed zeleně

Co nejvíce zachovat přírodní prostředí, poskytnout dostatek soukromí, a přitom zůstat na dosah centra Prahy. Takové cíle plní projekt top‘ rezidence Pomezí, jehož druhou etapu právě představuje developer KKCG Real Estate Group.

HELUZ ocení vítěznou fotku tabletem Apple iPad

Článek: HELUZ ocení vítěznou fotku tabletem Apple iPad

Společnost HELUZ vyhlásila tradiční fotografickou soutěž, tentokrát na téma Vyfoť domov. Cenou pro vítěze bude tablet „Apple iPad 10.2 32GB.

Jaká je skutečná investice do rostoucího nábytku?

Článek: Jaká je skutečná investice do rostoucího nábytku?

Kvalitní rostoucí nábytek je investicí, která se zkrátka vyplatí. Ale kdo to zaplatí? Přemýšlíte o koupi rostoucího stolu a židle pro vaše děti, ale odrazuje vás vysoká pořizovací cena? Zaměřili jsme se na nejčastější otázky, které před koupí zvažujeme.

Jak se nespálit při výběru chytrých vodoměrů

Článek: Jak se nespálit při výběru chytrých vodoměrů

Aktuálně připravované nařízení vlády vycházející z Evropské směrnice má za cíl postupné zavedení vyúčtování energií včetně vody, a to až 1x měsíčně. Toto opatření má chránit především spotřebitele, aby nebyli z ničeho nic po roce zaskočeni obrovským účtem a mohli případné problémy řešit průběžně.

Celerová polévka s hruškami

Článek: Celerová polévka s hruškami

Co zajímavého lze uvařit z domácí podzimní sklizně? Hrušku byste v polévce možná nečekali, ale rozhodně stojí zato tento recept vyzkoušet. Krémová polévka z celeru a hrušek je jen decentně přichucená pepřem, tymiánem a pažitkou a zjemněná sladkou smetanou, má proto delikátní, jemnou chuť, kterou zvýrazní pikantní ...

Vrtání vyšlo z módy. Zkuste bezdrátové vypínače

Článek: Vrtání vyšlo z módy. Zkuste bezdrátové vypínače

Kam se hodí bezdrátové vypínače? Odpověď je jednoduchá – v podstatě kamkoli. Představují totiž plně funkční alternativu ke klasickým vypínačům, která navíc může být instalována kdekoliv a kdykoliv, i v místech, kde kabely nevedou nebo vést nemohou. Bez vrtání a bez nepořádku.

Jak být svěží v každém věku

Článek: Jak být svěží v každém věku

Říká se, že s věkem roste moudrost a vědomosti. Platí ale také, že s věkem se mění požadavky na pohodlí našeho lůžka. Obecně by se dalo říci, že děti by měly mít tvrdší matraci a senioři naopak měkčí. Proč tomu tak je? A co dále sledovat při výběru matrace?

Novinky v nabídce typových projektů NÁŠ DŮM pro rok 2020

Článek: Novinky v nabídce typových projektů NÁŠ DŮM pro rok 2020

Architektonická kancelář Křivka s.r.o. představuje celkem 18 nových rodinných domů ve své nabídce 700 typových projektů. Nové rodinné domy byly poprvé prezentovány v katalogu typových projektů NÁŠ DŮM XXXVI, který vyšel v červenu 2020. Kompletní nabídku 18 nových domů naleznete na jejich webových stránkách.

Soutěž Barevný podzim 2020

Článek: Soutěž Barevný podzim 2020

Máte rádi podzim? Romantická alej, údolí zahalené ranní mlhou, dětské výtvory z listí a kaštanů, zbarvené stromy, nos zachumlaný v teplé šále... Jak vidíte podzim vy?  Posílejte nám fotky na téma Barevný podzim a zúčastněte se soutěže o spoustu cen.Aktualizace 7.12.2020: Soutěž byla ukončena.

Truhlářství a podlahářství 2v1

Článek: Truhlářství a podlahářství 2v1

Krédem firmy Šimlinteriér je kvalitní a rychle odvedená práce za příznivé ceny. Díky tomu, že Šimlinteriér zahrnuje v sobě jak truhlářství, tak i podlahářství, je firma schopna zařídit komplexně vaše bydlení. Všude v průmyslu se používá sloučení dvou a více služeb v jedno - a to z prostého důvodu - pro ...

Radiátory PURMO: Funkční a designové zároveň

Článek: Radiátory PURMO: Funkční a designové zároveň

Představujeme otopná tělesa Purmo, která svým designem a vkusným zpracováním zapadnou do jakéhokoliv interiéru a splní vysoké nároky bytových architektů. Vzhledem k různým požadavkům zákazníků je možné radiátory Purmo přizpůsobit každé místnosti vhodnou výškou, délkou, šířkou i tepelným výkonem.

Soutěž o bezdrátová sluchátka a powerbanku od značky TRUST

Článek: Soutěž o bezdrátová sluchátka a powerbanku od značky TRUST

Svoboda pohybu, skvělý zvuk a povedený design - tak lze ve zkratce charakterizovat bezdrátová sluchátka Trust Nika Touch. Když si k nim přibalíte ještě powerbanku, můžete vyrazit na dlouhý výlet bez obav ze ztráty kontaktu s přáteli. Zkuste štěstí v soutěži o produkty holandské značky TRUST, díky kterým bude váš život ...

Soutěž o tyčový vysavač SENCOR

Článek: Soutěž o tyčový vysavač SENCOR

Tyčový akumulátorový vysavač SVC 0625AT od Sencoru se stane vaším každodenním parťákem na cestě za čistou domácností. Zahrajte si o něj v nové soutěži.

Projděte se svým snem o bydlení v redesignovaném showroomu HANÁK na Heršpické

Článek: Projděte se svým snem o bydlení v redesignovaném showroomu HANÁK na Heršpické

Kde najdete nejnovější modely kuchyní, obývacích pokojů nebo třeba ložnic? No přece v čerstvě redesignovaném showroomu v Brně na ulici Heršpická. Rádi vám představíme naše novinky v interiérovém designu. Jsme si jisti, že právě u nás najdete to, co hledáte.

Mrkev na talíři

Článek: Mrkev na talíři

Mrkev, kterou jsme si zvykli vnímat jako jednu z nejobyčejnějších zelenin a nad kterou se někteří ošklíbají jako nad potravinou vhodnou jen pro děti, obsahuje řadu zdraví prospěšných látek. Někoho možná trochu překvapí, že vysoký obsah karotenu, kterým je proslulá a který jí dodává hezkou oranžovou barvu, získala ...

Dlouhé Stráně - technika uprostřed hor

Článek: Dlouhé Stráně - technika uprostřed hor

Přečerpávací elektrárna Dlouhé Stráně je obrovským technickým dílem, které zasáhlo do nerušeného prostředí části Hrubého Jeseníku, zároveň ale svým kontroverzním způsobem přispělo k jeho jedinečnosti. Pohled na horní nádrž elektrárny dnes patří k mnoha pozoruhodnostem, které přitahují zájem turistů.

Jak vyrobit dětské teepee a domeček pro panenky

Článek: Jak vyrobit dětské teepee a domeček pro panenky

Představujeme vám dva nápadité DIY postupy na výrobky pro děti – domeček pro panenky s figurkami hrdinů a teepee pro malé indiány a indiánky. Oba projekty vznikaly v rámci soutěže Balakryl RECY věci.

Chcete vydat knihu? U Bookla.cz neplatíte za její tisk

Článek: Chcete vydat knihu? U Bookla.cz neplatíte za její tisk

Revoluční řešení ve vydávání knih přichází do ČR. Buďte jeho součástí díky projektu Bookla.cz.

Zelenina na ozdobu i k snědku

Článek: Zelenina na ozdobu i k snědku

Není nad uspokojení, které pěstiteli přinese zelenina, již sám zasel, ošetřoval a nakonec i sklidil. Některým druhům zeleniny se dokonce daří i v menších nádobách, jako jsou okenní truhlíky, květináče a další nádoby.

Bydlení Schichtgründe charakterizuje BIM a zeleň na střechách domů i v okolí

Článek: Bydlení Schichtgründe charakterizuje BIM a zeleň na střechách domů i v okolí

Ve čtvrtek 30. července organizovala DELTA prohlídku jednoho z největších bytových projektů dokončených ve Vídni v roce 2020.  Rezidenční komplex Schichtgründe se nachází ve 21. okrsku města Vídeň, který byl zvolen za oblast budoucího rozvoje města Vídeň.

Jak proměnit městskou terasu v zelenou oázu

Článek: Jak proměnit městskou terasu v zelenou oázu

Kdo nemá ve městě zahrádku, snaží si vytvořit své místo k odpočinku alespoň na balkoně nebo terase. Přinášíme několik nápadů, jak takový prostor oživit. Díky praktickým radám a barvám od Balakrylu proměníte každou městskou terasu či balkon v útulný kout.