Články vyhledané na "2":

Zobrazeno 210 - 240 výsledků z 444 nalezených.
Výběr sprchových dveří nepodceňujte

Článek: Výběr sprchových dveří nepodceňujte

Protože se doba zrychluje, většina lidí se dnes raději sprchuje, než koupe ve vaně. Proto je sprchový kout nedílnou součástí moderní koupelny.

Se smogem i suchým vzduchem lze bojovat čističkou a zvlhčovačem

Článek: Se smogem i suchým vzduchem lze bojovat čističkou a zvlhčovačem

Podzimní a zimní období roku je bohužel v řadě měst spojené se zhoršenou kvalitou ovzduší, často způsobenou kouřem z komínů domů, kde se ještě topí uhlím a dřevem. Smog a inverze může dusit města i několik dní v řadě a prakticky znemožnit větrání místností. O zkušenostech s kouřem a prachem by ale mohli ...

Soutěž o 2 bezdrátové nabíječky TRUST Qylo

Článek: Soutěž o 2 bezdrátové nabíječky TRUST Qylo

Nezdržujte se hledáním příslušného kabelu k vaší nabíječce. Jednoduše mobil položte na nabíječku TRUST Qylo. Bezdrátové nabíjení vás překvapí rychlostí nabíjení za pomoci inovativní technologie Qi.

Nová inovativní pergola SPA a projekt ALUKOV WORLDWIDE

Článek: Nová inovativní pergola SPA a projekt ALUKOV WORLDWIDE

Zahradní PERGOLA SPA od společnosti ALUKOV v sobě spojuje jednoduchost, snadné ovládání, promyšlené, na sobě nezávislé stínící systémy a nadčasový design. Pergola Spa má krátce po premiéře na německém veletrhu AQUANALE a vede se jí na výbornou.

Nejen astmatici a alergici -  čistý vzduch si zaslouží každý

Článek: Nejen astmatici a alergici - čistý vzduch si zaslouží každý

Na trhu s domácími spotřebiči se v posledních měsících objevila dlouhá řada domácích čističek vzduchu od různých značek. Pro koho je pořízení čističky vzduchu vhodné, jak se v jejich nabídce vyznat a podle čeho vybírat?

Velká vánoční soutěž 2021

Článek: Velká vánoční soutěž 2021

Jak pečete cukroví, jak zdobíte perníčky, zasněženou krajinu nebo třeba svátečně vyzdobený interiér. Pošlete nám fotografii s vánoční tematikou a zúčastněte se velké soutěže o mnoho pěkných cen.Aktualizace (2.2.2022): Soutěž byla ukončena. Probíhá vyhodnocování výsledků.

Ekologie zachrání i vaši peněženku. Jak ušetřit se zelenou hypotékou

Článek: Ekologie zachrání i vaši peněženku. Jak ušetřit se zelenou hypotékou

Nechcete svým domovem přispívat k ničení planety? Využíváte ekologických principů při výstavbě? Pak pro vás máme příjemnou zprávu, banky vás za vaši šetrnost odmění.

Čas na ochranu stromů proti sviluškám, hálčivcům a vlnovníkovcům přírodní cestou

Článek: Čas na ochranu stromů proti sviluškám, hálčivcům a vlnovníkovcům přírodní cestou

Své stromy a vinnou révu můžete proti škůdcům účinně ochránit i bez chemie za pomocí parazitického roztoče Typhldromus pyri - dravého roztoče, který likviduje svilušky hálčivce a vlnovníkovce. Aplikuje se v zimním období do sadů, vinic a zahrad.

Výroba domácího salámu? V udírně úplně jednoduše

Článek: Výroba domácího salámu? V udírně úplně jednoduše

Výroba domácího salámu má hned několik výhod. Tou první je jednoznačně to, že máte plnou kontrolu nad složením salámu a nemusíte se bát, že by obsahoval něco, co tam nepatří. Kromě toho salám vždy přijde vhod. Umíte si snad představit rohlík či chleba ke svačině bez kousku salámu? Skvěle se také hodí na výrobu ...

Vánoce prakticky: Tyčový vysavač 4 v 1 s digitálním motorem od Sencor

Článek: Vánoce prakticky: Tyčový vysavač 4 v 1 s digitálním motorem od Sencor

Stále přemýšlíte, co koupíte pod stromeček? Jste zastánci spíše praktických dárků? Představujeme tyčový vysavač od značky Sencor, který potěší každého.

Myši v chalupě? Přečtěte si, jak se jich zbavit.

Článek: Myši v chalupě? Přečtěte si, jak se jich zbavit.

Zatímco od jiných škůdců bývá v zimě klid, s myšmi je to jiné. Zimní spánek se jich totiž netýká a obzvlášť na chalupách dokážou natropit značné škody. Přečtěte si, jak se nezvaných návštěvníků zbavit.

Jak si zpříjemnit zimní večery?

Článek: Jak si zpříjemnit zimní večery?

Mráz, brzká tma, vlezlo a sychravo. Zima je únavné období, což nepřidá na fyzickém zdraví, ani na lepší náladě. V takových dnech není nic příjemnějšího, než si zalézt pod deku s šálkem dobrého čaje a oblíbenou knihou. Jak si ale můžete udělat zimní večery ještě o něco příjemnější? Inspirujte se našimi tipy.

Elektrické radiátory pro příjemné teplo v koupelně

Článek: Elektrické radiátory pro příjemné teplo v koupelně

Designové koupelnové radiátory švýcarské značky Zehnder vytvoří domov nejen teplejší, ale i krásnější. Spojují v sobě prvotřídní kvalitu a estetický vzhled. Ten není nijak narušen ani u radiátorů pro elektrické nebo kombinované vytápění, neboť elektrické topné těleso je zcela skryté v radiátoru nebo opticky ...

Jak správně připravit na zimu zahradní jezírko

Článek: Jak správně připravit na zimu zahradní jezírko

Pokud patříte mezi ty, kterým je dáno kochat se pohledem na vlastní zahradní jezírko, vězte, že nastal čas je zazimovat.  Podzimní údržbu není na místě zanedbat, jedině tak se budete moct z čistého a krásného jezírka příští jaro těšit znovu.

Jak nejlépe zateplit půdu?

Článek: Jak nejlépe zateplit půdu?

Zeptali jsme se odbornice na tepelné izolace.

Prodej bytu bez realitky v Praze? Máme pro vás řešení

Článek: Prodej bytu bez realitky v Praze? Máme pro vás řešení

Potřebujete prodat v Praze byt? Stěhujete se do většího nebo dokonce pryč z města? Nevíte, jak na to, nebo se vám nechce absolvovat celý proces prodeje? Nechte to na odbornících z projektu ProdejByt.cz. Ušetříte si spoustu starostí i peněz.

Soutěž: Barvy podzimu 2021

Článek: Soutěž: Barvy podzimu 2021

Vyhlašujeme další soutěž, tentokrát na téma podzim. Posílejte nám fotografie barevné přírody, melancholická zátiší, ranní mlhy, atmosféru sychravých dnů, ale i útulná zákoutí vašeho domova.Aktualizace (3.12.2021): Soutěž byla ukončena. Seznamte se s výherci.

Výhody střešních oken FAKRO

Článek: Výhody střešních oken FAKRO

Řešení použitá ve výrobcích FAKRO rozšiřují jejich funkčnost a zvyšují životnost a kvalitu.

Praha hlásí vyprodáno i přes rekordní ceny. Střední třída dosáhne jen na pronájmy

Článek: Praha hlásí vyprodáno i přes rekordní ceny. Střední třída dosáhne jen na pronájmy

Rekordní ceny a zároveň rekordní prodeje by měly ohlašovat realitní bublinu. Splasknutí ale nepřichází a byty v metropoli jsou prakticky vyprodány. Jen za první pololetí se prodalo 4 750 bytů, tedy téměř stejně jako za celý rok 2020.

Cestovní grily Weber

Článek: Cestovní grily Weber

Touláte se rádi po světě svým autem, dodávkou nebo snad obytným vozem? Pokud máte dostatek nákladového prostoru a chcete si vychutnat trochu kvalitního grilování i na cestách, cestovní gril je jasná volba.

Jaký zvolit způsob osoušení rukou nejen na toaletách

Článek: Jaký zvolit způsob osoušení rukou nejen na toaletách

Sušení rukou po jejich umytí je nedílnou součástí hygieny například po návštěvě toalety. A zatímco.v domácnostech se k tomuto účelu obvykle používá klasický látkový ručník, na veřejných místech je.situace poněkud odlišná.

Protipožární ochrana bytu: co by ve vaší výbavě nemělo chybět?

Článek: Protipožární ochrana bytu: co by ve vaší výbavě nemělo chybět?

Hasičské sbory loni na našem území zaznamenaly více než 17 tisíc požárů. Celková škoda na majetku přesáhla 2,5 milionu korun a zemřelo 144 osob. Velkému počtu požárů je přitom možné zabránit – stačí si domů pořídit ochranné prostředky, které vás na oheň včas upozorní. Jaké vybavení by ve vaší ...

Mají se majitelé tepelných čerpadel obávat zdražování elektřiny?

Článek: Mají se majitelé tepelných čerpadel obávat zdražování elektřiny?

Čím bude výroba elektřiny zelenější, tím bude dražší, takže nárůstu cen elektřiny se v příštích letech nejspíše nevyhneme. Jaký má vliv zvyšování cen elektřiny na provoz tepelných čerpadel? I když je to překvapivé, majitelé tepelných čerpadel na zdražování elektřiny většinou vydělají.

Udělejte si z radiátoru designový kousek

Článek: Udělejte si z radiátoru designový kousek

K renovaci radiátorů většinou dojde, až když je pozdě – tedy během topné sezony. V září už je vhodné mít radiátory připravené, protože nevíte, kdy vás zima zaskočí.

Vytápění na chatách a chalupách: jaké si vybrat?

Článek: Vytápění na chatách a chalupách: jaké si vybrat?

Ani o podzimních a zimních měsících se většina chatařů a chalupářů nevzdá pobytu v přírodě. Jak se na chalupách a chatách běžně vytápí a jaké možnosti by mohly být příjemné i finančně dostupné?

Polévka z dýně hokaidó s kokosovým mlékem

Článek: Polévka z dýně hokaidó s kokosovým mlékem

Dýně hokaidó má příjemnou, trošičku nasládlou chuť a navíc jednu velkou výhodu - tenkou slupku, kterou při kuchyňské úpravě není třeba loupat. Čtenářka Věra nám do soutěže poslala svůj oblíbený recept na polévku, kterou si můžete připravit například když se vrátíte večer domů prokřehlí a unavení. ...

Nejlepší ochrana proti vloupání – klika SecuForte®

Článek: Nejlepší ochrana proti vloupání – klika SecuForte®

Hledáte eurookna pro váš dům, a kromě izolačních parametrů je pro vás důležité, aby se k vám nevloupali zloději? Okenní klika s technologií SecuForte® vám pomůže tento problém vyřešit.

Masové placičky s cuketou

Článek: Masové placičky s cuketou

Konečně je tu sezona cuket! Pokud jste si tuto zeleninu oblíbili stejně jako my, vyzkoušejte masové placičky, které jsou díky přidané cuketě zdravější a šťavnatější. A navíc pečené v troubě.

Závěsná houpací křesla – styl, relax a pohodlí nejen na zahradě!

Článek: Závěsná houpací křesla – styl, relax a pohodlí nejen na zahradě!

Znáte jistě ten pocit, když dorazíte z práce, sil není už zrovna na rozdávání a jediné, co zrovna potřebujete, je zasloužená chvíle odpočinku. A to ať už při skleničce dobrého vína, anebo s chutnou kávičkou. No jo, kde se ale zrovna pohodlně usadit? Závěsná houpací křesla zažívají v posledních 2 sezónách ...

Zpestřete si pitný režim: Vyhrajte lahve z nové edice FRUITS

Článek: Zpestřete si pitný režim: Vyhrajte lahve z nové edice FRUITS

Zdravý pitný režim vůbec nemusí být nudný! Potvrzuje to i nová limitovaná edice FRUITS od značky SodaStream, která jednoduše zpestří váš pravidelný přísun tekutin. Set tří lahví na vodu v hravém designu s motivem ovoce obsahuje i tipy na ochucení perlivé vody, které potěší oči i chuťové buňky.