Články vyhledané na "2":

Zobrazeno 180 - 210 výsledků z 443 nalezených.
Na jaké parametry dát pozor při výběru klimatizace?

Článek: Na jaké parametry dát pozor při výběru klimatizace?

S výběrem klimatitace radí Ing. Robert Bicek, specialista na klimatizace a tepelná čerpadla značky Bosch:

Mistrovské a bezstarostné grilování díky technologii iGrill

Článek: Mistrovské a bezstarostné grilování díky technologii iGrill

Už žádné obavy z nedopečeného či spáleného kousku masa. Chytrá technologie iGrill promění v mistra grilování i úplného začátečníka.

Zlínský Design Week se letos zaměří na design, který pomáhá

Článek: Zlínský Design Week se letos zaměří na design, který pomáhá

V týdnu od 6. do 13. května se Zlín stane městem plným designu. Bohatý program zahrnující výstavy, workshopy, konference, přednášky, exkurze a řadu dalších akcí nabídne zájemcům 13. ročník festivalu Zlin Design Week, který pořádá Fakulta multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati.

Nanoimpregnace pro váš domov

Článek: Nanoimpregnace pro váš domov

NANOBALA s.r.o. je dynamická česká společnost, která již od roku 2010 vyrábí a dodává ochranné impregnace na bázi chemické nanotechnologie a chemické přípravky k čištění a ochraně převážně stavebních materiálů: betonu, imitací kamene, přírodního kamene, cihel a keramiky, skla, dřeva, papíru a textilu.

Dům jedním tahem představuje nové nízkoenergetické domy a rozdává projekty ZDARMA

Článek: Dům jedním tahem představuje nové nízkoenergetické domy a rozdává projekty ZDARMA

Dům jedním tahem (DJT) nabízí již více než 20 let českým zákazníkům stavbu kvalitních montovaných rodinných domů z lehkého keramického betonu. Kromě mnoha výhod, které tento jedinečný materiál i stavební technologie přináší, nabízí DJT svým zákazníkům typový projekt zdarma.

Soutěž Jaro u nás 2022

Článek: Soutěž Jaro u nás 2022

Nová velká soutěž, do které můžete zasílat své fotografie, odstartovala. Tentokrát se budeme těšit na fotky s jarní tematikou.Aktualizace: Soutěž byla ukončena 5.6.2022. Prohlédněte si výherce jarní soutěže.

Trápí vás rostoucí náklady na vytápění? Zateplete si půdu svépomocí, klidně i za chladného počasí

Článek: Trápí vás rostoucí náklady na vytápění? Zateplete si půdu svépomocí, klidně i za chladného počasí

Ceny energií stále rostou, což logicky vede k úvahám, jak ušetřit, aby to naše peněženka pocítila co nejméně. Jednou z nejnáročnějších oblastí na spotřebu energie je naše bydlení. A proto je nejvyšší čas zabývat se jeho správným zateplením.

Soutěž o čisticí prostředky společnosti Electrolux

Článek: Soutěž o čisticí prostředky společnosti Electrolux

Již více než 100 let je značka Electrolux součástí milionů domácností, kde pomáhá lidem žít lepší a snazší život. Redakce BYDLENI.CZ pro vás připravila soutěž o čisticí prostředky společnosti Electrolux, zkuste štěstí a možná vyhrajete právě vy.

Jak chladit vzduchotechnikou?

Článek: Jak chladit vzduchotechnikou?

Investoři, kteří uvažují nad systémem řízeného větrání s rekuperací, se stále častěji ptají, zda by bylo možné systém řízeného větrání využít také k chlazení objektu. Možností, jak chladit vzduchotechnikou, existuje několik a každá z nich má svá specifika a možnosti, ale také omezení.

Hliníková okna: Zajímavé řešení nejen pro novostavby

Článek: Hliníková okna: Zajímavé řešení nejen pro novostavby

Výběr oken do novostavby se vyplatí pečlivě promyslet. Právě okny proudí do interiéru sluneční světlo, také se podílí na tlumení rušivých zvuků zvenčí a zabraňují nežádoucím únikům tepla. Zapomínat nesmíme ani na vizuální hledisko, okna totiž doladí celkový vzhled domu.

Pohankový šoulet s fazolkami adzuki

Článek: Pohankový šoulet s fazolkami adzuki

Fazole adzuki patří ve výživě k vysoce ceněným potravinám s vysokým obsahem bílkovin a vlákniny, ale také kyseliny listové, hořčíku, fosforu, hořčíku, zinku, železa, vitaminů B1 a B6 a dalších hodnotných látek. K výhodám patří poměrně lehká stravitelnost a příjemná oříšková chuť.

Nudle se zeleninou přelité vejci

Článek: Nudle se zeleninou přelité vejci

Na rodičovské dovolené jsem objevila pár podivných, ale malými i velkými strávníky, velmi oblíbených receptů. Chtěla jsem vařit jídla, která by obsahovala hodně zeleniny a přitom chutnala i dětem.

Venkovní rolety: Kdy je nejlepší čas na jejich montáž?

Článek: Venkovní rolety: Kdy je nejlepší čas na jejich montáž?

Venkovní rolety jsou stále žádanějším doplňkem exteriéru. A není divu. Dokáží toho mnohem více než jen stínit. Kdy je však ideální doba pro jejich pořízení?

Soutěž o vstupenky na veletrh Střechy Praha

Článek: Soutěž o vstupenky na veletrh Střechy Praha

Zelené střechy, zadržování a využití dešťové vody, fotovoltaika nebo digitalizace napříč oborem. To jsou hlavní témata, na která se tradiční veletrh tentokrát zaměřuje. Zapojte se do soutěže, deseti výhercům věnujeme dvě volné vstupenky.

Bydlení v pronájmu vs. koupě vlastního bydlení v roce 2022

Článek: Bydlení v pronájmu vs. koupě vlastního bydlení v roce 2022

Během posledních dvou let došlo na realitním trhu k velkým změnám. Pandemie koronaviru výrazně ovlivnila mnoho odvětví včetně trhu s nemovitostmi. Výrazně zvyšující se prodejní ceny bytů i rodinných domů mají za následek, že mnoho lidí na vlastní bydlení nedosáhne. Vyplatí se v roce 2022 pronájem bytu více než ...

Chytrý dům krok za krokem

Článek: Chytrý dům krok za krokem

Pokud zvažujeme stavbu domu, měli bychom začít plánovat jeho automatizaci už v projektové fázi. Chytré bydlení, odborněji řečeno systémová elektroinstalace, je součástí elektroinstalačního projektu. Tak jako v případě stavebního projektu, kdy si rozmýšlíme kolik místností potřebujeme, jak budou veliké a rozmístěné, ...

Soutěž o vstupenky na veletrh FOR DECOR & HOME

Článek: Soutěž o vstupenky na veletrh FOR DECOR & HOME

Již 24. února 2022 odstartuje 12. ročník odborného veletrhu FOR DECOR & HOME v Letňanech. Jestliže se zajímáte o novinky a trendy v interiérovém vybavení, zkuste štěstí v soutěži o vstupenky.

Soutěž o bezdrátová sluchátka YENKEE

Článek: Soutěž o bezdrátová sluchátka YENKEE

Sportovní fanoušci jásají, zimní Olympijské hry v Pekingu 2022 právě začínají! Ale díky časovému posunu se může stát, že váš oblíbený zápas v hokeji nebo závod v krasobruslení nestihnete sledovat z pohodlí vašeho domova. Díky bezdrátovým sluchátkům YENKEE True Wireless PRIMAL|YHP 04BT BK si vychutnáte váš ...

BIOCAT pro bytovou výstavbu - ochrana proti vodnímu kameni

Článek: BIOCAT pro bytovou výstavbu - ochrana proti vodnímu kameni

Efektivní ochrana proti vodnímu kameni po celý životní cyklus vodovodní instalaceŠkody způsobené vodním kamenem bývají velmi drahé, avšak lze jim zabránit. V bytové výstavbě musí být kvalita vodovodní instalace trvale zaručena, protože ovlivňuje provozní i servisní náklady. Spolehlivá a dlouhodobě účinná technika ...

Jak máme postupovat v případě, že si vybíráme vchodové dveře?

Článek: Jak máme postupovat v případě, že si vybíráme vchodové dveře?

Když vybíráme vchodové dveře, nesmíme zapomínat na to, že vstupní dveře by měly být vždy bezpečnostní (minimálně bezpečnostní třída 3) a je jedno, jestli se jedná o byt či dům. V obou případech nám jde o to, aby dveře ochránily nás a náš majetek.

Stylová vzpomínka na narození dítěte

Článek: Stylová vzpomínka na narození dítěte

Přemýšlíte o tom, čím vyzdobit vaši ložnici, obývací pokoj nebo dětský pokojíček?

Vyvracíme mýty aneb je tvrdá postel opravdu dobrá pro záda?

Článek: Vyvracíme mýty aneb je tvrdá postel opravdu dobrá pro záda?

Tvrdá postel určitě není tak dobrá, jak se o ní traduje. Doporučuje se jen pro velmi malou skupinu lidí, protože se neumí dostatečně přizpůsobit tělu a poskytnout mu podporu páteře. Naopak vás z tvrdé matrace mohou záda bolet.

Dhál s červenou čočkou a zeleninou

Článek: Dhál s červenou čočkou a zeleninou

Kořením provoněná indická úprava luštěnin nazývaná dhál může mít mnoho podob. Tento recept se připravuje z červené čočky a je odlehčen zeleninou a kokosovým mlékem. Ingrediencí se možná na první pohled zdá hodně, ale příprava je ve skutečnosti velmi jednoduchá a rychlá, protože červená čočka ani žádná z ...

Pohanková sekaná s přílohou z červené řepy

Článek: Pohanková sekaná s přílohou z červené řepy

Obohaťte si jídelníček sekanou odlehčenou zdravou a chutnou pohankou. Spolu s přílohou z červené řepy, která je plná vitaminů a minerálů, chutná výborně.

Rozhodování o zdroji tepla: 7 důvodů pro tepelné čerpadlo

Článek: Rozhodování o zdroji tepla: 7 důvodů pro tepelné čerpadlo

Sledujete neútěšnou situaci na trhu s energiemi a přemýšlíte, jakým směrem se vydat, abyste dosáhli energetických úspor ve vašem obydlí?  Přinášíme vám 7 důvodů, proč je pro vás tepelné čerpadlo tím pravým zdrojem tepla.

Jaké trendy ovládnou v roce 2022 svět obkladů a dlažeb?

Článek: Jaké trendy ovládnou v roce 2022 svět obkladů a dlažeb?

Retro design, velkoformáty, stále populárnější terrazzo, syté barvy, metalický povrch nebo výrazné plastické dekory, to budou dle mezinárodního veletrhu keramiky pro architekturu a koupelnové vybavení Cersaie trendy a hity sezóny 2022. Hledáte-li inspiraci pro váš dům či projekt, prohlédněte galerii novinek, které přímo z ...

Omezení hypoték se blíží: Co to znamená pro zájemce o vlastní bydlení?

Článek: Omezení hypoték se blíží: Co to znamená pro zájemce o vlastní bydlení?

Minulý a letošní rok se pořádně podepsal na stavu české ekonomiky, což ovlivnilo nejen cenu zboží a služeb, ale i úvěrů. Největší změny zaznamenají hlavně zájemci o vlastní bydlení, na které čekají přísnější podmínky pro sjednání hypotečních úvěrů.

Výběr sprchových dveří nepodceňujte

Článek: Výběr sprchových dveří nepodceňujte

Protože se doba zrychluje, většina lidí se dnes raději sprchuje, než koupe ve vaně. Proto je sprchový kout nedílnou součástí moderní koupelny.

Se smogem i suchým vzduchem lze bojovat čističkou a zvlhčovačem

Článek: Se smogem i suchým vzduchem lze bojovat čističkou a zvlhčovačem

Podzimní a zimní období roku je bohužel v řadě měst spojené se zhoršenou kvalitou ovzduší, často způsobenou kouřem z komínů domů, kde se ještě topí uhlím a dřevem. Smog a inverze může dusit města i několik dní v řadě a prakticky znemožnit větrání místností. O zkušenostech s kouřem a prachem by ale mohli ...

Soutěž o 2 bezdrátové nabíječky TRUST Qylo

Článek: Soutěž o 2 bezdrátové nabíječky TRUST Qylo

Nezdržujte se hledáním příslušného kabelu k vaší nabíječce. Jednoduše mobil položte na nabíječku TRUST Qylo. Bezdrátové nabíjení vás překvapí rychlostí nabíjení za pomoci inovativní technologie Qi.