Články vyhledané na "1.":

Zobrazeno 360 - 390 výsledků z 455 nalezených.
Kdo vyhrál v soutěži Jaro u nás doma 2020?

Článek: Kdo vyhrál v soutěži Jaro u nás doma 2020?

I když bylo letošní jaro poznamenáno koronavirovou pandemií, málokdo si nechal ujít občasnou vycházku do přírody. Moc děkujeme pozorným čtenářům, kteří umějí vnímat přírodu a kteří nám zaslali krásné fotografie do jarní soutěže.Výhercům velmi gratulujeme!

Staňte se mistry grilovací sezony - tyto vychytávky by vám neměly chybět

Článek: Staňte se mistry grilovací sezony - tyto vychytávky by vám neměly chybět

Grilovací sezona začala, a tak je nejvyšší čas se na toto příjemné období připravit. Neměli byste opomenout ani tu správnou výbavu na pohodové grilování, ani nové recepty, díky nimž si dopřejete ten správný kulinářský zážitek klidně každý den. 

Každoročně se na světě sní přes 4 miliony tun čerstvých jahod

Článek: Každoročně se na světě sní přes 4 miliony tun čerstvých jahod

Celková roční produkce se ale podle Potravinářské a zemědělské organizace Spojených národů v posledních letech šplhá k 8 milionům tun. Největšími producenty jsou Čína a USA, mezi evropskými zeměmi vede Španělsko.  Zda jsou do tohoto čísla započítány i jahody z českých zahrad, těžko říci.

Kamna a sporáky vyrobeny v Česku

Článek: Kamna a sporáky vyrobeny v Česku

Jedna věc k mnoha účelům. Přesně to je strategie KVS EKODIVIZE a.s., která vyrábí a dodává na trh řadu produktů, mimo jiné také sporáky a kamna na pevná paliva.

Zahrady vil Tugendhat a Löw-Beer propojil nový turniket

Článek: Zahrady vil Tugendhat a Löw-Beer propojil nový turniket

Minulý týden se po nucené přestávce návštěvníkům znovu otevřela brněnská vila Tugendhat. Už od konce května je přístupná také vila Löw-Beer a sousedící zahrady obou těchto významných staveb jsou nyní nově propojeny turniketem.

Primalex Ceramic: Testován těmi největšími nepřáteli vašich stěn

Článek: Primalex Ceramic: Testován těmi největšími nepřáteli vašich stěn

Primalex představuje svou největší letošní novinku – nátěr Ceramic, který byl testován těmi nejhoršími nepřáteli stěn, jakými jsou například kečup, hořčice, káva, červené víno nebo vodou ředitelné fixy.

Nádoby osázené kvetoucími rostlinami vypadají vždy nádherně

Článek: Nádoby osázené kvetoucími rostlinami vypadají vždy nádherně

V truhlících či zavěšených nádobách, na slunci nebo i v polostínu najdou nejlepší uplatnění poléhavé kvetoucí rostliny.

Proč si koupit tepelné čerpadlo?

Článek: Proč si koupit tepelné čerpadlo?

Pokud si pokládáte tuto otázku, existuje na ni hned několik odpovědí. Zde máte příklad tří možných zákazníků, kteří možná řeší podobnou situaci.

Pohankový nákyp s kapustou a mletým masem

Článek: Pohankový nákyp s kapustou a mletým masem

Lehce stravitelná a zdraví prospěšná pohanka má jemnou oříškovou chuť a s mladou kapustou a libovým mletým masem tvoří velmi příjemnou kombinaci.

Přeplněný dům se stal hlučným aneb jak se projevil nouzový stav na našem bydlení

Článek: Přeplněný dům se stal hlučným aneb jak se projevil nouzový stav na našem bydlení

Z našich obydlí se staly školy, školky, školní jídelny a školní kroužky v jednom. Také home office neboli domácí pracovny, kanceláře, jednací a zasedací místnosti. Vyžaduje to od nás nejen pevnou vůli, ale i toleranci k okolí. Pohybujeme se více doma. V lepším případě na zahradě domu. Ten, kdo nemá zahradu se musí ...

Plynový gril potřebuje před grilovací sezónou vyčistit

Článek: Plynový gril potřebuje před grilovací sezónou vyčistit

Sluníčko vás možná již vylákalo poprvé posedět na zahradě či na terase u grilu. Nebo se na grilování chystáte? I ten, kdo má doma plynový gril, musí sáhnout po kartáči a na začátku sezóny jej pořádně vyčistit.

Vysavače Electrolux

Článek: Vysavače Electrolux

Existuje mnoho značek, které se specializují na výrobu vysavačů, ale jen málo z nich má takovou tradici, jako electrolux. Pokud vybíráte nový vysavač, produkty značky electrolux rozhodně nesmíte přehlédnout.

Recept: Hlavička jako tradiční velikonoční pokrm

Článek: Recept: Hlavička jako tradiční velikonoční pokrm

Když vám někdo na Velikonoce nabídne hlavičku, myslí tím velikonoční nádivku s masem, které často pocházelo z hlavy telete. Proto se vžil tento lidový název. Hlavička se řadí mezi tradiční velikonoční pokrmy. I když existuje mnoho variant tohoto tradičního velikonočního pokrmu, vždy by měl obsahovat spoustu divokých ...

Jak vypadá jaro u vás doma? Velká soutěž startuje

Článek: Jak vypadá jaro u vás doma? Velká soutěž startuje

I když si letošní jaro užíváme spíše z balkonu nebo zpoza oken, i tak nám může probouzející se příroda dělat radost. Pošlete nám fotografii s jarní tematikou a zúčastněte se soutěže Jaro u nás doma. Posílat nám můžete váš jarně vyzdobený balkon, okno, celý interiér, květinová aranžmá, první jarní rostliny, ...

Nechte se odměňovat za to, co děláte běžně. Nakupujte přes cashbackový portál Tipli.cz!

Článek: Nechte se odměňovat za to, co děláte běžně. Nakupujte přes cashbackový portál Tipli.cz!

Představte si, že nakoupíte ve svém oblíbeném obchodě až o 33 % levněji pouze tím, že uděláte klik myší navíc. Nemusíte čekat na výprodej skladů, akční letáky ani soutěže. S Tipli vyřídíte veškeré své nákupy pohodlně z domova a ušetřené peníze se vám pohrnou samy zpátky na účet. Pojďte se podívat na to, ...

Dezinfikujte si klíče, viry na nich přežijí i několik dní

Článek: Dezinfikujte si klíče, viry na nich přežijí i několik dní

V době koronavirové pandemie byste si měli dávat pozor na všechno, čeho se dotknete. Podle vědců mohou viry na různých druzích povrchu přežít hodiny, na kovu a plastu dokonce několik dní. Přitom třeba klíče vezmete do ruky minimálně dvakrát denně a dotýkáte se jich neumytýma rukama třeba po nákupu nebo cestě autobusem. ...

3 způsoby, jak zařídit půjčku na rekonstrukci

Článek: 3 způsoby, jak zařídit půjčku na rekonstrukci

Potřebujete rekonstruovat bydlení, ale nemáte dostatek financí? Řešením je vhodně zvolená půjčka. Správným výběrem získáte dostatek peněz a zároveň nepřeplatíte zbytečně vysoké částky. Jaké jsou 3 varianty pro financování rekonstrukce?

Rozhodli se pro dřevostavbu a nelitují

Článek: Rozhodli se pro dřevostavbu a nelitují

Pan Petr a paní Lenka dlouho žili v bytě a na bydlení ve vlastním rodinném domě ani nepomysleli. Nakonec si však pořídili pozemek o 1000 m2 na Kutnohorsku a domek s velkou zahradou by už nevyměnili. Proč se rozhodli pro dřevostavbu, jaké problémy stavbě předcházely a jak jsou nakonec spokojeni?

8 věcí, které byste měli vědět o stěhování

Článek: 8 věcí, které byste měli vědět o stěhování

Je stěhování opravdu taková hrůza, jak se všude píše? Inu, jak se to vezme. Přesvědčte se se, že stěhování může být i pořádná psina! Musí se však brát s nadhledem, být dobře promyšlené a naplánované. Následující článek nastíní, jak stěhovat bez zbytečného stresu.

Kuchyňské roboty Sencor - ještě dnes u vás doma!

Článek: Kuchyňské roboty Sencor - ještě dnes u vás doma!

Kuchyňské roboty se za poslední dobu staly velkým hitem. Jedná se však o spotřebiče, které nejsou z těch nejlevnějších, a tak je dobré dát si na výběru kvalitního robota záležet. Ujasněte si, zda kuchyňského robota opravdu využijete, aby se nestal jen dalším přístrojem, který bude zaclánět na vaší kuchyňské lince.

Nový Silan dodá oblečení dlouhodobou svěžest

Článek: Nový Silan dodá oblečení dlouhodobou svěžest

Užívejte si život ve vašem městě naplno a ve společnosti svěžesti. Díky jedinečné novince společnosti Henkel – Silan Fresh Control bude vaše oblečení vonět celý den, a to bez ohledu na to, co si pro vás vaše město připravilo. Unikátní technologie eliminuje pachy a dodá vašemu oblečení svěžest až po dobu sto dní....

Kdo vyhrál ve Velké vánoční soutěži?

Článek: Kdo vyhrál ve Velké vánoční soutěži?

Děkujeme všem soutěžícím za zaslané fotografie do soutěže Velká vánoční soutěž 2019. Prohlédněte si vítězné fotografie. Soutěž byla 27. 1. 2020 ukončena. Přehled všech zařazených fotek do soutěže najdete na této stránce.

Žehlení s opravdovým profesionálem

Článek: Žehlení s opravdovým profesionálem

Novinka IXEO Power značky Tefal vás zcela překvapí: Dokáže naplnit všechny vaše potřeby, k tomu rychle a pohodlně. Součástí je napařovač, ultravýkonná žehlička a variabilní žehlící prkno! Váš outfit bude vypadat vždy perfektně – i když se budete oblékat na poslední chvíli.

Vše o elektrických krbech

Článek: Vše o elektrických krbech

Elektrické krby jsou dnes coby moderní doplněk interiérů nejlepší alternativou klasického krbu na pevná paliva. Své využití naleznou především tam, kde není možné vyhotovit komínové těleso. V poslední době získaly oblibu také v rodinných domech pro svou jednoduchost užití a bezúdržbovost.

Tip na víkendovou snídani od Julie Kučerovské

Článek: Tip na víkendovou snídani od Julie Kučerovské

„Určitě to znáš: rána ve všední den bývají plná stresu, pospíchá se do školy a do práce, takže se někdy nestíháš ani pořádně nasnídat. Já osobně si dám ráno maximálně smoothie, někdy müsli s mlékem nebo jogurt. Často nestíhám ani to, ale vím, jak jsou snídaně důležité, takže se je přece jen snažím ...

To nejlepší z obou světů

Článek: To nejlepší z obou světů

Tyvek® AirGuard® Smart je pokročilá inteligentní technologie, která zajišťuje vzduchotěsnost a brání pronikání vlhkosti.Tento materiál plně vyhovuje vysokým nárokům kladeným na moderní obvodové pláště budov a snadno se s ním pracuje. Tyvek® AirGuard® Smart je jedinečná fólie vyvinutá odborníky, která je ...

Soutěž: Moje snídaně

Článek: Soutěž: Moje snídaně

Jak vypadá vaše ráno? Snídáte ve spěchu - popadnete rohlík a kafe usrkujete z kelímku v autě? Nebo si naopak rádi přivstanete a připravíte celé rodině bohatou a zdravou snídani? Pošlete nám fotografii, jak snídáte - brzy ráno ve všední den, později o víkendu, doma u stolu, v posteli, nebo v kavárně, sami, nebo s ...

Hledáte náhradu za kotel s výkonem 6 - 10 kW?

Článek: Hledáte náhradu za kotel s výkonem 6 - 10 kW?

Český výrobce domácích spotřebičů značky KVS MORAVIA – firma KVS EKODIVIZE a.s. vám nabízí řešení. Od ledna 2020 znovu uvádí na trh varný spotřebič s výměníkem Typ 9106 určený k etážovému vytápění i vaření, který vyhovuje Nařízení komise EU 2015/1185  EKODESIGN lokálních topidel na tuhá paliva a ...

Výrazných úspor vody lze docílit jen při měření po minutách

Článek: Výrazných úspor vody lze docílit jen při měření po minutách

Kvůli čím dál většímu nedostatku vody a s ním související připravované legislativě se chytré vodoměry stávají velkým tématem. V posledních letech proběhla řada pilotních projektů s nasazením chytrých vodoměrů, které ovšem často ukázaly, že dálkové odečty po hodinách nebo dokonce po dnech nedokáží správcům ...

Plnou parou k čisté podlaze? dTest za vás vyzkoušel parní pomocníky

Článek: Plnou parou k čisté podlaze? dTest za vás vyzkoušel parní pomocníky

Ať právě bojujete s následky zimních plískanic, nebo už se chystáte na jarní úklid, hodí se spolehlivý pomocník, který si poradí s odolnými skvrnami na podlaze. Může jím být horká pára, jež dokáže rozpustit zaschlé šmouhy, aniž by bylo zapotřebí saponátu nebo vaší hrubé síly. Odborníci ze spotřebitelské ...