Články vyhledané na "1.":

Zobrazeno 240 - 270 výsledků z 457 nalezených.
Jak správně připravit na zimu zahradní jezírko

Článek: Jak správně připravit na zimu zahradní jezírko

Pokud patříte mezi ty, kterým je dáno kochat se pohledem na vlastní zahradní jezírko, vězte, že nastal čas je zazimovat.  Podzimní údržbu není na místě zanedbat, jedině tak se budete moct z čistého a krásného jezírka příští jaro těšit znovu.

Dokonalá souhra hliníkové pergoly ARTOSI a screenové rolety ALFA-ZIP

Článek: Dokonalá souhra hliníkové pergoly ARTOSI a screenové rolety ALFA-ZIP

Hliníková pergola ARTOSI a screenová roleta ALFA-ZIP, to je dokonalé souznění moderního designu a praktičnosti. Samonosná bioklimatická pergola ARTOSI i látková roleta ALFA-ZIP jsou ryze českými výrobky přicházející přímo z vývojového oddělení společnosti ISOTRA.

Prodej bytu bez realitky v Praze? Máme pro vás řešení

Článek: Prodej bytu bez realitky v Praze? Máme pro vás řešení

Potřebujete prodat v Praze byt? Stěhujete se do většího nebo dokonce pryč z města? Nevíte, jak na to, nebo se vám nechce absolvovat celý proces prodeje? Nechte to na odbornících z projektu ProdejByt.cz. Ušetříte si spoustu starostí i peněz.

Jak na domácí klobásy?

Článek: Jak na domácí klobásy?

Pokud pravidelně nakupujete v řeznictví či masnách, tak vám nemusíme klobásu nebo, chcete-li jelito, sáhodlouze představovat.

Soutěž: Barvy podzimu 2021

Článek: Soutěž: Barvy podzimu 2021

Vyhlašujeme další soutěž, tentokrát na téma podzim. Posílejte nám fotografie barevné přírody, melancholická zátiší, ranní mlhy, atmosféru sychravých dnů, ale i útulná zákoutí vašeho domova.Aktualizace (3.12.2021): Soutěž byla ukončena. Seznamte se s výherci.

Izolace pro čtyři roční období

Článek: Izolace pro čtyři roční období

O tepelné izolaci obytných prostor se většinou mluví v souvislosti se zimou a létem – tedy sezónami chladu a horka. Osvědčená tepelná izolace na bázi celulózy ale nabízí kromě zateplení i řadu dalších benefitů, jakými jsou absence nákladů na provoz klimatizace, ekologie či regulace vlhkosti. To vše na základě ...

Cestovní grily Weber

Článek: Cestovní grily Weber

Touláte se rádi po světě svým autem, dodávkou nebo snad obytným vozem? Pokud máte dostatek nákladového prostoru a chcete si vychutnat trochu kvalitního grilování i na cestách, cestovní gril je jasná volba.

Realizace: Velkoryse prosklený dům s výhledem na kostelík

Článek: Realizace: Velkoryse prosklený dům s výhledem na kostelík

V jihočeských Ledenicích vyrostl cihlový a velkoryse prosklený „user friendly“ dům, na jehož návrhu pracoval Ateliér Vostracký. Architektům se podařilo pochopit všechna přání majitele, který by dnes ani po třech letech bydlení nic neměnil.

Kde si koupit byt v Praze?

Článek: Kde si koupit byt v Praze?

Tam, kde je blízko do přírody a kousek do centra

Jaký zvolit způsob osoušení rukou nejen na toaletách

Článek: Jaký zvolit způsob osoušení rukou nejen na toaletách

Sušení rukou po jejich umytí je nedílnou součástí hygieny například po návštěvě toalety. A zatímco.v domácnostech se k tomuto účelu obvykle používá klasický látkový ručník, na veřejných místech je.situace poněkud odlišná.

Protipožární ochrana bytu: co by ve vaší výbavě nemělo chybět?

Článek: Protipožární ochrana bytu: co by ve vaší výbavě nemělo chybět?

Hasičské sbory loni na našem území zaznamenaly více než 17 tisíc požárů. Celková škoda na majetku přesáhla 2,5 milionu korun a zemřelo 144 osob. Velkému počtu požárů je přitom možné zabránit – stačí si domů pořídit ochranné prostředky, které vás na oheň včas upozorní. Jaké vybavení by ve vaší ...

Mají se majitelé tepelných čerpadel obávat zdražování elektřiny?

Článek: Mají se majitelé tepelných čerpadel obávat zdražování elektřiny?

Čím bude výroba elektřiny zelenější, tím bude dražší, takže nárůstu cen elektřiny se v příštích letech nejspíše nevyhneme. Jaký má vliv zvyšování cen elektřiny na provoz tepelných čerpadel? I když je to překvapivé, majitelé tepelných čerpadel na zdražování elektřiny většinou vydělají.

Udělejte si z radiátoru designový kousek

Článek: Udělejte si z radiátoru designový kousek

K renovaci radiátorů většinou dojde, až když je pozdě – tedy během topné sezony. V září už je vhodné mít radiátory připravené, protože nevíte, kdy vás zima zaskočí.

Vytápění na chatách a chalupách: jaké si vybrat?

Článek: Vytápění na chatách a chalupách: jaké si vybrat?

Ani o podzimních a zimních měsících se většina chatařů a chalupářů nevzdá pobytu v přírodě. Jak se na chalupách a chatách běžně vytápí a jaké možnosti by mohly být příjemné i finančně dostupné?

Polévka z dýně hokaidó s kokosovým mlékem

Článek: Polévka z dýně hokaidó s kokosovým mlékem

Dýně hokaidó má příjemnou, trošičku nasládlou chuť a navíc jednu velkou výhodu - tenkou slupku, kterou při kuchyňské úpravě není třeba loupat. Čtenářka Věra nám do soutěže poslala svůj oblíbený recept na polévku, kterou si můžete připravit například když se vrátíte večer domů prokřehlí a unavení. ...

Koupelnové žebříky pro novostavby i rekonstrukce

Článek: Koupelnové žebříky pro novostavby i rekonstrukce

Na trhu dnes najdete koupelnové žebříky mnoha barev i tvarů a se zbytkem prostoru je tak snadno sladíte. KORADO nabízí u všech svých koupelnových těles KORALUX i variantu originálního a praktického prostorového uchycení.

Soutěž o kousky z autorské kolekce Bella Rose

Článek: Soutěž o kousky z autorské kolekce Bella Rose

Venku to vypadá na příjemné babí léto plné sluníčka a teplých dní. Vychutnejte si poslední teplé dny na terase či balkoně a udělejte si příjemnou tečku za létem.

Masové placičky s cuketou

Článek: Masové placičky s cuketou

Konečně je tu sezona cuket! Pokud jste si tuto zeleninu oblíbili stejně jako my, vyzkoušejte masové placičky, které jsou díky přidané cuketě zdravější a šťavnatější. A navíc pečené v troubě.

Zpestřete si pitný režim: Vyhrajte lahve z nové edice FRUITS

Článek: Zpestřete si pitný režim: Vyhrajte lahve z nové edice FRUITS

Zdravý pitný režim vůbec nemusí být nudný! Potvrzuje to i nová limitovaná edice FRUITS od značky SodaStream, která jednoduše zpestří váš pravidelný přísun tekutin. Set tří lahví na vodu v hravém designu s motivem ovoce obsahuje i tipy na ochucení perlivé vody, které potěší oči i chuťové buňky.

Prodlužte si pobyt na zahradě

Článek: Prodlužte si pobyt na zahradě

Zahrada je pro většinu z nás oázou odpočinku a slouží jako ideální místo pro relaxaci, pořádání rodinných oslav, večírků a setkání s přáteli. Klesající teplota nebo déšť nás ovšem mohou ze zahrady předčasně vyhnat. Přece však existuje možnost, jak na jaře zkrátit dobu čekání na hřejivé sluneční paprsky ...

Výhody nízkoenergetických střešních oken FAKRO

Článek: Výhody nízkoenergetických střešních oken FAKRO

Po letech vývoje výrobních technologií se střešní okna stala něčím více než jen způsobem prosvětlení podkroví. Různé modely oken lze přizpůsobit různým typům střech tak, aby se zajistil maximální komfort pro každého uživatele. Každé střešní okno by mělo vynikat svými parametry a doplňovat energetický koncept ...

Tesla zlevňuje chytré domácí kamery a čističky vzduchu

Článek: Tesla zlevňuje chytré domácí kamery a čističky vzduchu

Během posledních dvou týdnů prázdnin je možné vybavit si domácnost chytrými zařízeními za zvýhodněnou cenu. Od 16. do 29. srpna lze u vybraných prodejců pořídit vybranou nabídku chytrých bezpečnostních kamer a hned tři modely čističek vzduchu se zajímavou slevou. Společnou vlastností všech těchto produktů značky ...

Praha má kritický nedostatek nových bytů. Čtvrtina najde kupce v neveřejných předprodejích

Článek: Praha má kritický nedostatek nových bytů. Čtvrtina najde kupce v neveřejných předprodejích

Dle dat realitní kanceláře LEXXUS, jednoho z největších prodejců nemovitostí v Praze a okolí, čtvrtina bytů najde kupující v neveřejných předprodejích určených investorům. Nic na tom nemění nízká výnosnost investice do rezidenčních realit ani rostoucí pořizovací ceny. Dlouhodobí investoři se naučili, že na ...

dTest se zaměřil na sušičky potravin. Jak vám pomůžou zpracovat úrodu a podle čeho je vybírat?

Článek: dTest se zaměřil na sušičky potravin. Jak vám pomůžou zpracovat úrodu a podle čeho je vybírat?

Sušení je velmi praktický a šetrný způsob uchování potravin. Jak jsou na tom s přednostmi a nedostatky samotné sušičky, zjišťovala nezávislá spotřebitelská organizace dTest, která důkladným zkouškám podrobila jedenáct modelů. Ve zkouškách neobstála velikost otvorů v sušicích platech, jimiž ve všech případech ...

Mlsejte zdravě: RAW dezerty

Článek: Mlsejte zdravě: RAW dezerty

Co všichni na té RAW stravě mají? Vyzkoušejte recepty plné ovoce, ořechů, semínek a dalších čerstvých surovin a možná i vás tento styl života nadchne. Jitky Adamová, autorka kuchařky Raw pro zdraví a krásu představuje tři recepty na dezerty.

Jak na domácí zmrzlinu: Vybíráme zmrzlinovač

Článek: Jak na domácí zmrzlinu: Vybíráme zmrzlinovač

Z poctivých surovin a podle vlastní chuti si můžete lahodnou zmrzlinu sami snadno připravit za pomoci zmrzlinovačů. Právě na ně se zaměřila nezávislá spotřebitelská organizace dTest, která vybrané modely podrobila důkladným zkouškám. Jak dlouho si na oblíbenou pochoutku počkáte a vedly si lépe modely s chladicí jednotkou, ...

V tropických vedrech osvěží nejlépe meloun

Článek: V tropických vedrech osvěží nejlépe meloun

Vrcholné léto je dobou, kdy je nabídka i poptávka po melounech největší. Zvláště chlazený meloun je bezesporu pro mnohého z nás bez ohledu na věk lahůdka lákavější než třeba zmrzlina, jelikož spolehlivě osvěží.

Dnes (ne)vaříme! Zkuste RAW burger a další

Článek: Dnes (ne)vaříme! Zkuste RAW burger a další

Vybrali jsme pro vás několik zajímavých receptů z kuchařské knihy RAW pro zdraví a krásu. Kuchařka je odpovědí na stále rostoucí trend syrové, nebo také živé či raw stravy. Autorka Jitka Adamová prostřednictvím jednoduchých receptů na polévky, hlavní jídla, dezerty a nápoje ukazuje, jak (ne)vařit rychle, ale přesto ...

Velká letní soutěž je tady

Článek: Velká letní soutěž je tady

Možná letos k moři nepojedete,  zato se vám možná podaří zachytit tu nejlepší momentku léta! Vyhlašujeme další ročník velké letní soutěže Moje léto 2021 a těšíme se na vaše fotografie.Aktualizace 28.9.2021: Soutěž byla ukončena a probíhá vyhodnocení výsledků.

Nový kávovar JURA E8 model 2021

Článek: Nový kávovar JURA E8 model 2021

Vychutnat si kávu ve stylu - to je to, co vám zbrusu nový kávovar JURA E8 dokáže nabídnout. Moderní design a řadu výhod, kterými dříve disponovaly jen profesionální produkty, můžete nyní okusit i v pohodlí domova.