Články vyhledané na "1.":

Zobrazeno 150 - 180 výsledků z 457 nalezených.
Silvestrovské pohoštění: Domácí paštika s trhacím chlebem

Článek: Silvestrovské pohoštění: Domácí paštika s trhacím chlebem

K silvestrovskému veselí patří pohoštění. Klasické obložené chlebíčky a jednohubky už málokoho ohromí. Tentokrát můžete své přátele překvapit domácí paštikou a křupavým chlebem plným sýru.

Vánoční rady s receptem pro ty, které děsí kosti

Článek: Vánoční rady s receptem pro ty, které děsí kosti

O Vánocích se toho každý rok hodně napovídá i napíše. Také se toho v souvislosti s nimi hodně nahořekuje.

Sváteční pohoštění: Houbový kuba

Článek: Sváteční pohoštění: Houbový kuba

Štědrovečerní večeře by se měla skládat z několika chodů. Vedle vánočního kapra a bramborového saláta můžete letos podávat také houbového kubu, tradiční staročeské jídlo plné sušených hub, krup a voňavého česneku.

HF500. Nový aku tyčový vysavač s hřebenem proti namotávání vlasů

Článek: HF500. Nový aku tyčový vysavač s hřebenem proti namotávání vlasů

Značka Hoover uvádí na trh novinky v kategorii vysavačů. Inovovala dvě nejoblíbenější a nejprodávanější řady a přinesla nové technologie a praktické vychytávky pro úklid celého bytu i čištění vysavače jako takového. Představujeme kompaktní akumulátorový vysavač Hoover HF500.

Velká vánoční soutěž 2022

Článek: Velká vánoční soutěž 2022

Opět můžete do Velké vánoční soutěže zasílat vaše fotografie s vánoční a zimní tematikou. Tentokrát na výherce čekají ceny od e-shopu Grilykrby.cz, který někoho potěší sadou litinového nádobí na gril, ženám udělají radost kosmetické balíčky a každý jistě ocení meteostanici nebo praktické litrové lahve. ...

Vyhlášení vítězů soutěže Barvy podzimu 2022

Článek: Vyhlášení vítězů soutěže Barvy podzimu 2022

Podzimní soutěž je u konce a my představujeme výherce. Gratulujeme a všem ostatním čtenářům děkujeme, že se zapojili do soutěže.

10 tipů, jak se zahřát a neprotopit majlant

Článek: 10 tipů, jak se zahřát a neprotopit majlant

Ohřát se v letošní zimě, to pěkně prožene peněženku. Přinášíme proto některé tipy, jak její finanční bolesti zmírnit.

Kartonové krabice nevyhazujte. Vyrobte si bytové doplňky

Článek: Kartonové krabice nevyhazujte. Vyrobte si bytové doplňky

Češi jsou příkladní v recyklaci kartonových krabic od vánočních dárků. Tři čtvrtiny (76 %) jich krabici od zaslaného zboží alespoň občas využijí pro odeslání jiné zásilky. Pokud jde o krabice od nového televizoru, skoro čtyři z deseti (39 %) si ji ponechá pro případ pozdějšího využití a 4 % ji použijí pro ...

Jak vybrat nový televizor pod stromeček?

Článek: Jak vybrat nový televizor pod stromeček?

Ztrácíte se v bohaté nabídce televizorů a nevíte, podle čeho a jak vybírat vhodný přijímač do vaší domácnosti, na chalupu nebo do pracovny? Připravili jsme pro vás jednoduchého průvodce nákupem nového televizoru. Podle tohoto pětibodového seznamu si vyberete dokonalý televizor, který bude přesně odpovídat vašim ...

Upečte si estonský kringel nebo trdelníky

Článek: Upečte si estonský kringel nebo trdelníky

Na žádném adventním trhu nechybí stánek s kynutým pečivem vonícím po skořici. Z nové kuchařky Naše domácí – recepty a návody z kopečku od Moniky Kindlové jsme pro vás vybrali recept na estonský kringel, který nápadně připomíná i nám dobře známé trdelníky.

V jakém kadeřnictví se cítíte lépe?

Článek: V jakém kadeřnictví se cítíte lépe?

Možná vás tato otázka ještě nenapadla, ale zkusme se na ni podívat blíže. Určitě chodíte do kadeřnického salónu, a možná že častěji než jednou měsíčně. Strávíte tam v průměru dvě až tři hodiny. Zamysleli jste se někdy nad tím, jaké je to prostředí?

Vánoční tip: Knihy, které mi dělají radost

Článek: Vánoční tip: Knihy, které mi dělají radost

Pod vánočním stromečkem by nikdy neměla chybět alespoň jedna kniha. Pokud váháte, jaký titul letos vybrat, nakladatelka Martina Boledovičová pro vás připravila stručný, inspirativní výběr.

Soutěž: Doušek se správnou teplotou vždy a všude

Článek: Soutěž: Doušek se správnou teplotou vždy a všude

Využijete je v práci, při sportu, na výletě, do školy nebo při společných chvilkách s rodinou. Hodí se v zimě i v létě. Budou ozdobou každé oslavy či parťákem na cesty. S produkty z webu termoo.cz máte jistotu, že váš nápoj i pokrm zůstanou vždy správně vychlazené, nebo vás naopak příjemně zahřejí.

Každodenní úklid usnadní vysavače od značky Bissell

Článek: Každodenní úklid usnadní vysavače od značky Bissell

Díky vysavačům od značky Bissell je běžný úklid podlah, ale i rychlá likvidace drobných nehod, jako jsou třeba stopy domácího mazlíčka, vylitá sklenička s džusem nebo kuchyňský nepořádek, úplnou hračkou. Vysavače Bissell totiž v jednom kroku podlahu vysají, vytřou i vysuší, a tak je už za pár minut připravená na ...

Dárky plné společných vzpomínek a fotek od Vyvolej.to

Článek: Dárky plné společných vzpomínek a fotek od Vyvolej.to

Hledáte originální dárek, kterým uděláte o Vánocích radost svým blízkým? Není nic lepšího, než osobní dárek plný společných vzpomínek. Zkuste štěstí v nové soutěži s Vyvolej.to, designovým online fotolabem, a získejte jeden z poukazů na vyvolání fotek a dalších fotoproduktů v hodnotě 1 000 Kč.

Stufato s krůtím masem a polentou

Článek: Stufato s krůtím masem a polentou

Podzimní úrodu zeleniny využijte k přípravě této varianty báječného italského stufata. Jste-li vegetariáni, prostě vynechejte maso a slaninu. I z “pouhé” směsi zeleniny, olivového oleje a bylinek připravíte pokrm plný neodolatelných chutí.

Tajemství krásných a zdravých vlasů? Darujte k Vánocům hydrataci

Článek: Tajemství krásných a zdravých vlasů? Darujte k Vánocům hydrataci

Utrácíte spoustu peněz za drahé pečující produkty na vlasy, zkoušíte první poslední, ale i přes veškerou snahu vypadají vaše vlasy stále jako bez života? Častou příčinou je nedostatek hydratace. Naše vlasy přirozeně obsahují zhruba 12 procent vody. Některé vlasy si však toto množství nedokážou udržet, a ztráta ...

Podzim v zářivých barvách

Článek: Podzim v zářivých barvách

V časech krátících se dní EGLO každoročně představuje EGLO nové katalogy plné designových svítidel pro domácnost. Nechte se inspirovat a zkuste štěstí v soutěži, ve které můžete vyhrát vouchery na nákup v tomto e-shopu.

Parní (nejen) mop AENO SM2

Článek: Parní (nejen) mop AENO SM2

Vytírání podlahy asi nepatří k nejoblíbenějším činnostem většiny z nás. Pokud však máte správné vybavení, můžete si práci značně usnadnit. Naštěstí v dnešní době již existují i jiná a modernější řešení, než těžký kýbl s vodou a hadr. Méně nároční uživatelé si vystačí ...

Česnek je zelenina, léčivá rostlina i prastaré koření

Článek: Česnek je zelenina, léčivá rostlina i prastaré koření

Kdo nemá česnek a cibuli pod postelí, bývá často nemocný, říkali si chudí lidé v našich klimatických podmínkách. Dávno to však věděli například staří Egypťané, kteří si této aromatické rostliny vážili, a proto také dostávali dělníci stavějící pyramidy jako část své mzdy česnek. Jednu palici česneku denně ...

Plechový anděl: Dekorace do interiéru, která dělá radost po celý rok

Článek: Plechový anděl: Dekorace do interiéru, která dělá radost po celý rok

Andělé a andělky patří mezi nejvíce rozšířené bytové dekorace. Pojí se především s obdobím Vánoc, ale vystavené je doma můžete mít klidně celoročně. Záleží, jakého andělíčka doma máte. Někteří jsou už na první pohled vánoční, ale takový kovový anděl je nádhernou ozdobou přes jakékoliv roční období. ...

Pikantní dršťková polévka bez jíšky

Článek: Pikantní dršťková polévka bez jíšky

Dršťková polévka je v české kuchyni klasika, zároveň ovšem patří k jídlům, která se řadě lidem protiví a pokládají je za podřadná. Dršťky ale mají status lahůdek například i ve vyhlášené italské nebo francouzské kuchyni, kde se připravují na několik způsobů. Moje maminka sice patřila k lidem, kteří by ...

Soutěž o napařovač oděvů od značky Tefal

Článek: Soutěž o napařovač oděvů od značky Tefal

Ruční napařovač od značky Tefal je praktický, připraven k provozu za pouhých 25 sekund a mimořádně výkonný. Vaše oblečení zbavíte během chvilky nevzhledných záhybů, domácí textilie párou dezinfikujete. Vyhrajte ruční napařovač Tefal Access Steam Force v naší soutěži.

Soutěž: Barvy podzimu 2022

Článek: Soutěž: Barvy podzimu 2022

Další čtenářská soutěž je zaměřená na podzim. Posílejte nám fotografie zbarvených stromů i spadaného listí, podvečerní atmosféru i ranní mlhy, těšit se také budeme na váš podzimně vyzdobený domov.Aktualizace (8.12.2022): Soutěž byla ukončena a probíhá sčítání hlasů.

Kuřecí stehna na tymiánu se špenátem a polentou

Článek: Kuřecí stehna na tymiánu se špenátem a polentou

Polenta je lehká a zdravá příloha, která se připravuje z kukuřičné mouky nebo instantní kukuřičné krupice. Hodí se ke grilovaným, dušeným i pečeným masům, například ke kuřecím stehnům upečeným s tymiánem a rajčaty doplněných špenátem podušeným na másle s kouskem řapíkatého celeru.

Zelí kvašené ve sklenicích

Článek: Zelí kvašené ve sklenicích

Jednou z možností, jak se chránit před sychravým podzimem, je jíst taková jídla, která nám dodají potřebné vitamíny. Kvašené zelí je známé pro svůj blahodárný vliv na lidské zdraví. Obsahuje velké množství vitaminu C a působí proti bakteriím.

Kupujete nebo rekonstruujete nemovitost? Pozvěte si inspektora

Článek: Kupujete nebo rekonstruujete nemovitost? Pozvěte si inspektora

Plánujete koupit nemovitost? Skryté vady a poruchy mohou v budoucnu přinést nemalé potíže. Zjistěte, co skutečně kupujete. Nechte si prověřit technický, stavební a energetický stav nemovitosti  certifikovaným odborníkem. Co všechno služba "Inspekce nemovitosti" obnáší a proč se vám vyplatí?

Sekaná s houbami

Článek: Sekaná s houbami

Pokud jste se vrátili z lesa s košíkem plným hub a přemýšlíte, jak s nimi naložit, můžete se inspirovat tímto receptem.

Vyhodnocení soutěže Moje léto 2022

Článek: Vyhodnocení soutěže Moje léto 2022

Vaše léto bylo plné slunce, vody, přírody a nezapomenutelných okamžiků s rodinou a přáteli. Aspoň tak vypadala naše velká soutěž Moje léto 2022. Děkujeme vám za tolik krásných fotografií a vítězům blahopřejeme.

Makovo-tvarohový koláč se švestkami

Článek: Makovo-tvarohový koláč se švestkami

Podzim se blíží. Listí žloutne, jablka padají, švestky dozrávají. Zpříjemněte si sychravé počasí. Uvařte si čaj, upečte si skvělý koláč s makovo-tvarohovo-švestkovou náplní a zalezte s knihou pod deku. Podzim bude hned o něco hezčí.