Články vyhledané na "nabídky":

Zobrazeno 30 - 60 výsledků z 97 nalezených.
Vánoční světýlka? Smarty.cz vás v tom nenechá

Článek: Vánoční světýlka? Smarty.cz vás v tom nenechá

Blíží se Vánoce a vy přemýšlíte nad novou Smart vychytávkou? Osvětlení Twinkly vás naladí do vánoční atmosféry během vteřiny.

Podzim v zářivých barvách

Článek: Podzim v zářivých barvách

V časech krátících se dní EGLO každoročně představuje EGLO nové katalogy plné designových svítidel pro domácnost. Nechte se inspirovat a zkuste štěstí v soutěži, ve které můžete vyhrát vouchery na nákup v tomto e-shopu.

Potěšte své blízké tekutým dárkem

Článek: Potěšte své blízké tekutým dárkem

Vánoce se blíží, a pokud přemýšlíte, čím byste mohli letos potěšit své blízké, kolegy, nebo jen chcete udělat radost sami sobě, kvalitní alkohol může být tou správnou volbou. Jestli navíc vyberete krásné dárkové balení, rozhodně nemůžete udělat chybu. Darujte tekutou radost pod stromeček nebo i jen tak.

DIVERA od SanSwiss - sestavte si vlastní sprchový kout

Článek: DIVERA od SanSwiss - sestavte si vlastní sprchový kout

Tradiční český výrobce SanSwiss vyrábí sprchové zástěny DIVERA, které jsou zcela modulární. V praktickém konfigurátoru SanSwiss si můžete velice jednoduše sestavit vysněný sprchový kout do své koupelny.

LG představilo nové televizory pro rok 2022 s prémiovým obrazem a dokonalým designem

Článek: LG představilo nové televizory pro rok 2022 s prémiovým obrazem a dokonalým designem

Představení nových televizorů značky LG je pokaždé přehlídkou mnoha inovací, pokročilých technologií a dokonalého designu. A ani letošní rok není výjimkou. Z nových modelů v řadách LG OLED, LG QNED a LG NanoCell si vybere i ten nejnáročnější zákazník.

Bioklimatická hliníková pergola ARTOSI s unikátními doplňky

Článek: Bioklimatická hliníková pergola ARTOSI s unikátními doplňky

Bioklimatická hliníková pergola ARTOSI byla v ryze české společnosti ISOTRA vyvinuta s důrazem na přesnost, kvalitu zpracování a možnosti individuálních úprav. Pergola se v mnoha ohledech přizpůsobí zahradě i vašim potřebám.

Dům jedním tahem představuje nové nízkoenergetické domy a rozdává projekty ZDARMA

Článek: Dům jedním tahem představuje nové nízkoenergetické domy a rozdává projekty ZDARMA

Dům jedním tahem (DJT) nabízí již více než 20 let českým zákazníkům stavbu kvalitních montovaných rodinných domů z lehkého keramického betonu. Kromě mnoha výhod, které tento jedinečný materiál i stavební technologie přináší, nabízí DJT svým zákazníkům typový projekt zdarma.

Sháníte tepelné čerpadlo? Poradíme, podle čeho se rozhodnout

Článek: Sháníte tepelné čerpadlo? Poradíme, podle čeho se rozhodnout

Zelenější přístup ke spotřebě energie logicky povede k velké změně. Ekonomickým i ekologickým řešením, které bude pravděpodobně volit čím dál více domácností, jsou tepelná čerpadla. Pořízení tohoto zdroje energie se vyplatí i díky dotacím. Víte, jak tepelné čerpadlo vybrat? A kde se zorientovat v nabídce? ...

Když dům potřebuje rekonstrukci

Článek: Když dům potřebuje rekonstrukci

Vrzající parkety, loupající se omítka a vrzající dveře. Známky toho, že váš dům potřebuje nutnou rekonstrukci, rozhodně nepřehlédnete. Může to být příležitost, jak zvětšit stávající plochu, nebo propojit smysluplně místnosti. Ano, řeč je o přístavbě.

Jaké trendy ovládnou v roce 2022 svět obkladů a dlažeb?

Článek: Jaké trendy ovládnou v roce 2022 svět obkladů a dlažeb?

Retro design, velkoformáty, stále populárnější terrazzo, syté barvy, metalický povrch nebo výrazné plastické dekory, to budou dle mezinárodního veletrhu keramiky pro architekturu a koupelnové vybavení Cersaie trendy a hity sezóny 2022. Hledáte-li inspiraci pro váš dům či projekt, prohlédněte galerii novinek, které přímo z ...

Omezení hypoték se blíží: Co to znamená pro zájemce o vlastní bydlení?

Článek: Omezení hypoték se blíží: Co to znamená pro zájemce o vlastní bydlení?

Minulý a letošní rok se pořádně podepsal na stavu české ekonomiky, což ovlivnilo nejen cenu zboží a služeb, ale i úvěrů. Největší změny zaznamenají hlavně zájemci o vlastní bydlení, na které čekají přísnější podmínky pro sjednání hypotečních úvěrů.

Na vysokopevnostní sádrokarton snadno zavěsíte i kuchyňskou linku

Článek: Na vysokopevnostní sádrokarton snadno zavěsíte i kuchyňskou linku

I přesto, že je sádrokarton na trhu již zavedeným materiálem, je opředen mnoha mýty a často je považován za nevýkonný materiál. Opak je ale pravdou. Za poslední dvacet let prošel značným vývojem, už dávno se nejedná pouze o materiál sloužící k rozdělení prostor.

Soutěž: Barvy podzimu 2021

Článek: Soutěž: Barvy podzimu 2021

Vyhlašujeme další soutěž, tentokrát na téma podzim. Posílejte nám fotografie barevné přírody, melancholická zátiší, ranní mlhy, atmosféru sychravých dnů, ale i útulná zákoutí vašeho domova.Aktualizace (3.12.2021): Soutěž byla ukončena. Seznamte se s výherci.

Nové podmínky pro stavbu rodinných domů v ČR již v tomto roce

Článek: Nové podmínky pro stavbu rodinných domů v ČR již v tomto roce

Postavit rodinný dům nemusí být luxus. Aktuální situace na trhu se stavebními materiály sice stavbě domu zrovna nenahrává, ale stále jsou možnosti, jak zlevnit výstavbu cihlového rodinného domu a přitom zachovat kvalitu. Jen to chce více plánování a sledovat nabídky, které se na trhu objevují. Podíváme se na jednu z nich.

Kde si koupit byt v Praze?

Článek: Kde si koupit byt v Praze?

Tam, kde je blízko do přírody a kousek do centra

Kancelářská sestava je inteligentní řešení

Článek: Kancelářská sestava je inteligentní řešení

Oblíbenou volbou pro kancelářské interiéry jsou celé nábytkové řady. Jedná se o praktické řešení, kdy vám dodavatel, bez zásahu interiérového architekta, nabídne komplexní vybavení kancelářských a obchodních prostor na míru. Kancelářská sestava je dokonale funkčním a prakticky zorganizovaným prostorem, kterému ...

Nejoblíbenější dlažby a svahovky LiaStone o 35 % levněji jen do 30. září!

Článek: Nejoblíbenější dlažby a svahovky LiaStone o 35 % levněji jen do 30. září!

Zářijové počasí přeje pracím na zahradě. Tak proč ještě před zimou nepostavit novou okrasnou stěnu nebo nevydláždit nový chodník, když to teď může být o třetinu levnější? Využijte sezónních slev nejoblíbenějších betonových dlažeb a svahových tvárnic LiaStone.

Praha má kritický nedostatek nových bytů. Čtvrtina najde kupce v neveřejných předprodejích

Článek: Praha má kritický nedostatek nových bytů. Čtvrtina najde kupce v neveřejných předprodejích

Dle dat realitní kanceláře LEXXUS, jednoho z největších prodejců nemovitostí v Praze a okolí, čtvrtina bytů najde kupující v neveřejných předprodejích určených investorům. Nic na tom nemění nízká výnosnost investice do rezidenčních realit ani rostoucí pořizovací ceny. Dlouhodobí investoři se naučili, že na ...

Zvažujete rekonstrukci bytu či domu? Vhodné dveře pozvednou bydlení na vyšší úroveň

Článek: Zvažujete rekonstrukci bytu či domu? Vhodné dveře pozvednou bydlení na vyšší úroveň

V minulém roce jsme trávili doma daleko více času než kdy dříve, což spoustu lidí přivedlo na myšlenku vylepšit si své bydlení. Rekonstrukce bytu či domu je bezesporu náročnou záležitostí, která si kromě financí žádá také fantazii a čas. Jde o změnu na mnoho let, a tak hodiny plánování a vybírání správného ...

Cíle české společnosti Hobbytec v roce 2021

Článek: Cíle české společnosti Hobbytec v roce 2021

Co čeká společnost Hobbytec v následujících měsících? Posílení výrobních kapacit, otevření ukázkového centra v Bratislavě, zahájení prodeje v Maďarsku a Rakousku, rozšíření vlastní výroby o bioklimatické pergoly a mnoho dalšího. Cíle jsou nastaveny vysoko, ovšem je na co navazovat.

Kvalitní komoda z masivu se stane funkčním i stylovým prvkem vašeho interiéru

Článek: Kvalitní komoda z masivu se stane funkčním i stylovým prvkem vašeho interiéru

Úložné prostory nemusí nutně být pouze účelné a praktické. Komoda je kusem nábytku, který nejen dostojí své funkci, ale rovněž podtrhne styl vašeho bydlení a najde své uplatnění v kterékoliv místnosti.

Využijte jedinečnou příležitost: Krbová kamna na splátky s online podpisem Cofidis

Článek: Využijte jedinečnou příležitost: Krbová kamna na splátky s online podpisem Cofidis

Chtěli byste si pořídit krbová kamna, ale zatím na ně nemáte dostatek financí? Neztrácejte čas zdlouhavým šetřením. Využijte nabídky pořídit si krbová kamna na splátky, díky které se můžete stát majitelem krbových kamen hned teď a využívat jejich přednosti bez čekání.

Terasu z WPC vybírejte s rozmyslem, některá prkna nenabízejí to, co slibují

Článek: Terasu z WPC vybírejte s rozmyslem, některá prkna nenabízejí to, co slibují

Dřevěný kompozit je oblíbeným materiálem pro stavbu zahradních teras. Důvodem je především jeho praktičnost.

Levný pronájem v Praze: Jak si najít vysněné bydlení a na co si dát pozor?

Článek: Levný pronájem v Praze: Jak si najít vysněné bydlení a na co si dát pozor?

Bydlení v Praze bylo vždy vaším snem nebo sháníte levnější nájem blíž centru města? Nyní je ten správný čas na změnu. Jak se aktuálně pohybují ceny pronájmů v Praze a čeho se vyvarovat?

Střešní tašky prémiové kategorie TERRAN jsou i letos v dokonalé kondici

Článek: Střešní tašky prémiové kategorie TERRAN jsou i letos v dokonalé kondici

Betonové střešní krytiny TERRAN nabízí i letos široký sortiment, bohatý výběr barev a tvarů, výborné služby a jako jediné mezi výrobci betonových střešních krytin až 50letou záruku. Standardem je výborná dostupnost této betonové střešní krytiny a zajištěný je také „přísun“ inovací v nabídce ...

Wineo Selection - Nové vinylové podlahy, jež si získají vaše srdce

Článek: Wineo Selection - Nové vinylové podlahy, jež si získají vaše srdce

Ačkoliv jsou dřevěné podlahy nadčasovou klasikou, tak mají celou řadu nevýhod - například špatně odolávají vlhkosti či se velice obtížně pokládají. Není se tedy vůbec čemu divit, že trendem poslední doby jsou podlahy připomínající ty dřevěné, avšak vyráběné z jiných, mnohem odolnějších a komfortnějších ...

Rezidence Golf Hostivař - tam, kde se budete cítit v bezpečí

Článek: Rezidence Golf Hostivař - tam, kde se budete cítit v bezpečí

Rodinné a bytové domy s kontrolovaným vjezdem. V Praze, v srdci golfového areálu.www.rgh.cz

Jak ušetřit snadno a rychle? Změňte toho, kdo vám dodává elektřinu

Článek: Jak ušetřit snadno a rychle? Změňte toho, kdo vám dodává elektřinu

Náklady na bydlení rostou. Mezi ty, které lze jednoduše snížit, patří pro někoho překvapivě náklady na spotřebu elektřiny. Jak na to?

Změna dodavatele energií uleví vaší peněžence

Článek: Změna dodavatele energií uleví vaší peněžence

Dodavatele elektřiny či plynu mění stovky tisíc domácností ročně. Mohou na tom vydělat, obzvlášť pokud toho svého dosud nezměnily nebo si ani nevyjednaly lepší podmínky. Změnit dodavatele přitom není nic složitého a ušetřit můžete až tisíce korun ročně.

Novinka ze světa designu: belgický Quick-Step představuje zcela voděodolný Alpha Vinyl

Článek: Novinka ze světa designu: belgický Quick-Step představuje zcela voděodolný Alpha Vinyl

Nová podlaha může být začátkem inovativního „faceliftu“ vašeho domova a dobrá zpráva je, že to zvládne úplně každý! Se spuštěním Alpha Vinylu přináší Quick-Step „ready-made“ (hotové) řešení pro jakoukoliv místnost. A to včetně kuchyní i koupelen, protože tento nováček je plně vodotěsný.