Články vyhledané na "5":

Zobrazeno 180 - 210 výsledků z 395 nalezených.
Stylová vzpomínka na narození dítěte

Článek: Stylová vzpomínka na narození dítěte

Přemýšlíte o tom, čím vyzdobit vaši ložnici, obývací pokoj nebo dětský pokojíček?

Vyvracíme mýty aneb je tvrdá postel opravdu dobrá pro záda?

Článek: Vyvracíme mýty aneb je tvrdá postel opravdu dobrá pro záda?

Tvrdá postel určitě není tak dobrá, jak se o ní traduje. Doporučuje se jen pro velmi malou skupinu lidí, protože se neumí dostatečně přizpůsobit tělu a poskytnout mu podporu páteře. Naopak vás z tvrdé matrace mohou záda bolet.

Rozhodování o zdroji tepla: 7 důvodů pro tepelné čerpadlo

Článek: Rozhodování o zdroji tepla: 7 důvodů pro tepelné čerpadlo

Sledujete neútěšnou situaci na trhu s energiemi a přemýšlíte, jakým směrem se vydat, abyste dosáhli energetických úspor ve vašem obydlí?  Přinášíme vám 7 důvodů, proč je pro vás tepelné čerpadlo tím pravým zdrojem tepla.

Omezení hypoték se blíží: Co to znamená pro zájemce o vlastní bydlení?

Článek: Omezení hypoték se blíží: Co to znamená pro zájemce o vlastní bydlení?

Minulý a letošní rok se pořádně podepsal na stavu české ekonomiky, což ovlivnilo nejen cenu zboží a služeb, ale i úvěrů. Největší změny zaznamenají hlavně zájemci o vlastní bydlení, na které čekají přísnější podmínky pro sjednání hypotečních úvěrů.

Tyčový vysavač - praktický pomocník pro rychlý a kvalitní úklid

Článek: Tyčový vysavač - praktický pomocník pro rychlý a kvalitní úklid

Bezdrátové tyčové vysavače patří vedle těch robotických k stále častější volbě při udržování čistoty podlahových ploch v domácnosti. Jejich základní výhodou je fakt, že se s nimi snadno manipuluje a při práci s nimi vám nepřekáží šňůra. Výrobci se snaží zdokonalovat jejich výkon a vybavení tak, aby byly ...

Nová inovativní pergola SPA a projekt ALUKOV WORLDWIDE

Článek: Nová inovativní pergola SPA a projekt ALUKOV WORLDWIDE

Zahradní PERGOLA SPA od společnosti ALUKOV v sobě spojuje jednoduchost, snadné ovládání, promyšlené, na sobě nezávislé stínící systémy a nadčasový design. Pergola Spa má krátce po premiéře na německém veletrhu AQUANALE a vede se jí na výbornou.

Nejen astmatici a alergici -  čistý vzduch si zaslouží každý

Článek: Nejen astmatici a alergici - čistý vzduch si zaslouží každý

Na trhu s domácími spotřebiči se v posledních měsících objevila dlouhá řada domácích čističek vzduchu od různých značek. Pro koho je pořízení čističky vzduchu vhodné, jak se v jejich nabídce vyznat a podle čeho vybírat?

Vítězné projekty Grand Prix Architektů - Národní ceny za architekturu 2021

Článek: Vítězné projekty Grand Prix Architektů - Národní ceny za architekturu 2021

Již od roku 1993 Obec architektů a.s. pořádá pravidelně soutěž Grand Prix Architektů.  Mezinárodní pětičlenná porota letos posuzovala více než 200 přihlášených prací. Připomeňme si ty, které vybrala jako nejlepší.

Velká vánoční soutěž 2021

Článek: Velká vánoční soutěž 2021

Jak pečete cukroví, jak zdobíte perníčky, zasněženou krajinu nebo třeba svátečně vyzdobený interiér. Pošlete nám fotografii s vánoční tematikou a zúčastněte se velké soutěže o mnoho pěkných cen.Aktualizace (2.2.2022): Soutěž byla ukončena. Probíhá vyhodnocování výsledků.

Chladnička F+ Series 9. Ultimátní řešení pro ještě delší čerstvost vašich potravin

Článek: Chladnička F+ Series 9. Ultimátní řešení pro ještě delší čerstvost vašich potravin

Působivá pětidveřová chladnička s mrazničkou F+ Series 9 nabízí nepřeberné množství možností skladování díky svému designu, uspořádání vnitřního prostoru, dvěma teplotně nezávislým chladícím okruhům a exkluzivním technologiím Fresher Techs®. Každá část je navržena tak, aby zajistila dokonalé podmínky pro ...

Chytré ovládání topení může ušetřit hodně peněz

Článek: Chytré ovládání topení může ušetřit hodně peněz

Současný rychlý růst cen elektřiny a plynu pocítí majitelé domů i bytů ve vyšších nákladech na jejich vytápění – bez ohledu na to, zdali mají vlastní zdroj tepla, nebo je jejich byt vytápěn dálkově. Co se s tím dá dělat? Základní možnosti úspory energií na vytápění jsou velmi jednoduché, ale zároveň i ...

Jablečný koláč s tvarohem a drobenkou

Článek: Jablečný koláč s tvarohem a drobenkou

Když se řekne jablečný koláč, tak si každý představí onu nezapomenutelnou vůni a chvilku pohody, když ho ještě trochu teplý přikusujete k ranní kávě, u babičky na prázdninách nebo doma po nedělním obědě. A známe jen málo lidí, kterým by nechutnal. V následujícím receptu si tuto osvědčenou klasiku představíme.

Výroba domácího salámu? V udírně úplně jednoduše

Článek: Výroba domácího salámu? V udírně úplně jednoduše

Výroba domácího salámu má hned několik výhod. Tou první je jednoznačně to, že máte plnou kontrolu nad složením salámu a nemusíte se bát, že by obsahoval něco, co tam nepatří. Kromě toho salám vždy přijde vhod. Umíte si snad představit rohlík či chleba ke svačině bez kousku salámu? Skvěle se také hodí na výrobu ...

Proč bydlet v Košířích a na Pomezí

Článek: Proč bydlet v Košířích a na Pomezí

Stolová hora, step, semmering - máte pocit, že vás lákáme na daleké cesty? Ale kdeže, tohle všechno najdete v rezidenční pražské čtvrti Košíře.

Vánoce prakticky: Tyčový vysavač 4 v 1 s digitálním motorem od Sencor

Článek: Vánoce prakticky: Tyčový vysavač 4 v 1 s digitálním motorem od Sencor

Stále přemýšlíte, co koupíte pod stromeček? Jste zastánci spíše praktických dárků? Představujeme tyčový vysavač od značky Sencor, který potěší každého.

Novinka v industriálním stylu

Článek: Novinka v industriálním stylu

Toužíte po originálním interiéru vašeho domova a potrpíte si na nadčasovou eleganci spojenou s moderním minimalismem? Pak je přesně tím, co hledáte, novinka od společnosti Hörmann - loftové ocelové interiérové dveře.

Veletrh Střechy Praha 2022 naživo a v březnovém termínu

Článek: Veletrh Střechy Praha 2022 naživo a v březnovém termínu

V těchto dnech probíhá intenzivní příprava 23. ročníku stavebního veletrhu Střechy Praha, který proběhne v termínu 3. – 5. 3. 2022 na výstavišti v Praze Letňanech, v souběhu s veletrhy Solar Praha a Řemeslo Praha.

Jak si zpříjemnit zimní večery?

Článek: Jak si zpříjemnit zimní večery?

Mráz, brzká tma, vlezlo a sychravo. Zima je únavné období, což nepřidá na fyzickém zdraví, ani na lepší náladě. V takových dnech není nic příjemnějšího, než si zalézt pod deku s šálkem dobrého čaje a oblíbenou knihou. Jak si ale můžete udělat zimní večery ještě o něco příjemnější? Inspirujte se našimi tipy.

Kdo mě uloží ke spánku?

Článek: Kdo mě uloží ke spánku?

Když procházíme dům, co je pro nás v každé místnosti to nejdůležitější? Těžká otázka. Pro muže je to v kuchyni lednice, pro ženy myčka. V koupelně pračka, v pracovně počítač… A co ložnice? Co je pro nás nejdůležitější v ložnici?

Jak správně připravit na zimu zahradní jezírko

Článek: Jak správně připravit na zimu zahradní jezírko

Pokud patříte mezi ty, kterým je dáno kochat se pohledem na vlastní zahradní jezírko, vězte, že nastal čas je zazimovat.  Podzimní údržbu není na místě zanedbat, jedině tak se budete moct z čistého a krásného jezírka příští jaro těšit znovu.

Dokonalá souhra hliníkové pergoly ARTOSI a screenové rolety ALFA-ZIP

Článek: Dokonalá souhra hliníkové pergoly ARTOSI a screenové rolety ALFA-ZIP

Hliníková pergola ARTOSI a screenová roleta ALFA-ZIP, to je dokonalé souznění moderního designu a praktičnosti. Samonosná bioklimatická pergola ARTOSI i látková roleta ALFA-ZIP jsou ryze českými výrobky přicházející přímo z vývojového oddělení společnosti ISOTRA.

Prodej bytu bez realitky v Praze? Máme pro vás řešení

Článek: Prodej bytu bez realitky v Praze? Máme pro vás řešení

Potřebujete prodat v Praze byt? Stěhujete se do většího nebo dokonce pryč z města? Nevíte, jak na to, nebo se vám nechce absolvovat celý proces prodeje? Nechte to na odbornících z projektu ProdejByt.cz. Ušetříte si spoustu starostí i peněz.

Jak na domácí klobásy?

Článek: Jak na domácí klobásy?

Pokud pravidelně nakupujete v řeznictví či masnách, tak vám nemusíme klobásu nebo, chcete-li jelito, sáhodlouze představovat.

Vyhlášení vítězů velké letní soutěže: Moje léto 2021

Článek: Vyhlášení vítězů velké letní soutěže: Moje léto 2021

Děkujeme všem soutěžícím, kteří se zapojili do velké prázdninové soutěže Moje léto 2021. Představujeme výherce.

Podzimní kolekce luxusního povlečení Stella Ateliers je jako stvořená pro chvilky odpočinku

Článek: Podzimní kolekce luxusního povlečení Stella Ateliers je jako stvořená pro chvilky odpočinku

Podzim většina z nás nemá ráda, protože venku začíná být ošklivo, dny se zkracují a před námi jsou výhledově dlouhé studené měsíce. Proto je právě podzim ideální na to, udělat si doma příjemnou atmosféru a vybavit si třeba ložnici měkoučkým povlečením, do kterého se budete moci zachumlat.

Praha hlásí vyprodáno i přes rekordní ceny. Střední třída dosáhne jen na pronájmy

Článek: Praha hlásí vyprodáno i přes rekordní ceny. Střední třída dosáhne jen na pronájmy

Rekordní ceny a zároveň rekordní prodeje by měly ohlašovat realitní bublinu. Splasknutí ale nepřichází a byty v metropoli jsou prakticky vyprodány. Jen za první pololetí se prodalo 4 750 bytů, tedy téměř stejně jako za celý rok 2020.

Jak jednoduše posílit imunitu v nadcházejícím chladném období?

Článek: Jak jednoduše posílit imunitu v nadcházejícím chladném období?

Slunné léto se pomalu přehouplo v podzim, který bude za chvíli hrát všemi barvami. Příroda nás bude neustále překvapovat svou rozmanitostí a proměnlivostí. Toto krásné roční období sebou však nese i sychravé počasí, méně světla a oslabení imunitního systému, což může mít za následek pochmurnou náladu a ...

Kancelářská sestava je inteligentní řešení

Článek: Kancelářská sestava je inteligentní řešení

Oblíbenou volbou pro kancelářské interiéry jsou celé nábytkové řady. Jedná se o praktické řešení, kdy vám dodavatel, bez zásahu interiérového architekta, nabídne komplexní vybavení kancelářských a obchodních prostor na míru. Kancelářská sestava je dokonale funkčním a prakticky zorganizovaným prostorem, kterému ...

Protipožární ochrana bytu: co by ve vaší výbavě nemělo chybět?

Článek: Protipožární ochrana bytu: co by ve vaší výbavě nemělo chybět?

Hasičské sbory loni na našem území zaznamenaly více než 17 tisíc požárů. Celková škoda na majetku přesáhla 2,5 milionu korun a zemřelo 144 osob. Velkému počtu požárů je přitom možné zabránit – stačí si domů pořídit ochranné prostředky, které vás na oheň včas upozorní. Jaké vybavení by ve vaší ...

Udělejte si z radiátoru designový kousek

Článek: Udělejte si z radiátoru designový kousek

K renovaci radiátorů většinou dojde, až když je pozdě – tedy během topné sezony. V září už je vhodné mít radiátory připravené, protože nevíte, kdy vás zima zaskočí.