Články vyhledané na "6":

Zobrazeno 90 - 120 výsledků z 205 nalezených.
Jak máme postupovat v případě, že si vybíráme vchodové dveře?

Článek: Jak máme postupovat v případě, že si vybíráme vchodové dveře?

Když vybíráme vchodové dveře, nesmíme zapomínat na to, že vstupní dveře by měly být vždy bezpečnostní (minimálně bezpečnostní třída 3) a je jedno, jestli se jedná o byt či dům. V obou případech nám jde o to, aby dveře ochránily nás a náš majetek.

Stylová vzpomínka na narození dítěte

Článek: Stylová vzpomínka na narození dítěte

Přemýšlíte o tom, čím vyzdobit vaši ložnici, obývací pokoj nebo dětský pokojíček?

Masážní a vířivé vany: jaké jsou možnosti a co od nich očekávat?

Článek: Masážní a vířivé vany: jaké jsou možnosti a co od nich očekávat?

Uvažujete o pořízení masážní vany, abyste mohli využívat benefitů jako jsou relaxační koupele, hydromasáže na prokrvení svalů nebo třeba jemná air masáž, kdy tisíce vzduchových bublinek masírují celé tělo. U masážních van Arttec je navíc možno doplnit je o terapii světlem (chromoterapii) a další příslušenství, ...

Rozhodování o zdroji tepla: 7 důvodů pro tepelné čerpadlo

Článek: Rozhodování o zdroji tepla: 7 důvodů pro tepelné čerpadlo

Sledujete neútěšnou situaci na trhu s energiemi a přemýšlíte, jakým směrem se vydat, abyste dosáhli energetických úspor ve vašem obydlí?  Přinášíme vám 7 důvodů, proč je pro vás tepelné čerpadlo tím pravým zdrojem tepla.

Omezení hypoték se blíží: Co to znamená pro zájemce o vlastní bydlení?

Článek: Omezení hypoték se blíží: Co to znamená pro zájemce o vlastní bydlení?

Minulý a letošní rok se pořádně podepsal na stavu české ekonomiky, což ovlivnilo nejen cenu zboží a služeb, ale i úvěrů. Největší změny zaznamenají hlavně zájemci o vlastní bydlení, na které čekají přísnější podmínky pro sjednání hypotečních úvěrů.

Výběr sprchových dveří nepodceňujte

Článek: Výběr sprchových dveří nepodceňujte

Protože se doba zrychluje, většina lidí se dnes raději sprchuje, než koupe ve vaně. Proto je sprchový kout nedílnou součástí moderní koupelny.

Oceňovaný design i funkce. Pořiďte si domů krásné i šikovné technologie!

Článek: Oceňovaný design i funkce. Pořiďte si domů krásné i šikovné technologie!

Krása dnešní doby tkví v tom, že máme množství technologií a zařízení, které mají jediný účel. Pomoct a ulehčit nám život. To zní fajn, že? A teď si představte, že ta zařízení někdo navrhne tak, aby i hezky vypadala. To přesně udělala společnost D-Link se svými kamerami, a dokonce se jí podařilo získat ...

Jablečný koláč s tvarohem a drobenkou

Článek: Jablečný koláč s tvarohem a drobenkou

Když se řekne jablečný koláč, tak si každý představí onu nezapomenutelnou vůni a chvilku pohody, když ho ještě trochu teplý přikusujete k ranní kávě, u babičky na prázdninách nebo doma po nedělním obědě. A známe jen málo lidí, kterým by nechutnal. V následujícím receptu si tuto osvědčenou klasiku představíme.

Čas na ochranu stromů proti sviluškám, hálčivcům a vlnovníkovcům přírodní cestou

Článek: Čas na ochranu stromů proti sviluškám, hálčivcům a vlnovníkovcům přírodní cestou

Své stromy a vinnou révu můžete proti škůdcům účinně ochránit i bez chemie za pomocí parazitického roztoče Typhldromus pyri - dravého roztoče, který likviduje svilušky hálčivce a vlnovníkovce. Aplikuje se v zimním období do sadů, vinic a zahrad.

Jak si zpříjemnit zimní večery?

Článek: Jak si zpříjemnit zimní večery?

Mráz, brzká tma, vlezlo a sychravo. Zima je únavné období, což nepřidá na fyzickém zdraví, ani na lepší náladě. V takových dnech není nic příjemnějšího, než si zalézt pod deku s šálkem dobrého čaje a oblíbenou knihou. Jak si ale můžete udělat zimní večery ještě o něco příjemnější? Inspirujte se našimi tipy.

Prodej bytu bez realitky v Praze? Máme pro vás řešení

Článek: Prodej bytu bez realitky v Praze? Máme pro vás řešení

Potřebujete prodat v Praze byt? Stěhujete se do většího nebo dokonce pryč z města? Nevíte, jak na to, nebo se vám nechce absolvovat celý proces prodeje? Nechte to na odbornících z projektu ProdejByt.cz. Ušetříte si spoustu starostí i peněz.

Jak jednoduše posílit imunitu v nadcházejícím chladném období?

Článek: Jak jednoduše posílit imunitu v nadcházejícím chladném období?

Slunné léto se pomalu přehouplo v podzim, který bude za chvíli hrát všemi barvami. Příroda nás bude neustále překvapovat svou rozmanitostí a proměnlivostí. Toto krásné roční období sebou však nese i sychravé počasí, méně světla a oslabení imunitního systému, což může mít za následek pochmurnou náladu a ...

Spořte energie za topení a chlazení s chytrým systémem zónové regulace

Článek: Spořte energie za topení a chlazení s chytrým systémem zónové regulace

Chcete si zajistit tepelný komfort svého domova či kanceláře a navíc ještě uspořit energii? Pak topení či chlazení řiďte s pomocí chytrého systému, který díky integrované umělé inteligenci umí jednotlivá zařízení zapínat přesně ve chvíli, kdy je to skutečně potřeba.

Soutěž o ústní sprchu Oral-B AquaCare 6

Článek: Soutěž o ústní sprchu Oral-B AquaCare 6

Nazuby.cz je internetový obchod, který se téměř 20 let specializuje na prodej produktů pro kvalitní ústní hygienu. Osobní přístup, rychlé dodání zboží a dostatek informací patří mezi základní benefity e-shopu. Seznamte se s e-shopem, zkuste štěstí v soutěži a možná právě vy vyhrajete cestovní ústní sprchu Oral-B ...

Čas elegantních mečíků

Článek: Čas elegantních mečíků

Až ten pokoj uklidím, postavím na stůl vázu s kyticí a budu se radovat z dobře vykonané práce a kochat se pohledem na květinovou nádheru.  Ale s jakou kyticí? Přemýšlím, které květiny teď kvetou. Samozřejmě kromě růží, ty nikdy nezklamou, ale sáhnu po nich, když nic (nebo skoro nic, co by naplnilo mou ...

Mlsejte zdravě: RAW dezerty

Článek: Mlsejte zdravě: RAW dezerty

Co všichni na té RAW stravě mají? Vyzkoušejte recepty plné ovoce, ořechů, semínek a dalších čerstvých surovin a možná i vás tento styl života nadchne. Jitky Adamová, autorka kuchařky Raw pro zdraví a krásu představuje tři recepty na dezerty.

V tropických vedrech osvěží nejlépe meloun

Článek: V tropických vedrech osvěží nejlépe meloun

Vrcholné léto je dobou, kdy je nabídka i poptávka po melounech největší. Zvláště chlazený meloun je bezesporu pro mnohého z nás bez ohledu na věk lahůdka lákavější než třeba zmrzlina, jelikož spolehlivě osvěží.

Dnes (ne)vaříme! Zkuste RAW burger a další

Článek: Dnes (ne)vaříme! Zkuste RAW burger a další

Vybrali jsme pro vás několik zajímavých receptů z kuchařské knihy RAW pro zdraví a krásu. Kuchařka je odpovědí na stále rostoucí trend syrové, nebo také živé či raw stravy. Autorka Jitka Adamová prostřednictvím jednoduchých receptů na polévky, hlavní jídla, dezerty a nápoje ukazuje, jak (ne)vařit rychle, ale přesto ...

Zajistěte si pohodové léto bez starostí

Článek: Zajistěte si pohodové léto bez starostí

Slunné dny naplněné pohodou a klidem, je to vaše ideální představa o létě? Poradíme vám, jak ji naplnit! Představujeme produkty renomovaných značek, díky kterým si léto zaručeně užijete.

Kam patří skryté zárubně dveří?

Článek: Kam patří skryté zárubně dveří?

Skryté zárubně dveří, tedy téměř „neviditelné“, si oblíbilo mnoho architektů a designerů při navrhování minimalistických interiérů.

Hummus - báječná pochoutka z cizrny

Článek: Hummus - báječná pochoutka z cizrny

Lahodné pyré z cizrny se pod názvem hummus stalo pevnou součástí mezinárodní kuchyně. Pochází ale z oblasti Levanty a Egypta a v arabštině se tento pokrm správně nazývá hummus bi tahina, což v překladu znamená cizrna s tahini. Hummus je nejen chutný, ale má také vysokou nutriční hodnotu - cizrna, která je jeho hlavní ...

Realizace podlahového topení v Brně: Odpovědi na nejčastější otázky

Článek: Realizace podlahového topení v Brně: Odpovědi na nejčastější otázky

Firma SETOP s.r.o. zajistila kompletní dodávku podlahového topení na ulici Firkušného, v části Sadová, Brno.

Jak probíhá instalace screenových rolet

Článek: Jak probíhá instalace screenových rolet

Screenové rolety jsou ideální volbou pro zastínění oken moderních domů, ale také zimních zahrad, pergol nebo balkonů. Uvažujete také o jejich nákupu? Štěstí přeje připraveným. Proto vám v 10 krocích představíme, jak montážní firma při instalaci screenových rolet postupuje.

Fenomén zelených střech. Přírodě vrátíme dluh a ještě si zajistíme komfortní bydlení

Článek: Fenomén zelených střech. Přírodě vrátíme dluh a ještě si zajistíme komfortní bydlení

Zeleným střechám se u nás v poslední době daří. Poptávka po jejich realizacích roste ruku v ruce s tím, jak nová generace investorů začíná více přemýšlet o životním prostředí. Jisté je, že vás přiblíží k přírodě – vedle toho ale přináší výhody jako třeba ochlazení prostředí a tlumení hluku. ...

Poradna: Jak na posuvné systémy dveří

Článek: Poradna: Jak na posuvné systémy dveří

Posuvné systémy dveří zažívají renesanci v jejich umísťování do bytů a domů. Slouží už nejen pro uzavření nebo oddělení menších či funkčních prostor bytu, ale i jako designový prvek domácnosti. Na otázky Poradny pro dveře o posuvných systémech odpovídal Ing. David Krubner, marketingový a obchodní ředitel ...

Soutěž o Geloren ACTIVE - kloubní výživu pro lidi

Článek: Soutěž o Geloren ACTIVE - kloubní výživu pro lidi

Problémům s bolavými klouby, vazy a šlachami můžeme předcházet. Čeští vědci vyvinuli kloubní výživu pro lidi, která se svojí silou vyrovná produktům, které byly dosud dostupné jen ve variantách pro zvířata. Ve spolupráci s e-shopem CONTIPRO vyhlašujeme soutěž o balení kloubní výživy Geloren ACTIVE.

Tip na hru, která bude bavit každého člena rodiny

Článek: Tip na hru, která bude bavit každého člena rodiny

Jak vymyslet aktivitu, která by bavila každého člena domácnosti? Jak spojit zájmy jednotlivých osobností tak, aby ani jeden nedělal kyselé obličeje? Jak dosáhnout toho, abychom se nesetkali jenom u večeře, ale trávili čas společnou činností?

Přitopte si biokrbem. Je to snadné, levné a ekologické!

Článek: Přitopte si biokrbem. Je to snadné, levné a ekologické!

Topná sezóna sice skončila, chladné počasí se ale ještě definitivně neloučí. Zatopte si proto v krbu na biolíh a zpříjemněte si jarní večery pohledem na otevřený oheň. Biokrb ke svému provozu nepotřebuje komín, jedná se tak o ideálního společníka do bytových domů.

Rekonstrukce bytu: tipy pro montáž dveří

Článek: Rekonstrukce bytu: tipy pro montáž dveří

Při rekonstrukci bytu nebo domu, ať už kompletní nebo jen částečné, se většinou stavební práce dotknou i interiérových dveří. Změny dispozic, nové příčky, úprava bytového jádra nebo jen oprava stěn a estetické změny přinesou stavebníkovi nové otázky týkající se i dveří. Pojďme se na některé body podívat.