Ouha, stránka nebyla nalezena zkuste vyhledávání nebo zvolte kategorii.

Vyhledávání

Vyhledávání realit

  • Novinky za:

Nejnovější:

Firmy Články Publikace Zprávy Autoři Blogy

Firmy:

Zobrazeny 3 nejnovější
PROFI-TERASY s.r.o.

Firma: PROFI-TERASY s.r.o.

Společnost PROFI TERASY je specialistou na venkovní terasy, pergoly a ploty s více než 20 lety zkušeností.

Atypy s.r.o.

Firma: Atypy s.r.o.

Specializujeme se na hliníkové a bioklimatické pergoly se stahovací střechou. Naše řešení zahrnují také markýzy, ideální pro zastínění teras a balkónů. Vše na míru s 5letou zárukou. Objevte způsob, jak proměnit terasu ve stylový obývák.

Nafoukana s.r.o. – foukaná izolace

Firma: Nafoukana s.r.o. – foukaná izolace

Firma Nafoukana s.r.o. – foukaná izolace je certifikovaným partnerem výrobce a dodavatele minerální foukané izolace SUPAFIL LOFT, společnosti Knauf Insulation.

Články:

Zobrazeny 3 nejnovější
Bioklimatická pergola: Užívejte si pobyt na zahradě bez omezení

Článek: Bioklimatická pergola: Užívejte si pobyt na zahradě bez omezení

Mít místo, kde můžeme trávit čas na čerstvém vzduchu. Ať už je to rozlehlá zahrada, anebo jen menší terasa, každý je vděčný za prostor, který se stane venkovním domovem. Pro klidné posezení s oblíbenou knihou, rodinné obědy nebo velké narozeninové oslavy je skvělým řešením bioklimatická pergola, která vás nikdy ...

Vinylové podlahy: Jaké jsou rozdíly mezi lepenou a click variantou?

Článek: Vinylové podlahy: Jaké jsou rozdíly mezi lepenou a click variantou?

Pro vinylové podlahy se rozhodujeme hned z několika důvodů. Vynikají odolností, pružností, pevností, dokážou tlumit hluk, nestudí, jsou příjemné na dotek, vhodné pro podlahové vytápění a v neposlední řadě jsou nabízeny ve velkém množství atraktivních designů. Před nákupem budete stát před rozhodnutím, jestli zvolit ...

Jak na bohatou úrodu? Důležitou roli hraje i stav skleníku

Článek: Jak na bohatou úrodu? Důležitou roli hraje i stav skleníku

Než do svého skleníku vysejete bylinky či zeleninu, zkontrolujte stav kovové konstrukce a podle potřeby proveďte její údržbu. Poškozené části opravte, skleník očistěte a natřete ochranným nátěrem Balakryl, který poslouží jako základní i vrchní barva v jednom.

Publikace:

Zobrazeny 3 nejnovější
Sklepy v zahradě

Publikace: Sklepy v zahradě

Publikace vám pomůže získat ucelenou představu o plánování a stavbě sklepa, vyhodnotit pracnost a proveditelnost výstavby ještě před jejím zahájením.
Cena: 170 Kč
Rozměry: 144 x 207
Rozsah: 112
Vazba: brožovaná
ISBN: 978-80-247-3798-0

Tepelné čerpadlo pro váš dům

Publikace: Tepelné čerpadlo pro váš dům

Kniha pomůže zájemcům při výběru tepelného čerpadla, aby se dokázali správně a kvalifikovaně rozhodnout a udělali si představu o rozsahu a důležitosti celé instalace.
Cena: 142 Kč
Rozměry: 140 × 210 mm
Rozsah: 112
Vazba: brožovaná
ISBN: 978-80-247-2720-2

Katalog rodinných domů NÁŠ DŮM XXV - dům bez závad

Publikace: Katalog rodinných domů NÁŠ DŮM XXV - dům bez závad

V pořadí již 25. vydání katalogu NÁŠ DŮM nese podtitul „NÁŠ DŮM – DŮM BEZ ZÁVAD“.
Cena: 90 Kč

Zprávy:

Zobrazeny 3 nejnovější
Nechte páru pracovat za vás

Zpráva: Nechte páru pracovat za vás

Žehlení patří suverénně k jedněm z nejméně oblíbených domácích prací. Hodně může vyřešit dobrá sušička prádla, která prádlo šetrně otáčí a provzdušňuje. Běžné oblečení můžete hned nosit nebo jen uhladit rukou, poskládat a uložit do skříně. Přesto se bez žehličky neobejdeme a v domácnosti být musí. ...

Spánek v přírodě: Přínosy a nevýhody

Zpráva: Spánek v přírodě: Přínosy a nevýhody

Spánek pod hvězdnou oblohou nemusí nutně znamenat noc v divočině s veškerým vybavením. Můžete si užít klidný spánek pod hvězdami pohodlně ve vaší zahradě, na terase nebo dokonce na balkoně. Zde je několik tipů, jak si připravit jednoduché a pohodlné místo pro spánek pod širým nebem bez potřeby speciálního vybavení.

Autoři:

Zobrazeny 3 nejnovější

Blogy:

Zobrazeny 3 nejnovější
Zahradníkův blog: Červenec

Blog: Zahradníkův blog: Červenec

Ostružiny ještě zdaleka nedozrály, ale i tak je v červenci co sklízet. Pochutnávat si můžeme například třešních, višních, rybízu nebo na sladkých meruňkách.Podle mne je červenec především měsíc meruněk, kterým se u nás nejlépe daří na jižní Moravě. Pro tuto oblast jsou stejně tak typickým ovocem jako vinná ...

Zahradníkův blog: Červen

Blog: Zahradníkův blog: Červen

Červen je především měsíc růží. Pravda, letos leckteré druhy rozkvetly už v květnu a v plném květu zazáří i řada jiných květin, ale v tomto měsíci začínají radostné chvíle právě milovníkům růží. Na rostlinách se objevují poupata a jednotlivé odrůdy postupně rozkvétají.

Pohádková Veveří

Blog: Pohádková Veveří

Druhá brněnská procházka s panem Sušenkou, který chce, abyste se „dívali po barácích“, začne jen pár kroků od místa, kde skončila ta první. Na samém počátku ulice Veveří jsou totiž moc zajímavé domy a dva z nich jsou přímo pohádkové.