Články vyhledané na "představuje":

Zobrazeno 90 - 120 výsledků z 237 nalezených.
Dům jedním tahem představuje nové nízkoenergetické domy a rozdává projekty ZDARMA

Článek: Dům jedním tahem představuje nové nízkoenergetické domy a rozdává projekty ZDARMA

Dům jedním tahem (DJT) nabízí již více než 20 let českým zákazníkům stavbu kvalitních montovaných rodinných domů z lehkého keramického betonu. Kromě mnoha výhod, které tento jedinečný materiál i stavební technologie přináší, nabízí DJT svým zákazníkům typový projekt zdarma.

Domácí uzení: Na co si dát pozor

Článek: Domácí uzení: Na co si dát pozor

Jak se stát mistrem uzení? V první řadě je třeba se vyvarovat některých elementárních chyb.

Kdo chce dnes stavět efektivně, neměl by přehlédnout tvárnice Ytong

Článek: Kdo chce dnes stavět efektivně, neměl by přehlédnout tvárnice Ytong

Pórobetonové tvárnice Ytong jsou vhodné pro všechny obvodové a vnitřní stěny rodinných domů. Nízká rozměrová tolerance, hladké stěny nebo profilování na pero a drážku umožňují rychlé zdění metodou tenkého lože. Výsledkem je vysoce kvalitní a homogenní zdivo s vynikající tepelnou izolací. Díky své nízké ...

Nejkvalitnější mrazicí technika - to je LIEBHERR

Článek: Nejkvalitnější mrazicí technika - to je LIEBHERR

Orientace v aktuálních trendech na poli mrazicí techniky zpravidla nepatří k obecným znalostem, a není proto od věci se před nákupem nové mrazničky dobře informovat a ideálně si nechat poradit. Sázku na jistotu představuje značka LIEBHERR, která se výrobě ledniček a mrazniček věnuje již více než 60 let.

Nestárnoucí černobílá: vsaďte na klasiku, sluší koupelnám i kuchyním

Článek: Nestárnoucí černobílá: vsaďte na klasiku, sluší koupelnám i kuchyním

Hledáte nadčasovou kombinaci barev, která vás ani po letech neomrzí? Vsaďte na klasiku v podobě černé a bílé, která v sobě snoubí eleganci, čistotu i originalitu. Díky širokému výběru tvarů, vzorů, povrchů i stylů není ani tato volba žádná nuda.

Solární střešní tašky Generon kombinují design s výkonem

Článek: Solární střešní tašky Generon kombinují design s výkonem

Betonové střešní tašky Terran Generon představují unikátní designové a současně energeticky účinné spojení výhod a předností betonových střešních krytin Terran a klasické střešní fotovoltaické elektrárny. Fotovoltaické články jsou u solárních tašek Terran Generon umístěny přímo do povrchu střešní krytiny. ...

Mějte pod čepicí stejně jako váš dům

Článek: Mějte pod čepicí stejně jako váš dům

I když topíme od rána do večera, stejně je nám zima. Je to také váš případ? Častými důvody takových tepelných ztrát jsou stará okna, zdivo a především střechy a stropy. Snadné, rychlé a bezstarostné řešení představuje systém foukané minerální izolace MAGMARELAX®.

Jak vypadají moderní koupelny dle aktuálních trendů?

Článek: Jak vypadají moderní koupelny dle aktuálních trendů?

Koupelna už dávno není pouze užitkovou místností našeho domu. Měla by sloužit také k relaxaci, odpočinku a očistě těla. Při návrhu nové koupelny je tedy třeba dbát nejen na praktičnost, ale také nadčasovost, díky níž nás čas zde strávený jen tak neomrzí.

Nápady pro praktické kuchyně

Článek: Nápady pro praktické kuchyně

Kuchyně bývá většinou středobodem celé domácnosti. Je to místo, které slouží k přípravě jídla, často zároveň k setkávání rodiny nebo přátel a mnohdy i ke společnému vaření. Aby vám takové chvíle ve vaší kuchyni přinesly co nejvíce radosti, naplánujte si ji tak, aby byla maximálně funkční a zajistila vám ...

Trápí vás účty za energie? Začněte budovat chytrou domácnost

Článek: Trápí vás účty za energie? Začněte budovat chytrou domácnost

Z rodinného rozpočtu nám nejvíce ukrajují neustále se zvyšující měsíční výdaje na bydlení, nemluvě o nákladech na jeho pořízení. Jednou z možností, jak se tomu postavit, je investice do chytré domácnosti. Vzájemná součinnost jednotlivých zařízení v domě, senzory monitorující spotřebu energií, ...

Se smogem i suchým vzduchem lze bojovat čističkou a zvlhčovačem

Článek: Se smogem i suchým vzduchem lze bojovat čističkou a zvlhčovačem

Podzimní a zimní období roku je bohužel v řadě měst spojené se zhoršenou kvalitou ovzduší, často způsobenou kouřem z komínů domů, kde se ještě topí uhlím a dřevem. Smog a inverze může dusit města i několik dní v řadě a prakticky znemožnit větrání místností. O zkušenostech s kouřem a prachem by ale mohli ...

Nejen astmatici a alergici -  čistý vzduch si zaslouží každý

Článek: Nejen astmatici a alergici - čistý vzduch si zaslouží každý

Na trhu s domácími spotřebiči se v posledních měsících objevila dlouhá řada domácích čističek vzduchu od různých značek. Pro koho je pořízení čističky vzduchu vhodné, jak se v jejich nabídce vyznat a podle čeho vybírat?

Chladnička F+ Series 9. Ultimátní řešení pro ještě delší čerstvost vašich potravin

Článek: Chladnička F+ Series 9. Ultimátní řešení pro ještě delší čerstvost vašich potravin

Působivá pětidveřová chladnička s mrazničkou F+ Series 9 nabízí nepřeberné množství možností skladování díky svému designu, uspořádání vnitřního prostoru, dvěma teplotně nezávislým chladícím okruhům a exkluzivním technologiím Fresher Techs®. Každá část je navržena tak, aby zajistila dokonalé podmínky pro ...

Soutěž o kreslící koberec

Článek: Soutěž o kreslící koberec

Hledáte pro děti kreativní vánoční dárek, který je bude opravdu bavit? Vžijte se na chvíli do dětských let. Co jste rádi dělali? Malovali jste si. A umíte si představit něco lákavějšího, než pomalovat si koberec v pokojíčku všemi barvami a nemít za to vyhubováno? Jen stěží. A teď si představte, že vám tuhle ...

Proč bydlet v Košířích a na Pomezí

Článek: Proč bydlet v Košířích a na Pomezí

Stolová hora, step, semmering - máte pocit, že vás lákáme na daleké cesty? Ale kdeže, tohle všechno najdete v rezidenční pražské čtvrti Košíře.

OFFICE TOWER – řešení pro váš home office 

Článek: OFFICE TOWER – řešení pro váš home office 

Práce z domova se v průběhu minulého roku stala pro mnoho lidí novou součástí každodenního života. Domácí kancelář znamená u každé profese, kromě různých individuálních výhod či nevýhod, velkou výzvu zejména z pohledu následující otázky: Jak si na svém psacím stole zařídit vlastní home office, aby se tam ...

Soutěž: Barvy podzimu 2021

Článek: Soutěž: Barvy podzimu 2021

Vyhlašujeme další soutěž, tentokrát na téma podzim. Posílejte nám fotografie barevné přírody, melancholická zátiší, ranní mlhy, atmosféru sychravých dnů, ale i útulná zákoutí vašeho domova.Aktualizace (3.12.2021): Soutěž byla ukončena. Seznamte se s výherci.

Výhody střešních oken FAKRO

Článek: Výhody střešních oken FAKRO

Řešení použitá ve výrobcích FAKRO rozšiřují jejich funkčnost a zvyšují životnost a kvalitu.

Realizace: Velkoryse prosklený dům s výhledem na kostelík

Článek: Realizace: Velkoryse prosklený dům s výhledem na kostelík

V jihočeských Ledenicích vyrostl cihlový a velkoryse prosklený „user friendly“ dům, na jehož návrhu pracoval Ateliér Vostracký. Architektům se podařilo pochopit všechna přání majitele, který by dnes ani po třech letech bydlení nic neměnil.

Rodina AVENTOS – výklopy ke skříním v novém kabátě

Článek: Rodina AVENTOS – výklopy ke skříním v novém kabátě

Je to fascinující pohyb, když se výklopy skládají, zdvihají, vyklápí. AVENTOS představuje ideální řešení pro každou horní skříňku. V kuchyni nebo v obývacím pokoji, ať už je zde hodně nebo málo místa, pro malá čílka nebo velká čela. Systém výklopů AVENTOS přináší do horních skříněk vysoký komfort pohybu.

Digestoře SIRIUS s vyspělou inteligencí

Článek: Digestoře SIRIUS s vyspělou inteligencí

Vítejte v první třídě….Představení digestoří pro rok 2021 předcházel precizní vývoj jak nového designu, tak i technologie. Společnost SIRIUS navrhla své nové odsavače par pro letošní rok tak, aby byl jejich design v souladu s požadavky moderních trendů.

Venkovní multifunkční kamna KVS MORAVIA typ 9109 – Kvido

Článek: Venkovní multifunkční kamna KVS MORAVIA typ 9109 – Kvido

Firma KVS EKODIVIZE a.s. představuje novinku – venkovní multifunkční kamna KVS MORAVIA typ 9109 KVIDO, dobrý pomocník k venkovnímu vaření, grilování nebo uzení pro zahrádkáře, chataře, cestovatele, rybáře, lesáky a skauty.

Vyzkoušejte fade out styl, hit letošní sezóny

Článek: Vyzkoušejte fade out styl, hit letošní sezóny

Znáte tzv. fade out styl? Postupně mizící dekor je hitem letošní sezóny a promítá se do designu řady dlažeb a obkladů. Vytvořte si zcela originální interiér inspirovaný tímto stylem, který učaroval architektům po celém světě!

Hledáte nového pomocníka do kuchyně? Amica představuje novou řadu myček!

Článek: Hledáte nového pomocníka do kuchyně? Amica představuje novou řadu myček!

Už vás nebaví být utlačováni špinavým nádobím ve vlastní kuchyni a nakonec trávit volný čas nad dřezem? Máme pro vás řešení! Společnost Amica představuje novou řadou moderních myček nádobí.

Jak pečovat o zahradní nábytek během roku a jak jej zazimovat?

Článek: Jak pečovat o zahradní nábytek během roku a jak jej zazimovat?

Zahradní nábytek je dnes doslova přehlídkou všemožných materiálů a rovněž jejich kombinací. Každý materiál je jinak náročný na údržbu a též vyžaduje jiný způsob ošetřování. Umíte pečovat o každý z těchto materiálů?

Voda je stále vzácnější. Víte, jak ji můžete chránit i vy?

Článek: Voda je stále vzácnější. Víte, jak ji můžete chránit i vy?

Vody na naší planetě je už nyní nedostatek a zdroje ubývají. I když Češi patří k šetrnějším národům, spotřeba vody každoročně stoupá a denně dnes dosahuje v průměru 89 litrů na osobu. V kontextu skutečnosti, že 2 miliardy lidí k pitné vodě přístup vůbec nemají, je to poměrně mnoho. Víte, čím i vy můžete ...

Mlsejte zdravě: RAW dezerty

Článek: Mlsejte zdravě: RAW dezerty

Co všichni na té RAW stravě mají? Vyzkoušejte recepty plné ovoce, ořechů, semínek a dalších čerstvých surovin a možná i vás tento styl života nadchne. Jitky Adamová, autorka kuchařky Raw pro zdraví a krásu představuje tři recepty na dezerty.

Správné uzení začíná výběrem té správné udírny

Článek: Správné uzení začíná výběrem té správné udírny

Základem každého uzení by měla být kvalitní udírna.  S elektrickými udírnami značky Bradley nebo Borniak bude každé uzení radost!

Mobilní dům jako celoročně obyvatelná chata

Článek: Mobilní dům jako celoročně obyvatelná chata

Mobilní dům jako celoročně obyvatelná chata - snazší, rychlejší a levnější řešení

Keramické terrazzo je nadčasovou volbou do každého prostoru

Článek: Keramické terrazzo je nadčasovou volbou do každého prostoru

Líbí se vám styl tradičních litých podlah? Zvolte modernější, levnější a luxusnější řešení v podobě designových keramických terrazzo dlažeb, které jsou nadčasovým řešením pro každý interiér i exteriér.