Články vyhledané na "matrace":

Zobrazeno 1 - 29 výsledků z 29 nalezených.
6 tipů pro zdravý spánek

Článek: 6 tipů pro zdravý spánek

Máte problémy s usínáním a spánkem? Zaměřte se na několik faktorů, které mají zásadní vliv na kvalitu vašeho spánku. Většina z těchto opatření vás nic nestojí, ale výsledek bude naopak k nezaplacení. Dejte svému spánku potřebnou pozornost a vyspěte se konečně dorůžova.

Matrace Lima: Vánoční dárek pro sladké sny

Článek: Matrace Lima: Vánoční dárek pro sladké sny

Vánoce jsou časem klidu, pohody a hlavně odpočinku. A co je lepším dárkem než kvalitní spánek? Představujeme matraci Lima, která je nejen skvělým dárkem pod stromeček, ale také investicí do kvalitního spánku a zdraví po mnoho vánočních časů.

Toužíte po kvalitním spánku? Začněte u sebe

Článek: Toužíte po kvalitním spánku? Začněte u sebe

Kdo z nás netouží každý večer po tom, aby ulehl do postele, usnul, spal celou noc a ráno se probudil čilý a plný energie? Realita je často ale opačná, večer nemůžeme usnout, v noci se každou hodinu probouzíme, máme problém znovu zabrat a ráno jsme jako mátohy. Co s tím?

Čas na jarní úklid: 10 tipů, jak ho hravě zvládnete

Článek: Čas na jarní úklid: 10 tipů, jak ho hravě zvládnete

Jarní úklid není jen fyzickým procesem očištění domova od prachu a nepořádku, ale často také mentálním rituálem, který nám pomáhá zbavit se zimní apatie a připravit se na svěží a slunečné dny. Dáme vám tipy, jak na snadný, zábavný, a přitom důkladný úklid…

Jarní úklid bez starostí? Stačí mít účinné prostředky

Článek: Jarní úklid bez starostí? Stačí mít účinné prostředky

Venku vše nasvědčuje tomu, že se jaro konečně blíží. Pusťte se do jarního úklidu. Vyvětrejte, nechte proudit čerstvý vzduch domovem. Vyperte povlečení, umyjte okna, protřiďte šatník, zbavte se zbytečných a nepotřebných věcí. Jděte na to systematicky, s kvalitními čisticími prostředky a za chvíli máte hotovo.

Jarní detox v ložnici. Jak často prát povlečení a jak se starat o lůžkoviny?

Článek: Jarní detox v ložnici. Jak často prát povlečení a jak se starat o lůžkoviny?

Koupelnu a toaletu uklízíme několikrát do týdne, ložní prádlo však mnozí z nás převlékají jednou za měsíc. Jak velká chyba to je? Jak bychom se měli o lůžkoviny starat a kdy je na čase polštář vyměnit za nový?

Plédy a deky. Jak je originálně využít v interiéru

Článek: Plédy a deky. Jak je originálně využít v interiéru

Hledáte způsob, jak jednoduše a rychle zútulnit interiér? Bytový textil v podobě dek, plédů, přehozů a dalších pokrývek vykouzlí přívětivou atmosféru na vašem gauči, v dětském pokoji i ložnici. Přinášíme několik inspirativních nápadů, jak plédy a deky v rámci domova hravě kombinovat.

Vyzkoušejte tipy, jak efektivně uklízet v místnosti, kde spíte

Článek: Vyzkoušejte tipy, jak efektivně uklízet v místnosti, kde spíte

Ve které místnosti v bytě trávíte nejvíce času? V ložnici! A jelikož je kvalitní spánek základem zdravého životního stylu, udržujte pokoj na spaní v čistotě. Víte například, že v lůžku se může ukrývat až milion roztočů nebo že téměř polovina Čechů, kteří vlastní kočku, si svou chlupatou přítelkyni ...

Jak se zbavit štěnic svépomocí

Článek: Jak se zbavit štěnic svépomocí

Štěnice jsou malý hmyz, živí se krví a mohou být velmi otravné. Existuje několik způsobů, jak se jich svépomocí zbavit.

Jak se zbavit blech v domácnosti

Článek: Jak se zbavit blech v domácnosti

Blechy jsou nepříjemným problémem, který může způsobovat svědění a alergie u lidí i zvířat. Existuje několik způsobů, jak se jich zbavit.

Kdy vyměnit starou matraci za novou?

Článek: Kdy vyměnit starou matraci za novou?

Tušili jste, že existuje něco jako životnost matrace? Ano, i matrace se opotřebovávají a nekupujeme je na celý život. Životnost matrace se většinou pohybuje v rozmezí od 5 do 10 let. Záleží na mnoha faktorech, jak bude po pár letech užívání vypadat. Rozhoduje kvalita roštu, ale i vaše hygienické návyky.

Když vás bolí záda, je čas si pořídit novou a kvalitní matraci

Článek: Když vás bolí záda, je čas si pořídit novou a kvalitní matraci

Je to snadné. Abyste se přes celý den cítili fit a plni energie, je důležité se dobře vyspat. Na kvalitním spánku se podílí mnoho různých faktorů. Mezi hlavní patří vyvětraná místnost, dobrá postel a kvalitní matrace.

Vyvracíme mýty aneb je tvrdá postel opravdu dobrá pro záda?

Článek: Vyvracíme mýty aneb je tvrdá postel opravdu dobrá pro záda?

Tvrdá postel určitě není tak dobrá, jak se o ní traduje. Doporučuje se jen pro velmi malou skupinu lidí, protože se neumí dostatečně přizpůsobit tělu a poskytnout mu podporu páteře. Naopak vás z tvrdé matrace mohou záda bolet.

Jak nešlápnout vedle při výběru postele pro dítě?

Článek: Jak nešlápnout vedle při výběru postele pro dítě?

Nastal v životě vaší ratolesti jeden ze zásadních zlomů a potřebujete mu místo dětské postýlky pořídit první plnohodnotnou postel? Výběr byste rozhodně neměli podcenit. Dítě v předškolním věku totiž spánkem stráví i polovinu dne, měli byste mu tedy zajistit pohodlné lůžko, ve kterém se mu bude snáz usínat.

Kdo mě uloží ke spánku?

Článek: Kdo mě uloží ke spánku?

Když procházíme dům, co je pro nás v každé místnosti to nejdůležitější? Těžká otázka. Pro muže je to v kuchyni lednice, pro ženy myčka. V koupelně pračka, v pracovně počítač… A co ložnice? Co je pro nás nejdůležitější v ložnici?

Dreambeds: „Svět se stane lepším místem, pokud budeme kvalitně spát.“

Článek: Dreambeds: „Svět se stane lepším místem, pokud budeme kvalitně spát.“

Postel je nesmírně důležitá pro váš spánkový režim, a proto byste si ji měli vybírat velmi pečlivě. Obvykle říkáme, že tu správnou postel jste našli ve chvíli, kdy si ani neuvědomujete, že v ní ležíte. V Dreambeds vám nabídnou tu nejlepší postel v každé cenové kategorii. Vyzkoušejte je a nechte své tělo vybrat si ...

Pokojíček na míru

Článek: Pokojíček na míru

Projekt Pokojíček na míru pod záštitou firmy ELIS DESIGN jsme rozběhli teprve nedávno, ale už nyní je o pokojíčky velký zájem. Máme za sebou i před sebou spoustu zábavné kreativní práce, na jejímž začátku je vždy společné zaujetí, spousta zvědavosti a originálních nápadů, na konci velká radost a vysněná místnost ...

Víte, jaká postel je vhodná pro vaše dítě?

Článek: Víte, jaká postel je vhodná pro vaše dítě?

Výběr postelí do dětských pokojů může být náročný. Kromě toho, že postel musí být kvalitní a pohodlná, měla by se dítěti líbit. Na trhu najdete desítky různých druhů. Liší se od sebe zpracováním či použitým materiálem. Která postel je ta nejlepší pro vaše dítě?

Jaká je skutečná investice do rostoucího nábytku?

Článek: Jaká je skutečná investice do rostoucího nábytku?

Kvalitní rostoucí nábytek je investicí, která se zkrátka vyplatí. Ale kdo to zaplatí? Přemýšlíte o koupi rostoucího stolu a židle pro vaše děti, ale odrazuje vás vysoká pořizovací cena? Zaměřili jsme se na nejčastější otázky, které před koupí zvažujeme.

Proč si na stěhování v Brně zavolat profesionální firmu

Článek: Proč si na stěhování v Brně zavolat profesionální firmu

Žijeme ve zrychlené době. Všichni hledíme, jak si věci usnadnit, abychom jich stihli co nejvíce. A do toho přijde věc, jako je stěhování. Nespornou výhodou využití stěhovací firmy je, že provádí stěhování bytů a firem každý den a má tedy moře zkušeností, zlepšováků, jak stěhování urychlit a usnadnit.

Jak být svěží v každém věku

Článek: Jak být svěží v každém věku

Říká se, že s věkem roste moudrost a vědomosti. Platí ale také, že s věkem se mění požadavky na pohodlí našeho lůžka. Obecně by se dalo říci, že děti by měly mít tvrdší matraci a senioři naopak měkčí. Proč tomu tak je? A co dále sledovat při výběru matrace?

Toužíte po změně? Najděte si svůj styl bydlení

Článek: Toužíte po změně? Najděte si svůj styl bydlení

Jste romantická duše nebo spíše rebel? Pomůžeme vám zařídit interiér v jednotném stylu, v souladu.s vaší podstatou. Najděte si svůj styl bydlení pomocí nábytku, který je vašemu srdci nejblíže a žijte v harmonii.

Comfortního parťáka si teď pořídíte z pohodlí domova

Článek: Comfortního parťáka si teď pořídíte z pohodlí domova

Aktuální situace neumožňuje užívat si volný čas nakupováním. Pro každého z nás je toto období náročné, ačkoli si každý zasloužíme odpočinek. Kde si ale koupit kvalitní matraci nebo postel, když jsou obchody zavřené?

Soutěž o vysoce kvalitní přikrývku San Family s možností praní až na 95 °C

Článek: Soutěž o vysoce kvalitní přikrývku San Family s možností praní až na 95 °C

JMP Studio zdravého spaní je předním, ryze českým výrobcem matrací již 25 let. Všechny matrace jsou vyráběny jen z vysoce kvalitních a prověřených materiálů. Díky tomu nabízejí příjemný a pohodlný spánek a také mají dlouhou životnost. Matrace můžete vyzkoušet v prodejnách v Praze 4, Praze 5, Brně a ve ...

Praktická postel s úložným prostorem do malého pokoje

Článek: Praktická postel s úložným prostorem do malého pokoje

Při zařizování malého pokoje musíte zapomenout na libovolné nákupy a velké kusy nábytku. Na řadu musí přijít chytrá, nápaditá řešení a hledání vícera využití v jedné věci. Zejména u toho vybavení, které obvykle zabírá nejvíce místa.

Pomůže zdravotní matrace ke kvalitnímu spánku?

Článek: Pomůže zdravotní matrace ke kvalitnímu spánku?

Zdravý a kvalitní spánek je důležitý pro regeneraci našeho organismu a načerpání energie. Jde o tvrzení, které slyšíme a čteme v poslední době téměř všude. A prý je k takovému spánku potřeba zdravotní matrace. Je to pravda, nebo reklamní tah? Nakolik může zdravotní matrace pomoci našemu spánku? Poradí nám český ...

Kvalitní matrace je základ dobrého spánku

Článek: Kvalitní matrace je základ dobrého spánku

Kvalitní spánek je jedním z klíčových aspektů zdravého životního stylu. Italskému výrobci Magniflex se podařilo shromáždit všechny informace a zkušenosti týkající se spánku, které uplatnili při výrobě produktů, přinášejících pohodu, komfort a potřebnou kvalitu.

Jak vybrat kvalitní postel a matraci? Pomohou vám manažeři světových hotelů

Článek: Jak vybrat kvalitní postel a matraci? Pomohou vám manažeři světových hotelů

Napadlo vás někdy, proč se v nejlepších světových hotelech tak dobře spí? Firma Royal Comfort®, která je dodavatelem postelí a matrací amerických firem King Koil® nebo Serta®, vám poradí, podle čeho se řídí lidé, jejichž business je na spánku závislý.

Milujeme matrace, na kterých se dobře spí

Článek: Milujeme matrace, na kterých se dobře spí

Vysoce kvalitní matrace ze studené pěny, matrace s paměťovou pěnou, klasické pěnové matrace nebo taštičkové pružinové matrace – vše česká výroba. JMP Studia zdravého spaní již 25 let pečují o váš zdravý spánek. Česká rodinná firma JMP vyrábí jedny z nejkvalitnějších matrací dostupných na našem trhu.