Články vyhledané na "8":

Zobrazeno 60 - 90 výsledků z 149 nalezených.
Krásná střecha lusknutím prstu

Článek: Krásná střecha lusknutím prstu

Slova z titulku jsou možná trochu nadnesená, nicméně zase tak daleko od pravdy nejsou, protože krásná nová střecha z přiložených fotek byla hotová za pouhých 8 dní. Tak krátký čas stačil k tomu, aby majitelé rodinného domu získali bezpečný domov, chráněný elegantní a stabilní střechou.

Máme tě rádi, mami!

Článek: Máme tě rádi, mami!

Den matek se slaví po celém světě více jak sto let. V České republice patří tradičně maminkám druhá květnová neděle, která letos připadá na 8. května. Nezapomeňte proto maminku obejmout, popřát jí a poděkovat za její péči například milým dárkem. Máme pro vás tipy, jimiž jí zaručeně uděláte radost.

Příběh pana Martina: Denis, hlučný postrach okolí

Článek: Příběh pana Martina: Denis, hlučný postrach okolí

„Můj příběh je úplně obyčejný, nevidím na něm nic překvapivě jiného. Mám pocit, že takových jako já jsou tisíce,“ bagatelizuje už po vyhrané bitvě s hlukem pan Martin.

Tichá kanalizace, nebo tichá pračka?

Článek: Tichá kanalizace, nebo tichá pračka?

Světová zdravotnická organizace doporučuje, aby hladina hluku v bytě přes den nepřesáhla čtyřicet decibelů. Pračka, spláchnutí toalety, hluk z kanalizace nebo špatně těsnící okno však mohou způsobit hluk mnohem vyšší. Co nejvíc ruší klid domova a do čeho se vyplatí investovat?

Trendy v povlečení pro rok 2022

Článek: Trendy v povlečení pro rok 2022

Trendy v designu bytových doplňků se neustále mění. Jaké trendy nás letos čekají v oblasti přikrývek a povlečení?

Rozhodování o zdroji tepla: 7 důvodů pro tepelné čerpadlo

Článek: Rozhodování o zdroji tepla: 7 důvodů pro tepelné čerpadlo

Sledujete neútěšnou situaci na trhu s energiemi a přemýšlíte, jakým směrem se vydat, abyste dosáhli energetických úspor ve vašem obydlí?  Přinášíme vám 7 důvodů, proč je pro vás tepelné čerpadlo tím pravým zdrojem tepla.

Omezení hypoték se blíží: Co to znamená pro zájemce o vlastní bydlení?

Článek: Omezení hypoték se blíží: Co to znamená pro zájemce o vlastní bydlení?

Minulý a letošní rok se pořádně podepsal na stavu české ekonomiky, což ovlivnilo nejen cenu zboží a služeb, ale i úvěrů. Největší změny zaznamenají hlavně zájemci o vlastní bydlení, na které čekají přísnější podmínky pro sjednání hypotečních úvěrů.

Tyčový vysavač - praktický pomocník pro rychlý a kvalitní úklid

Článek: Tyčový vysavač - praktický pomocník pro rychlý a kvalitní úklid

Bezdrátové tyčové vysavače patří vedle těch robotických k stále častější volbě při udržování čistoty podlahových ploch v domácnosti. Jejich základní výhodou je fakt, že se s nimi snadno manipuluje a při práci s nimi vám nepřekáží šňůra. Výrobci se snaží zdokonalovat jejich výkon a vybavení tak, aby byly ...

Čas na ochranu stromů proti sviluškám, hálčivcům a vlnovníkovcům přírodní cestou

Článek: Čas na ochranu stromů proti sviluškám, hálčivcům a vlnovníkovcům přírodní cestou

Své stromy a vinnou révu můžete proti škůdcům účinně ochránit i bez chemie za pomocí parazitického roztoče Typhldromus pyri - dravého roztoče, který likviduje svilušky hálčivce a vlnovníkovce. Aplikuje se v zimním období do sadů, vinic a zahrad.

Výroba domácího salámu? V udírně úplně jednoduše

Článek: Výroba domácího salámu? V udírně úplně jednoduše

Výroba domácího salámu má hned několik výhod. Tou první je jednoznačně to, že máte plnou kontrolu nad složením salámu a nemusíte se bát, že by obsahoval něco, co tam nepatří. Kromě toho salám vždy přijde vhod. Umíte si snad představit rohlík či chleba ke svačině bez kousku salámu? Skvěle se také hodí na výrobu ...

Jak si zpříjemnit zimní večery?

Článek: Jak si zpříjemnit zimní večery?

Mráz, brzká tma, vlezlo a sychravo. Zima je únavné období, což nepřidá na fyzickém zdraví, ani na lepší náladě. V takových dnech není nic příjemnějšího, než si zalézt pod deku s šálkem dobrého čaje a oblíbenou knihou. Jak si ale můžete udělat zimní večery ještě o něco příjemnější? Inspirujte se našimi tipy.

Dokonalá souhra hliníkové pergoly ARTOSI a screenové rolety ALFA-ZIP

Článek: Dokonalá souhra hliníkové pergoly ARTOSI a screenové rolety ALFA-ZIP

Hliníková pergola ARTOSI a screenová roleta ALFA-ZIP, to je dokonalé souznění moderního designu a praktičnosti. Samonosná bioklimatická pergola ARTOSI i látková roleta ALFA-ZIP jsou ryze českými výrobky přicházející přímo z vývojového oddělení společnosti ISOTRA.

Praha hlásí vyprodáno i přes rekordní ceny. Střední třída dosáhne jen na pronájmy

Článek: Praha hlásí vyprodáno i přes rekordní ceny. Střední třída dosáhne jen na pronájmy

Rekordní ceny a zároveň rekordní prodeje by měly ohlašovat realitní bublinu. Splasknutí ale nepřichází a byty v metropoli jsou prakticky vyprodány. Jen za první pololetí se prodalo 4 750 bytů, tedy téměř stejně jako za celý rok 2020.

Realizace: Velkoryse prosklený dům s výhledem na kostelík

Článek: Realizace: Velkoryse prosklený dům s výhledem na kostelík

V jihočeských Ledenicích vyrostl cihlový a velkoryse prosklený „user friendly“ dům, na jehož návrhu pracoval Ateliér Vostracký. Architektům se podařilo pochopit všechna přání majitele, který by dnes ani po třech letech bydlení nic neměnil.

Spořte energie za topení a chlazení s chytrým systémem zónové regulace

Článek: Spořte energie za topení a chlazení s chytrým systémem zónové regulace

Chcete si zajistit tepelný komfort svého domova či kanceláře a navíc ještě uspořit energii? Pak topení či chlazení řiďte s pomocí chytrého systému, který díky integrované umělé inteligenci umí jednotlivá zařízení zapínat přesně ve chvíli, kdy je to skutečně potřeba.

Vdechněte vašemu domu nový vzhled

Článek: Vdechněte vašemu domu nový vzhled

Máte starší dům a chystáte se na rekonstrukci? Plánujete zateplovat a uvažujete o tom jakou zvolit fasádu? Odpovědí mohou být obkladové pásky Terca Klinker v 8 různých vzhledech připomínajících klasické cihelné zdivo. Toto řešení je velmi oblíbené pro svůj vzhled a bezúdržbovost.

Praha má kritický nedostatek nových bytů. Čtvrtina najde kupce v neveřejných předprodejích

Článek: Praha má kritický nedostatek nových bytů. Čtvrtina najde kupce v neveřejných předprodejích

Dle dat realitní kanceláře LEXXUS, jednoho z největších prodejců nemovitostí v Praze a okolí, čtvrtina bytů najde kupující v neveřejných předprodejích určených investorům. Nic na tom nemění nízká výnosnost investice do rezidenčních realit ani rostoucí pořizovací ceny. Dlouhodobí investoři se naučili, že na ...

dTest se zaměřil na sušičky potravin. Jak vám pomůžou zpracovat úrodu a podle čeho je vybírat?

Článek: dTest se zaměřil na sušičky potravin. Jak vám pomůžou zpracovat úrodu a podle čeho je vybírat?

Sušení je velmi praktický a šetrný způsob uchování potravin. Jak jsou na tom s přednostmi a nedostatky samotné sušičky, zjišťovala nezávislá spotřebitelská organizace dTest, která důkladným zkouškám podrobila jedenáct modelů. Ve zkouškách neobstála velikost otvorů v sušicích platech, jimiž ve všech případech ...

Mlsejte zdravě: RAW dezerty

Článek: Mlsejte zdravě: RAW dezerty

Co všichni na té RAW stravě mají? Vyzkoušejte recepty plné ovoce, ořechů, semínek a dalších čerstvých surovin a možná i vás tento styl života nadchne. Jitky Adamová, autorka kuchařky Raw pro zdraví a krásu představuje tři recepty na dezerty.

Soutěž o Tefal Cube - partner v péči o prádlo a domácí hygienu

Článek: Soutěž o Tefal Cube - partner v péči o prádlo a domácí hygienu

Pandemie koronaviru do domácností přinesla důkladnější a intenzivnější úklid, kterým se snažíme zejména o likvidaci nežádoucích virů a bakterií. Spolehlivě je můžete odstranit chemickými přípravky, ale pokud hledáte skutečně účinný a zároveň šetrný způsob pro vaše prostředí, vyzkoušejte dekádami ...

Velká letní soutěž je tady

Článek: Velká letní soutěž je tady

Možná letos k moři nepojedete,  zato se vám možná podaří zachytit tu nejlepší momentku léta! Vyhlašujeme další ročník velké letní soutěže Moje léto 2021 a těšíme se na vaše fotografie.Aktualizace 28.9.2021: Soutěž byla ukončena a probíhá vyhodnocení výsledků.

Nový kávovar JURA E8 model 2021

Článek: Nový kávovar JURA E8 model 2021

Vychutnat si kávu ve stylu - to je to, co vám zbrusu nový kávovar JURA E8 dokáže nabídnout. Moderní design a řadu výhod, kterými dříve disponovaly jen profesionální produkty, můžete nyní okusit i v pohodlí domova.

Jak probíhá instalace screenových rolet

Článek: Jak probíhá instalace screenových rolet

Screenové rolety jsou ideální volbou pro zastínění oken moderních domů, ale také zimních zahrad, pergol nebo balkonů. Uvažujete také o jejich nákupu? Štěstí přeje připraveným. Proto vám v 10 krocích představíme, jak montážní firma při instalaci screenových rolet postupuje.

Akce 2021 i na moderní interiérové a vchodové dveře

Článek: Akce 2021 i na moderní interiérové a vchodové dveře

Vnitřní dveře patří v sortimentu společnosti Hörmann tradičně k nejžádanějším výrobkům. Pro letošní rok připravil tento přední evropský výrobce dveří, vrat a pohonů zajímavou zákaznickou akci také v segmentu dřevěných interiérových dveří.

Slunce promění interiér v domov

Článek: Slunce promění interiér v domov

Každé zařizování interiéru přináší základní otázky a rozhodnutí, jaké dominantní materiály zvolit. Jednou z možných variant je sklo, které domovu dodá elegantní a moderní vzhled, vnese do něj nadčasovost a vytvoří dojem výjimečnosti. Má ale také vedle designu celou řadu funkčních benefitů.

Chřestová sezóna je v plném proudu. Vyzkoušíte salát, nebo chřestový koláč?

Článek: Chřestová sezóna je v plném proudu. Vyzkoušíte salát, nebo chřestový koláč?

Křehký a voňavý chřest byl dříve delikatesou pro vyvolené, ale dnes si ho můžeme vychutnat všichni. Je plný kyseliny listové a vitamínů C a A. Snižuje hladinu cholesterolu, upravuje krevní tlak a zlepšuje látkovou výměnu. Chřest je také zdrojem vitaminu E, který posiluje imunitní systém. To ale není vše...

Půdní schody FAKRO – pohodlně na půdu

Článek: Půdní schody FAKRO – pohodlně na půdu

Půdní schody umožňují snadný a bezpečný vstup na půdu bez nutnosti pořízení nákladných stacionárních schodů, které zabírají spoustu místa. Půdní schody splňují všechny technické požadavky a bezpečnostní normy, a zajišťují maximální komfort při používání.

Levný pronájem v Praze: Jak si najít vysněné bydlení a na co si dát pozor?

Článek: Levný pronájem v Praze: Jak si najít vysněné bydlení a na co si dát pozor?

Bydlení v Praze bylo vždy vaším snem nebo sháníte levnější nájem blíž centru města? Nyní je ten správný čas na změnu. Jak se aktuálně pohybují ceny pronájmů v Praze a čeho se vyvarovat?

Originální pasivní dům svépomocí zvládli manželé díky rodině a Ytongu

Článek: Originální pasivní dům svépomocí zvládli manželé díky rodině a Ytongu

Na začátku byli dva mladí lidé, kteří hledali společnou cestu k bydlení. Nejdříve bydleli společně v malém bytě v Poličce, ale protože oba vyrůstali v rodinných domech, chtěli žít ve vlastním domě se zahradou a se vším, co takové bydlení nabízí. Navíc se od počátku společně shodli i na představě jejich ...

Voda nad zlato - pomoci můžete i vy!

Článek: Voda nad zlato - pomoci můžete i vy!

Věděli jste, že první kanalizace byla v ČR vybudována v roce 1848? I přesto, že v průběhu doby docházelo k opravám a modernizaci celé vodovodní i kanalizační sítě, infrastruktura není v ideálním stavu a jen stěží zvládá problémy, které souvisí s aktuálními změnami klimatu. Vedle přívalových dešťů jde i o ...