Řezy Rote Gritze

Těsto:

2 hrnky hl. mouky
1 hrnek krystal.cukru
1 hrnek mléka
1/2 hrnku oleje1 prášek do pečiva
2 vejce


Krém:
3 šlehačky
2 ztužovače šlehačky
3 zakys.smetany
šťávu z poloviny citronu
6 lžic moučkového cukru
trochu marmelády
1/2 kg balení Rote Gritze

Postup
Z těsta upéci korpus (těsto je na celý plech- okraje se musí ohnout).

Upečený korpus potřeme marmeládou, pak dáme krém, uhladíme a pak 1/2 kg balení Rote Gritze.

Dáme ztuhnout do lednice.

Rote Gritze se dá koupit v Makru a nebo Lidlu.

Fotíte rádi? Zúčastněte se nové jarní soutěže "Jaro u nás doma". Posílejte vaše fotografie s jarní tematikou a hlasujte o tu nejpovedenější.