Kuřecí prso na červené řepě

Ingredience:
kuřecí prso
olivový olej
argentinské koření
česnekhladkolistá petržel
červené řepa
čerstvě mletá sůl
barevný pepř

Prso omyjeme, osušíme, marinujeme ve směsi oleje, koření (ideálně přes noc). Na pánvi prso opečeme z každé strany 2-3 minuty, poté dáme do trouby (160 stupňů) dopéct (cca 10min.).

Červenou řepu očistíme a uvaříme na skus. Osušíme a opečeme na pánvi s olivovým olejem a stroužkem česneku. Na závěr přidáme k řepě posekanou petržel.

Dle chuti nameleme na porci sůl a pepř.

Fotíte rádi? Zúčastněte se nové jarní soutěže "Jaro u nás doma". Posílejte vaše fotografie s jarní tematikou a hlasujte o tu nejpovedenější.