Zprávy vyhledané na "2":

Zobrazeno 120 - 150 výsledků z 415 nalezených.
Fotovoltaika je budoucnost. Wienerberger poradí, jak se na ni připravit

Zpráva: Fotovoltaika je budoucnost. Wienerberger poradí, jak se na ni připravit

Nenechte si ujít první Wienerberger fórum roku 2023, které se bude konat 18. května ve virtuálním prostoru World of Wienerberger. Přední odborníci z oblasti stavebnictví a energetiky představí moderní pojetí fotovoltaiky v Česku a nastíní možnosti její skutečné návratnosti či svépomocné instalace panelů do střešní ...

Tipy na originální a cenově příznivé pohoštění na zahradní party

Zpráva: Tipy na originální a cenově příznivé pohoštění na zahradní party

Ideální jsou pro zahradní party drobná jídla, jako jsou chlebíčky, kanapky nebo třeba špízy, které se dobře konzumují a hosté si je neostýchají nabrat. Připravíte-li k nim ještě navíc některou z domácích limonád, spokojení budou jak hosté, tak žaludek.

Bojler s objemem 80 l - ideální pro domácnosti se dvěma členy

Zpráva: Bojler s objemem 80 l - ideální pro domácnosti se dvěma členy

Začínáte bydlet s partnerem nebo jste naopak už zůstali na stará kolena sami dva, bez dětí? Jistě vás zajímá, jak velký bojler je ideální pro 2 osoby.

Inspirujte se - 7 podlah pro moderní i útulný domov

Zpráva: Inspirujte se - 7 podlah pro moderní i útulný domov

Zařizování nového bydlení je vždy lákavé. Ať už stavíte bydlení od základů nebo jen rekonstruujete či předěláváte stávající dům nebo byt, čeká vás jistě výběr nové podlahy. Jak vytvořit útulný domov? Právě podlaha, v kombinaci s výmalbou, často určuje vzhled celého prostoru.

Investice do kvality, kterou oceníte: 5 výhod pálených střešních tašek

Zpráva: Investice do kvality, kterou oceníte: 5 výhod pálených střešních tašek

Stavba nového domu i rekonstrukce již existující stavby s sebou přináší spoustu rozhodnutí, která se týkají výběru materiálu, designu nebo vybavení. Mezi klíčové položky stavby patří právě střecha, u níž se vyplatí sáhnout po kvalitním materiálu. Vhodnou volbou mohou být v řadě případů díky své ...

Je čas na jarní úklid! Vyzkoušejte 5denní výzvu pro dokonale čistou domácnost

Zpráva: Je čas na jarní úklid! Vyzkoušejte 5denní výzvu pro dokonale čistou domácnost

Jaro je symbolem zrození života, nových začátků, je to čas na detoxikaci organismu a tradičně také období, kdy se pouštíme do velkého úklidu, abychom roční období přivítali v čisté domácnosti. Vyzkoušejte naši 5denní výzvu a pusťte se s vervou do každoročního rituálu! Poradíme vám, jak si práce naplánovat tak, ...

Úspora s komfortem, aneb větrejte a rekuperujte

Zpráva: Úspora s komfortem, aneb větrejte a rekuperujte

Mít doma stále čerstvý vzduch, ale přitom nevypouštět drahé teplo okny ven? Anebo jen větrat pohodlně a bez starostí? Obojí je možné s komfortním větráním s rekuperací tepla.

Změna dodavatele elektřiny už je zase v kurzu – přišla správná doba na přechod?

Zpráva: Změna dodavatele elektřiny už je zase v kurzu – přišla správná doba na přechod?

Zase ta elektřina. Spolu s plynem nám v posledních měsících slušně zatápěla. Nyní lze na trzích vidět alespoň nějaký obrat a výhled na lepší časy. A jelikož situace není stále ideální, nabízejí se otázky, zda se nepoohlédnout také u jiných společností. Vyplatí se to právě teď?

Jakým dárkem se zavděčit teenagerovi?

Zpráva: Jakým dárkem se zavděčit teenagerovi?

To je otázka za milion. Vymyslet smysluplný a přitom poutavý dárek pro teenagera je mnohdy neřešitelný oříšek.

Atraktivní a praktické sprchové zástěny SOLINO od SanSwiss do každé koupelny

Zpráva: Atraktivní a praktické sprchové zástěny SOLINO od SanSwiss do každé koupelny

Sprchové zástěny řady SOLINO od SanSwiss jsou kombinací rafinovaných materiálů, jednoduchých tvarů a především jedinečného designu. Tradiční český výrobce SnaSwiss vyrýbí sprchové zástěny ze 6mm bezpečnostního skla opatřeného antiplakovou úpravou Aquaperle, která eliminuje vznik a usazování vodních nečistot ...

Investice do nových oken se vyplatí. Návratnost výrazně urychlí dotace

Zpráva: Investice do nových oken se vyplatí. Návratnost výrazně urychlí dotace

Jaro je tu a s ním přichází vyšší a stabilnější teploty, jež jsou ideální pro start stavebních projektů. Ať už plánujete novostavbu nebo rekontrukci, doporučujeme nepodcenit volbu oken. Ta jsou mimořádně důležitá z pohledu nákladů na vytápění, tepelného komfortu i energetické účinnosti domu. A navíc díky ...

Betonové ploty ochrání váš dům i soukromí

Zpráva: Betonové ploty ochrání váš dům i soukromí

Zvažujete, že pořídíte nové oplocení vašemu domu? Co takhle betonový plot? Možná se vám tento materiál zdá příliš hrubý a neušlechtilý. Nezatracujte ho. Umí být vznešený a ocení jej zejména minimalisté.

Jak správně odzimovat čerpadlo nebo domácí vodárnu?

Zpráva: Jak správně odzimovat čerpadlo nebo domácí vodárnu?

Jaro se hlásí o slovo a s ním spojené přípravy na „odzimování“ zahrady nebo setí, což jsou činnosti, které se bez vody neobejdou. Je tedy ideální čas na pár užitečných rad před spuštěním domácí vodárny nebo čerpadla na vaší chatě či zahrádce.

Zahrada jako ráj odpočinku

Zpráva: Zahrada jako ráj odpočinku

Pokud každý den nedočkavě vyhlížíte první jarní paprsky slunce a s nadějí sledujete zvyšující se stupně na teploměru, máme pro vás pár tipů, jak si čekání na teplejší období v roce zpříjemnit a patřičně se na horké dny připravit.

Sprchový kout od SanSwiss do velké koupelny

Zpráva: Sprchový kout od SanSwiss do velké koupelny

Velká koupelna značí nespočet různých variant řešení sprchové zástěny. Díky neomezenému prostoru si můžete pořídit klasický sprchový kout s rohovým vstupem, čtvrtkruh či netradiční U‑montáž, která je oblíbená velkým prostorem pro sprchování.

5 tipů na správné sezení u počítače

Zpráva: 5 tipů na správné sezení u počítače

Asi každý, kdo denně prosedí u počítače hodiny, má po nějakém čase problémy s pohybovým aparátem, zejména pak s páteří. Při kancelářské práci je totiž důležité dodržet několik základních pravidel a tipů, jak správně u počítače sedět.

Vody v České republice ubývá, pomoci mohou jednoduché změny v našem chování

Zpráva: Vody v České republice ubývá, pomoci mohou jednoduché změny v našem chování

Kvalitní pitná voda je v drtivé většině českých domácností každodenní samozřejmostí a tomu dlouhá desetiletí odpovídal i ne zrovna úsporný způsob jejího využívání. Denní spotřeba pitné vody v ČR činí cca 89 litrů na osobu, převážnou část z nich, přibližně 70 %, přitom využíváme v koupelně. Motivací k ...

Šetřete energii i peníze díky správné tloušťce izolace

Zpráva: Šetřete energii i peníze díky správné tloušťce izolace

Kvalitní zateplení domu může velmi výrazně snížit náklady na vytápění. Je však důležité nepodcenit výběr správné tloušťky izolačního materiálu, díky kterému minimalizujete tepelné ztráty domu. Kromě toho kvalitní izolace pomůže zlepšit celkový komfort bydlení a v neposlední řadě šetří i životní ...

Elegantní sprchové zástěny DIVERA od SanSwiss do každé koupelny

Zpráva: Elegantní sprchové zástěny DIVERA od SanSwiss do každé koupelny

Společnost SanSwiss, přední český výrobce sprchových a vanových zástěn, přišel v roce 2022 na trh s řadou DIVERA. Sprchové zástěny DIVERA nabízí prvotřídní kvalitu, vysokou flexibilitu a promyšlenou funkčnost do posledního milimetru.

Tři důvody, proč skoncovat s balenými nápoji

Zpráva: Tři důvody, proč skoncovat s balenými nápoji

Dáváte pravidelně do nákupního košíku lahve se sycenou vodou či nápoji? Pak je nejvyšší čas přehodnotit staré (zlo)zvyky a zkusit to jinak. Protože stejně jako při jídle i při pití platí, že čerstvě připravené a domácí je úplně „jiná liga“.

Katalog rodinných domů ZDARMA do vaší schránky

Zpráva: Katalog rodinných domů ZDARMA do vaší schránky

Plánujete stavbu rodinného domu a jste právě ve fázi výběru projektu? Nechte si poslat katalog rodinných domů zdarma od Dům jedním tahem. Stačí vyplnit kontaktní údaje na webu a počkat si pár dnů, než se objeví ve vaší schránce.

Jinonický dvůr: výjimečný rezidenční projekt na Praze 5

Zpráva: Jinonický dvůr: výjimečný rezidenční projekt na Praze 5

V Praze je blaze, to je známé tvrzení. A něco na něm bude. Nejenže se jedná o hlavní město naší vlasti, kde se nabízí největší množství pracovních příležitostí, zároveň to je místo, kde naleznete vyžití všeho druhu, prakticky jako nikde jinde v České republice.

Zužitkujte plata od vajec a vyrobte si vázu na květiny

Zpráva: Zužitkujte plata od vajec a vyrobte si vázu na květiny

⁠Máte velkou spotřebu vajec a doma se vám hromadí prázdná plata? Vydržte, než se s nimi vydáte ke kontejneru. Z kartonů od vajec totiž můžete vytvořit celou řadu dekorací do domácnosti. Například vázu, ve které krásně vyniknout zejména první jarní květiny. Tak neváhejte, vyberte si svůj oblíbený odstín ...

Trend rekonstrukcí nepolevuje. Investoři chtějí ochránit své úspory před inflací

Zpráva: Trend rekonstrukcí nepolevuje. Investoři chtějí ochránit své úspory před inflací

Trend obliby rekonstrukcí bytových prostor nepolevuje - právě naopak. V loňském roce na ně bylo vydáno 14,7 tisíce stavebních povolení, což znamená, že tvořily 46 % z celkového počtu povolení. Generální ředitel Wienerbergeru Kamil Jeřábek očekává, že trend rekonstrukcí bude i nadále stoupat. Investoři tak ...

Pražský rezidenční trh 2022

Zpráva: Pražský rezidenční trh 2022

Jak si vedl pražský rezidenční trh v roce 2022? Kolik se v minulém roce prodalo v Praze nových bytů? Jak se změnily jejich ceny oproti předcházejícímu období? A jak na tom byl v roce 2022 pražský trh nájemního bydlení? Odpovědi naleznete v Market Report LEXXUS NORTON 2022.

Do jaké výšky umístit TV?

Zpráva: Do jaké výšky umístit TV?

Umístit televizi někam do místnosti, to není nic jednoduchého. Leckdo si myslí, že stačí využít stolek, ti bádavější možná přemýšlí o výšce ve chvíli, kdy televizor montují na zeď. Jaké faktory o výšce televize na zdi rozhodují? Třeba i výběr nábytku. Proto, pokud si vybavujete bydlení, mrkněte, jak designovat ...

Xella představí na Stavebním veletrhu v Brně svá řešení pro novostavby i rekonstrukce

Zpráva: Xella představí na Stavebním veletrhu v Brně svá řešení pro novostavby i rekonstrukce

Stavební veletrh Brno se uskuteční ve dnech 2. – 4. března 2023 v areálu brněnského výstaviště a expozici společnosti Xella najdou návštěvníci v pavilonu P, stánek č. 076. Kromě prezentace svého sortimentu pórobetonu Ytong, vápenopískových tvárnic Silka a minerálních izolačních ...

Jak ušetřit za energie v domácnosti i bez svetru? Pomůže vhodné zdivo

Zpráva: Jak ušetřit za energie v domácnosti i bez svetru? Pomůže vhodné zdivo

Stavba domu představuje pro většinu lidí výraznou investici. Mnohem větší náklady ale poté vyžaduje samotný provoz domu. Jednu z největších položek tvoří bezesporu topení. Při běžném vytápění na 21 °C v interiéru může snížení teploty o 1 °C představovat až desetiprocentní úspory v nákladech. Aby ...