Zprávy vyhledané na "matrace":

Zobrazeno 30 - 60 výsledků z 71 nalezených.
Vánoce se blíží a spoustě z nás nastává otázka: „Čím letos udělat radost?“

Zpráva: Vánoce se blíží a spoustě z nás nastává otázka: „Čím letos udělat radost?“

Nabídky se kolem nás jen sypou, ale jak zvolit to „pravé“. Zkusme letos udělat svým blízkým radost praktickými dárky, které skutečně ocení a neskončí ve skříni.

Jak vybrat manželskou postel?

Zpráva: Jak vybrat manželskou postel?

Kvalitní spánek je důležitý, ovšem co když se o postel dělíte s partnerem? To bývá skoro vždy, když žijete v nějakém vztahu. Každý má různé preference, alergie, každému vyhovuje jiná matrace, teplota. To vše určuje zařízení ložnice. A zejména postele by měly být na míru vašim potřebám. I když má každý z ...

Vánoční úklid nemusí být drama! Zkuste to letos v předstihu a s klidem

Zpráva: Vánoční úklid nemusí být drama! Zkuste to letos v předstihu a s klidem

Po roce to tady máme znovu – Vánoce. Abychom si je ale s těmi nejbližšími mohli opravdu užít a naplno si odpočinout, častokrát tomu předchází dny plné shonu a stresu. Na vině může být i úklid, který prostě nestíháme. Zkuste to letos jinak, ne na poslední chvíli. Udělejte si seznam úkolů a činností a řiďte se ...

Která deka je ta pravá?

Zpráva: Která deka je ta pravá?

Není nic příjemnějšího, než se v chladných ponurých dnech zabalit do příjemné heboučké deky. Myslíte, že je jedno, kterou deku použijete? Jistěže ne. Není deka jako deka.

Peřiny, polštáře a přikrývky. Jak vybrat tu nejvhodnější?

Zpráva: Peřiny, polštáře a přikrývky. Jak vybrat tu nejvhodnější?

Správná přikrývka, peřina a polštář jsou klíčem k dobrému spánku. Na seznamu věcí, které je třeba zvážit, je velikost přikrývky a polštáře, a dokonce i roční období. Pokud si nejste jisti, kde začít, tento průvodce vás nasměruje správným směrem.

5 vychytávek do dětského pokoje pro lepší usínání

Zpráva: 5 vychytávek do dětského pokoje pro lepší usínání

Dětské pokoje jsou rájem dětí a místem, kde se cítí v bezpečí. Aby byl jejich dětský ráj vhodným místem nejenom na hraní, ale také na spánek, přinášíme vám tipy na 5 vychytávek, které se vyplatí do dětského pokoje umístit.

Zajistěte si kvalitní spánek díky přistýlce

Zpráva: Zajistěte si kvalitní spánek díky přistýlce

Kvalitní spánek je důležitý pro celkové zdraví organismu. Aby to však mohlo fungovat, je nezbytné kromě dostatečně dlouhé doby na spaní zajistit také kvalitní lůžkoviny včetně matrace, polštáře nebo přikrývky. Jedním ze způsobů, jak si zpříjemnit ležení, je přistýlka. Podívejte se, jaké varianty existují a jak s ...

Škola volá! 5+1 tip, jak v dětském pokoji vytvořit ideální podmínky pro učení

Zpráva: Škola volá! 5+1 tip, jak v dětském pokoji vytvořit ideální podmínky pro učení

Království malého i velkého školáka se s úderem září promění ve studovnu a místo, kde dítko píše úkoly, čte učebnice a snaží se vstřebat co nejvíce vědomostí. Víte, že prostředí, ve kterém se žák či student učí, může mít vliv na jeho pozornost a potažmo i studijní výsledky? Poradíme vám, na co se v pokoji ...

Jak si vybavit pokoj na koleji nebo privátu?

Zpráva: Jak si vybavit pokoj na koleji nebo privátu?

„Hurá svoboda.“ Pocity středoškoláků i vysokoškoláků, kteří vylétají ze svého rodného hnízda, jsou jistě plné radosti i smutku. Jejich první velké osamostatnění v podobě vlastního bydlení. Co všechno budou potřebovat? Jak vybavit studentský pokoj, aby Vás to nestálo kupu financí?

Postel jako obláček

Zpráva: Postel jako obláček

Ten pocit, kdy večer padneme do své postele, je k nezaplacení. Ale zvládne ještě postel naši váhu? Neskřípe a nepláče pod námi?

Nespí se vám dobře? Jaké jsou základy kvalitního spánku

Zpráva: Nespí se vám dobře? Jaké jsou základy kvalitního spánku

Spánek, to je takový lékař a psycholog zároveň. Nejen že nás totiž léčí fyzicky, ale také psychicky. Jednoduše bychom mohli říct, že kvalitní spánek je základem kvalitního života. Spánek a jeho kvalita totiž ovlivňují mnohem více věcí a faktorů v našem životě, než si mnohdy uvědomujeme.

Postele, které vytváří naše ložnice

Zpráva: Postele, které vytváří naše ložnice

Postel je centrum ložnice, nejdůležitější část, takový mozek pokoje. Bez kvalitní postele nikdy nedosáhneme kvalitního spánku. Nepříjemné vrzání a skřípání. Neustálé přitahování šroubů, ale i nevhodné provedení materiálu, zásadně ovlivňuje vztah k naší posteli a samotný spánek.

Jak levně udělat hezké bydlení ze starého bytu

Zpráva: Jak levně udělat hezké bydlení ze starého bytu

Moderní a pěkné bydlení je touhou každého z nás. V současnosti však nárůst cen nových nemovitostí nezastavil ani koronavirus. A tak stále více mladých rodin začíná uvažovat, jak si udělat hezké bydlení i ze starého bytu, který lze pořídit za levnější peníz. O některých užitečných typech a nápadech jak při ...

Spáč či ranní ptáče?

Zpráva: Spáč či ranní ptáče?

Ať už patříte do kterékoli kategorie, že je spánek nezbytně nutný a důležitý pro naše zdraví, víme všichni. Kdo by jej nemiloval? Důležitým aspektem pro kvalitní spánek je dobrá matrace. Máme skvělý tip pro milovníky tužších matrací.

Jak správně vybrat matraci pro dítě?

Zpráva: Jak správně vybrat matraci pro dítě?

Může se zdát, že dětská matrace by mohla být jakákoli, protože děti mají nízkou váhu a jsou ve své podstatě při spánku nenáročné. Opak je pravdou.

Jak si kdo ustele? S českými postelemi jedině dobře

Zpráva: Jak si kdo ustele? S českými postelemi jedině dobře

Český výrobce čalouněných postelí představuje novou kolekci lůžek pro jednotlivce, páry i tzv. studentské varianty.

Čalouněnou nebo dřevěnou postel? To je otázka

Zpráva: Čalouněnou nebo dřevěnou postel? To je otázka

Věčné dilema při volbě postelí. Jakou variantu upřednostnit, jaké jsou výhody a nevýhody? Je to jen otázka názoru a vkusu nebo má výběr i praktický význam?

Co je nového ve světě spánku?

Zpráva: Co je nového ve světě spánku?

Je to neskutečné, jak máme stále co objevovat a zdokonalovat. Tohle pravidlo se nevyhýbá ani matracím. I přes nespočet druhů pěn a kombinací, máme stále možnost objevovat nové a nové matrace. Dnešní novinky jsou neodolatelné a už při pohledu na ně se nám zavírají oči. Cítíte to uvolnění a klid?

Proč nemůžu usnout?

Zpráva: Proč nemůžu usnout?

Taky byste rádi večer lehli do postele a během chvilky spali až do rána? Ale… Nepohodlí postele vám to zkrátka nedovolí. Stále se převalujete, otáčíte a místo rychlého spánku naopak začínáte přemýšlet nad věcmi, které vás rozhodně neukolébají.

Pojďte se komfortně vyspat

Zpráva: Pojďte se komfortně vyspat

Nový rok, nová nabídka. Možná tímto se inspiroval český výrobce čalouněných postelí. Na své si přijdou jednotlivci, studenti i páry. Milovníci maximálního pohodlí jistě ocení velikost 200x200 cm, tzv. King size.

100% přátelství matrace a roštu

Zpráva: 100% přátelství matrace a roštu

Je dost nešťastné, když si koupíte super skvělou, ne-li drahou, matraci a Váš spánek je stále nepříjemný. A to Vám všichni zaručovali, jak úžasné chvíle v posteli zažijete. Tolik jste od nové matrace očekávali. V čem je tedy chyba?

Jak dobře se spí na taštičkách?

Zpráva: Jak dobře se spí na taštičkách?

Slyšeli jste už o taštičkových matracích? Zní to možná trochu legračně a s trochou fantazie si můžeme představit ledacos. Nenechme se ovšem zmást.Taštičkové matrace jsou obláčky pro naše záda.

Jak ulehnout do nového roku?

Zpráva: Jak ulehnout do nového roku?

Jistě kolem sebe slyšíte spousty ozvěn „předsevzetí“. Letos zhubnu, naučím se nový jazyk, budu sportovat… Samé náročné úkoly. Napadlo Vás, dát si příjemné předsevzetí, které by potěšilo?

Mikulášská nadílka matrací

Zpráva: Mikulášská nadílka matrací

Čas nadílek se blíží. A nevyhnul se ani českému výrobci matrací, který na trh přináší antibakteriální matrace vhodné pro alergiky a astmatiky. Zároveň používá ekologické lepení - lepidlo na vodní bázi.

Jak nás může matrace překvapit?

Zpráva: Jak nás může matrace překvapit?

Myslíte si, že už není co na matracích vylepšovat? Výrobci ovšem mají ještě spoustu skvělých nápadů, jak náš spánek ještě zpříjemnit.

Jak si zařídit ložnici

Zpráva: Jak si zařídit ložnici

Ačkoliv to není na první pohled příliš zřejmé, v ložnici trávíme ve skutečnosti podstatnou část svého života. Je proto na místě věnovat jejímu zařizování maximum pozornosti tak, abychom se v ní cítili dobře a příjemně. Stejně tak by měla být samozřejmě dokonale funkční a stoprocentně plnit svůj hlavní úkol: ...

Vánoční dárky, které dělají život zdravějším a příjemnějším

Zpráva: Vánoční dárky, které dělají život zdravějším a příjemnějším

Vánoční tradice rozdávání dárků patří k těm nejočekávanějším chvílím, na které se všichni celý rok těšíme. Přejeme si navzájem zdraví a štěstí, protože chceme pro své blízké vždy to nejlepší. Inspirujte se tedy letos našimi tipy na inovativní Electrolux dárky, které pomáhají vytvořit to správné zdravé ...

Spánek a produktivita: poznejte tajemství nových vesmírných matrací

Zpráva: Spánek a produktivita: poznejte tajemství nových vesmírných matrací

Čím více spíte, tím více produktivní jste. Ale není spánek jako spánek. Pouze po kvalitním spánku, který trvá alespoň sedm hodin, načerpáte dostatečné množství energie. Díky tomu jste následující den odpočatí a plní energie. Jak ale zajistit, aby byl váš noční odpočinek opravdu kvalitní?

Nový vysavač Pure Q9 s UV technologií: Posviťte si na alergeny

Zpráva: Nový vysavač Pure Q9 s UV technologií: Posviťte si na alergeny

Kvalitní domácí vysavač je bezesporu jedním z nejdůležitějších domácích spotřebičů, bez kterého si už život ani nedovedeme představit. Zdá se téměř neuvěřitelné, že nás tento báječný vynález s původním názvem „LUX“ provází už více než 100 let.