Zprávy vyhledané na "matrace":

Zobrazeno 1 - 30 výsledků z 73 nalezených.
Kovové postele - stylová a odolná volba pro vaši ložnici

Zpráva: Kovové postele - stylová a odolná volba pro vaši ložnici

V posledních letech se kovové postele staly synonymem pro styl, odolnost a univerzálnost v designu ložnic. Ať už hledáte minimalistický vzhled, industriální charme nebo dotek moderní elegance, kovové postele z nabídky ketyban.cz – konkrétně modely BED-1905, BED-1909 a BED-1907 – přinášejí nejen designovou flexibilitu, ...

Spánek jako z pohádky: Nové matrace ze studené pěny Viola a Olga

Zpráva: Spánek jako z pohádky: Nové matrace ze studené pěny Viola a Olga

Ve světě plném shonu a stresu je kvalitní spánek nejen luxusem, ale nutností. V i-matrace.cz to ví, a proto přichází s novinkami, které vám pomohou odplout do říše snů snadněji než kdy předtím. Seznamte se s novými hvězdami – matracemi "Viola" a "Olga", které definují novou éru spánkového komfortu.

Jak často převlékat postele a proč: Průvodce pro zdravý spánek

Zpráva: Jak často převlékat postele a proč: Průvodce pro zdravý spánek

Přiznejme si to, není nad to vklouznout do čerstvě povlečené postele plné vůně a jemnosti. Ale kolik z nás opravdu věnuje pozornost tomu, jak často bychom měli měnit naše ložní prádlo?

Pohodlí čalouněných postelí: Fiona a Evelína

Zpráva: Pohodlí čalouněných postelí: Fiona a Evelína

V době, kdy domov představuje útočiště před rychlým tempem moderního života, se pohodlí a kvalita stávají klíčovými slovy při výběru nábytku. Čalouněné postele Fiona a Evelína z Ketyban.cz představují ideální kombinaci ekonomické dostupnosti a vysoké kvality, která z nich činí vynikající volbu pro každého, kdo ...

Průvodce světem amerických postelí

Zpráva: Průvodce světem amerických postelí

Americké postele, které se též označují boxspring nebo kontinentální postele, jsme dříve znali hlavně z hotelů a penzionů. Jelikož jejich obliba stoupá, objevují se i v našich domácnostech. Tyto postele si zamilujete díky jejich skvělým vlastnostem, které vám zaručí dokonalý spánek.

Chraňte svou matraci a dejte jí delší život

Zpráva: Chraňte svou matraci a dejte jí delší život

Spánek je základním kamenem našeho zdraví a pohody. Kvalitní matrace je klíčová, ale stejně důležitým prvkem pro zachování její čistoty a funkčnosti jsou matracové chrániče. V tomto článku se dozvíme, proč by měl být matracový chránič součástí každé ložnice a jak vybrat ten pravý pro naše potřeby.

Matrace pro seniory

Zpráva: Matrace pro seniory

Kolem nás se již tichounce začínají ozývat vánoční zvonky a myšlenky na vhodné dárky se pomalu noří v naší mysli. Naši rodiče a prarodiče často na otázku „co si přeješ pod stromeček“ odpoví, že nic nebo žádné hlouposti. Tedy něco užitečného. Něco, co neskončí na další roky ve skříni.

Připravte se na podzim: Jak upravit výbavu vaší postele pro chladnější noci

Zpráva: Připravte se na podzim: Jak upravit výbavu vaší postele pro chladnější noci

Podzim je obdobím barevných listů, svátečních vůní a příjemných večerů u krbu. Avšak s příchodem podzimu přicházejí i chladnější noci, a proto je důležité mít postel připravenou na tyto změny. Jak tedy upravit výbavu vaší postele pro podzimní měsíce?

Nová generace hybridní pěny

Zpráva: Nová generace hybridní pěny

Hledáte matraci, která by dokonale vyhovovala vašim potřebám a zároveň byla vyrobena z kvalitních materiálů? Představujeme vám novou kolekci matrací Una, která nabízí řešení pro každého.

Sníte o nové matraci?

Zpráva: Sníte o nové matraci?

V dnešní uspěchané době je kvalitní spánek neocenitelným pokladem. Spánek nám nejen regeneruje tělo a mysl, ale také nám pomáhá lépe se vypořádat s náročným dnem. A co je pro hluboký a kvalitní spánek klíčovější než dokonalá matrace?

Spánek: Klíč k úspěchu ve studiu

Zpráva: Spánek: Klíč k úspěchu ve studiu

Víme, že výběr správného vybavení pro studentský pokoj je náročný úkol. Víme, jak je důležité, aby naše děti měly vše, co potřebují pro úspěšné studium. Ale víme, co je často opomíjeno, ačkoliv by nemělo být. Kvalitní spánek.

Návrat do školy: Jak správně vybavit studentský pokoj

Zpráva: Návrat do školy: Jak správně vybavit studentský pokoj

Zdravím, milí rodiče! Nový školní rok je před námi a s ním i spousta výzev a starostí. Kromě toho, že se musíme postarat o školní potřeby a všechny ty aktivity, které naše děti milují, je tu ještě jedna věc, kterou bychom neměli opomenout: vybavení studentského pokoje. Věřte mi, jako rodiče chceme, aby naše děti ...

Rozšíření série matrací Dia

Zpráva: Rozšíření série matrací Dia

Představujeme vám nový úžasný přírůstek v sérii matrací Dia, který bude potěšením pro náročné milovníky kvalitního spánku.

Neviditelní hosté v naší posteli

Zpráva: Neviditelní hosté v naší posteli

Co když bychom vám řekli, že každou noc nejste sami ve své posteli? Ano, nejde o začátek hororu, ale o realitu spojenou s bakteriemi, které se neohroženě usazují v našich matracích. Tato oku neviditelná populace může mít významný dopad na naše zdraví a spánek. Pod mikroskopem se jeví jako zázračné stvoření z jiného ...

Jak vybrat postel a matraci pro dítě?

Zpráva: Jak vybrat postel a matraci pro dítě?

Děti rostou jako z vody, a než se nadějeme, dětská postýlka je jim malá. Pak přichází na řadu nákup jejich první opravdické velké postele a spolu s ní samozřejmě také vhodné matrace. Jenže když vybíráme matraci pro dítě, jehož tělo se rychle vyvíjí, musíme se řídit jinými pravidly, než u matrací pro dospělé.

Kokos jako lék pro náš spánek

Zpráva: Kokos jako lék pro náš spánek

V dnešní době hledáme stále více přírodních a zdravých možností, a to se týká i našeho spánku. Jednou z variant, která získává na popularitě, jsou matrace s kokosovou deskou.

Nevšední matrace: Odvážný spánek

Zpráva: Nevšední matrace: Odvážný spánek

Matrace jsou základem našeho spánku, ale jejich historie skrývá mnohem více než jen pohodlné ležení. Připravte se na fascinující cestu časem, kdy se budeme zabývat neobvyklými excentricitami, historickými výstřelky a kuriozitami, které matrace provázely skrz staletí.

Záhady polštářového království: 6 neuvěřitelných faktů o spánku, které vás pobaví

Zpráva: Záhady polštářového království: 6 neuvěřitelných faktů o spánku, které vás pobaví

Vítejte ve světě spánku, kde se odvíjejí příběhy plné neobvyklých faktů a zábavných momentů! Spánek je nedílnou součástí našeho života, a tak proč se nezaměřit na jeho fascinující stránky, které vás rozesmějí a překvapí?

Ochranný štít pro naši matraci

Zpráva: Ochranný štít pro naši matraci

Matracové chrániče jsou nedocenitelným pomocníkem, který přináší mnoho výhod a přínosů. Pomáhají chránit naši matraci před nečistotami, alergeny, roztoči a tekutinami, a zároveň prodlužují její životnost. Pokud se ještě rozhodujeme, zda investovat do matracového chrániče, zde je několik důvodů, proč bychom ...

Průvodce výběrem čističů koberců

Zpráva: Průvodce výběrem čističů koberců

Hledáte stroj, který bude skutečně spolehlivým pomocníkem pro váš úklid? Svěříte mu každý koberec a vždy odvede perfektní výkon? Strojní čištění není žádná věda, na začátku si ovšem musíte položit několik důležitých otázek, které pomohou s výběrem.

Pohodlný a zdravý spánek s latexovými matracemi

Zpráva: Pohodlný a zdravý spánek s latexovými matracemi

Pro zajištění kvalitního spánku a potřebného odpočinku je výběr správné matrace klíčový. Existuje mnoho různých druhů matrací na trhu, ale jednou z nejlepších možností jsou bezesporu latexové matrace. Latexové matrace se vyznačují vynikající podporou těla, pohodlím a dlouhou životností.

Prostěradla Jersey a Froté - Pohodlný a stylový doplněk pro vaši postel

Zpráva: Prostěradla Jersey a Froté - Pohodlný a stylový doplněk pro vaši postel

Když se jedná o komfort a vzhled vaší postele, správný výběr prostěradel je nezbytný. Prostěradla Jersey a Froté nabízejí nejen pohodlí, ale také skvělý vzhled pro vaši ložnici. Tyto kousky ložního prádla jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, které zajišťují měkkost, trvanlivost a snadnou údržbu. V tomto ...

Úklid místnost po místnosti: Na co byste neměli zapomenout v jednotlivých pokojích?

Zpráva: Úklid místnost po místnosti: Na co byste neměli zapomenout v jednotlivých pokojích?

Pouštíte se do velkého úklidu a nevíte, kde začít? Jděte na to systematicky! Postupujte pěkně místnost za místností. Každá z nich je specifická a vyžaduje také jedinečný způsob údržby. Na co se zaměřit v ložnici, co neopomenout v kuchyni a proč si koupelnu nechat až na závěr? A jako bonus se dozvíte spoustu ...

K čemu jsou rošty?

Zpráva: K čemu jsou rošty?

Rošt je základ našeho lůžka. Můžeme si pořídit super drahou a jedinečnou matraci, a přesto náš spánek nebude to pravé, pokud nebude matrace uložena na správný rošt. Stejně jako dům musí být postaven na pevném základu, tak i matrace musí mít správný podklad.

Je čas na jarní úklid! Vyzkoušejte 5denní výzvu pro dokonale čistou domácnost

Zpráva: Je čas na jarní úklid! Vyzkoušejte 5denní výzvu pro dokonale čistou domácnost

Jaro je symbolem zrození života, nových začátků, je to čas na detoxikaci organismu a tradičně také období, kdy se pouštíme do velkého úklidu, abychom roční období přivítali v čisté domácnosti. Vyzkoušejte naši 5denní výzvu a pusťte se s vervou do každoročního rituálu! Poradíme vám, jak si práce naplánovat tak, ...

5 tipů, jak mít po zimě chatu či chalupu jako ze škatulky

Zpráva: 5 tipů, jak mít po zimě chatu či chalupu jako ze škatulky

Ne nadarmo se o Češích říká, že jsou národem chatařů a chalupářů. S příchodem jara už mnozí z nich opouštějí městské byty, aby si vychutnali klid ve víkendovém obydlí v lůně přírody.Abyste si však sezónu užili, je nejprve potřeba dát příbytek pořádně do pucu! Na co při generálce nezapomenout?

Čistý dům společnými silami: Zapojte děti do úklidu tak, aby je to bavilo!

Zpráva: Čistý dům společnými silami: Zapojte děti do úklidu tak, aby je to bavilo!

Když se rodina rozroste o malé ratolesti, nezbývá, než se smířit s tím, že se úklid začne podobat Sisyfovské práci, která nikdy nekončí. Dobrou zprávou však je, že vám ve vašich dětech rostou také malí pomocníci! Nebojte se je už od útlého věku do úklidu zapojit. Jak na to jít chytře, aby je to zároveň bavilo?

Kvalitní spánek je základem každého úspěšného dne

Zpráva: Kvalitní spánek je základem každého úspěšného dne

Ať už jste ranní ptáče nebo sova, spánek zkrátka potřebuje úplně každý. Právě během něj naše tělo totiž „dobíjí baterky“ a připravuje nás na další den plný aktivit. Jeho kvalitu přitom můžeme ovlivnit již výběrem správné postele a především matrace, proto právě jim bude patřit dnešní článek.