Zprávy vyhledané na "přikrývky":

Zobrazeno 1 - 23 výsledků z 23 nalezených.
Sušička AEG získala Značku kvality dTest

Zpráva: Sušička AEG získala Značku kvality dTest

Moderní sušení prádla klade na výrobce sušiček značné nároky. Kromě bezchybného usušení různých materiálů je nutné sledovat mimo jiné.i ekologický a ekonomický dopad sušení. Pro spotřebitele může být někdy nelehké se v nabízených produktech vyznat. Dobrým průvodcem při výběru spotřebiče je Značka kvality ...

Zimní přikrývky a mikrovláknové povlečení: Teplý obal pro chladné noci

Zpráva: Zimní přikrývky a mikrovláknové povlečení: Teplý obal pro chladné noci

S příchodem zimy a klesajícími teplotami se stává hledání tepla a pohodlí naším denním cílem. A kde hledat větší teplo a pohodlí než v našich postelích? V tomto článku vám představíme sortiment zimních přikrývek a mikrovláknových povlečení z e-shopu i-matrace.cz, které vám zaručí teplé a pohodlné noci.

Připravte se na podzim: Jak upravit výbavu vaší postele pro chladnější noci

Zpráva: Připravte se na podzim: Jak upravit výbavu vaší postele pro chladnější noci

Podzim je obdobím barevných listů, svátečních vůní a příjemných večerů u krbu. Avšak s příchodem podzimu přicházejí i chladnější noci, a proto je důležité mít postel připravenou na tyto změny. Jak tedy upravit výbavu vaší postele pro podzimní měsíce?

Spánek: Klíč k úspěchu ve studiu

Zpráva: Spánek: Klíč k úspěchu ve studiu

Víme, že výběr správného vybavení pro studentský pokoj je náročný úkol. Víme, jak je důležité, aby naše děti měly vše, co potřebují pro úspěšné studium. Ale víme, co je často opomíjeno, ačkoliv by nemělo být. Kvalitní spánek.

Prožijte osvěžující spánek

Zpráva: Prožijte osvěžující spánek

Letní přikrývky, prodyšná prostěradla a útulné povlečení.Přichází letní měsíce a spolu s nimi přichází i potřeba přizpůsobit naši postel letním teplotám. Jak si připravit dokonalé prostředí pro osvěžující spánek? V našem článku se zaměříme na výběr vhodných letních přikrývek, prodyšných prostěradel a ...

Jak vybrat přikrývku pro děti?

Zpráva: Jak vybrat přikrývku pro děti?

Při výběru vhodné přikrývky pro děti je důležité zvážit materiál, ze kterého je vyrobena. Dětská kůže je citlivá a reaguje na různé materiály a alergeny, takže je důležité vybrat přikrývku, která bude co nejméně dráždit dětskou pokožku.

Zimní povlečení - Mikro

Zpráva: Zimní povlečení - Mikro

Jak se v zimě v posteli zahřát? Metod je jistě mnoho. Můžeme použít prověřené „tepláčky“ z dob našich babiček, horké kameny nebo se jen přitulit ke své drahé polovičce.

Peřiny, polštáře a přikrývky. Jak vybrat tu nejvhodnější?

Zpráva: Peřiny, polštáře a přikrývky. Jak vybrat tu nejvhodnější?

Správná přikrývka, peřina a polštář jsou klíčem k dobrému spánku. Na seznamu věcí, které je třeba zvážit, je velikost přikrývky a polštáře, a dokonce i roční období. Pokud si nejste jisti, kde začít, tento průvodce vás nasměruje správným směrem.

Už žádné studené nohy

Zpráva: Už žádné studené nohy

Jak máme spokojeně usnout, když je naše postel při ulehnutí tak studená? Naše babičky s oblibou používali tzv. tepláčky, které se i dnes těší své oblibě. Ale jsou malé a nepokryjí celou postel.

Zajistěte si kvalitní spánek díky přistýlce

Zpráva: Zajistěte si kvalitní spánek díky přistýlce

Kvalitní spánek je důležitý pro celkové zdraví organismu. Aby to však mohlo fungovat, je nezbytné kromě dostatečně dlouhé doby na spaní zajistit také kvalitní lůžkoviny včetně matrace, polštáře nebo přikrývky. Jedním ze způsobů, jak si zpříjemnit ležení, je přistýlka. Podívejte se, jaké varianty existují a jak s ...

Větrání polštářů - proč je důležité?

Zpráva: Větrání polštářů - proč je důležité?

Pravidelná údržba ložnice představuje nezbytnou podmínku pro zdravý a spokojený spánek. Jak nejlépe pečovat o polštář, aby se vám na něm každou noc spalo přímo královsky? Poradíme!

Jak zařídit obývací pokoj

Zpráva: Jak zařídit obývací pokoj

V mnoha domácnostech je obývací pokoj srdcem domova -.prostorem, kde se rodina schází, aby společně trávila čas a relaxovala.

Čalouněnou nebo dřevěnou postel? To je otázka

Zpráva: Čalouněnou nebo dřevěnou postel? To je otázka

Věčné dilema při volbě postelí. Jakou variantu upřednostnit, jaké jsou výhody a nevýhody? Je to jen otázka názoru a vkusu nebo má výběr i praktický význam?

Jak udělat ze zahrady oázu pokoje?

Zpráva: Jak udělat ze zahrady oázu pokoje?

Oddech by měl být samozřejmou součástí každodenního života. Zejména v této uspěchané a mnohdy hektické době. Dobrou zprávou však je, že za pořádným relaxem nemusíte nikam cestovat. Svou oázu klidu si můžete vytvořit přímo doma na zahradě! Jak lze ze zahrádky vytvořit místo jako stvořené k rekreaci a odpočinku?

Vůně a jemnost jara v posteli

Zpráva: Vůně a jemnost jara v posteli

Zima se nám stále ještě dere pod kůži, ale jsou to jen její poslední pokusy ukázat svou mrazivou sílu. Jaro už brzy nabude své síly a nám začne zářivé období jarních barev.

Už víte, kde bude Váš studen spát?

Zpráva: Už víte, kde bude Váš studen spát?

Naše milované děti rostou a utíkají nám do světa. Ale kde a hlavně na čem budou spát? A jak moc důležité to je? VELMI!!!

6 kroků k vysněnému obývacímu pokoji – stylovému a přitom praktickému

Zpráva: 6 kroků k vysněnému obývacímu pokoji – stylovému a přitom praktickému

Vybavujete obývací pokoj a hledáte inspiraci, jak na to? Čtěte rady designérů, jak postupovat při zařizování od plánů přes výběr sedačky až po polštáře a další dekorace.

Správný výběr dětské postýlky

Zpráva: Správný výběr dětské postýlky

Miminka většinu času tráví v postýlce, tudíž pro jejich vývoj má zásadní vliv. Jak vybrat tu správnou? Představíme vám základní kritéria, podle kterých byste se měli řídit.

Jako od babičky

Zpráva: Jako od babičky

Vzpomínáte na ty krásné časy, kdy jste trávili prázdniny u své babičky nebo tetičky? Nostalgie je uklidňující a příjemná pro každou duši.

Jak si zpříjemnit horké letní noci?

Zpráva: Jak si zpříjemnit horké letní noci?

Kdo by neměl rád krásné letní dny s teplotami ideálními na koupání a opalování. Ovšem v noci to je.něco jiného. V době spánku oceníme nižší teploty a chladivé materiály.

Matrace ovlivňuje náš spánek i zdraví. Umíte si ji správně vybrat?

Zpráva: Matrace ovlivňuje náš spánek i zdraví. Umíte si ji správně vybrat?

Nekvalitní matrace, či matrace, která nám prostě parametricky nevyhovuje, negativně ovlivňuje naše zdraví. Může vést k nekvalitnímu spánku, k bolestem zad, pohybového aparátu, či dokonce k bolesti hlavy. Fyzické problémy dovedou přerůst v závažné chronické bolesti a trpět můžeme i psychickými problémy spojenými s ...