Články vyhledané na "přikrývky":

Zobrazeno 1 - 23 výsledků z 23 nalezených.
Spánek jako na obláčku

Článek: Spánek jako na obláčku

Víte, proč jsou produkty Mühldorfer celosvětovou jedničkou na trhu a symbolem luxusního spaní bez kompromisů? Německá rodinná firma s tradicí od roku 1920, využívá pro výrobu polštářů a přikrývek pouze nejkvalitnější husí peří z hus žijících na farmách, které zaručují prvotřídní podmínky pro chov.

6 tipů pro zdravý spánek

Článek: 6 tipů pro zdravý spánek

Máte problémy s usínáním a spánkem? Zaměřte se na několik faktorů, které mají zásadní vliv na kvalitu vašeho spánku. Většina z těchto opatření vás nic nestojí, ale výsledek bude naopak k nezaplacení. Dejte svému spánku potřebnou pozornost a vyspěte se konečně dorůžova.

Jarní únava? Pohybujte se a hodně spěte

Článek: Jarní únava? Pohybujte se a hodně spěte

Vyčerpaný organismus, bolesti kloubů, ale i pochmurné myšlenky či úzkostné stavy - to vše souvisí s jevem, kterému říkáme "jarní únava". S tímto problémem se potýkáme po dlouhé zimě, hned na začátku jara. Nejedná se o žádnou nemoc, ale o reakci organismu na nedostatek slunečního svitu a pohybu na čerstvém vzduchu. ...

Jarní detox v ložnici. Jak často prát povlečení a jak se starat o lůžkoviny?

Článek: Jarní detox v ložnici. Jak často prát povlečení a jak se starat o lůžkoviny?

Koupelnu a toaletu uklízíme několikrát do týdne, ložní prádlo však mnozí z nás převlékají jednou za měsíc. Jak velká chyba to je? Jak bychom se měli o lůžkoviny starat a kdy je na čase polštář vyměnit za nový?

Plédy a deky. Jak je originálně využít v interiéru

Článek: Plédy a deky. Jak je originálně využít v interiéru

Hledáte způsob, jak jednoduše a rychle zútulnit interiér? Bytový textil v podobě dek, plédů, přehozů a dalších pokrývek vykouzlí přívětivou atmosféru na vašem gauči, v dětském pokoji i ložnici. Přinášíme několik inspirativních nápadů, jak plédy a deky v rámci domova hravě kombinovat.

Soutěž o 3 poukazy na nákup u SCANquilt v hodnotě 1000 Kč

Článek: Soutěž o 3 poukazy na nákup u SCANquilt v hodnotě 1000 Kč

Je prokázáno, že lidem spícím v krásném povlečení se zdají krásnější sny. Udělejte si radost a vyberte si z bohaté nabídky kvalitního ložního povlečení a dalšího bytového textilu v prodejnách nebo na e-shopu SCANquilt. Stylové kolekce jsou plné nápadů a barev, které váš interiér osvěží i zútulní.

Jak snadno přivést jaro do interiéru

Článek: Jak snadno přivést jaro do interiéru

S přicházejícím jarem má většina z nás nutkání provést v interiéru nějaké změny. Pustíme se do radikální probírky šatníku, někdo se vrhne do výmalby a generálního úklidu, odkládáme silné zimní přikrývky a v neposlední řadě pokukujeme po bytových doplňcích, které by navodily jarní atmosféru u nás doma.

Jak se zbavit blech v domácnosti

Článek: Jak se zbavit blech v domácnosti

Blechy jsou nepříjemným problémem, který může způsobovat svědění a alergie u lidí i zvířat. Existuje několik způsobů, jak se jich zbavit.

Blíží se podzim. Zachumlejte se do hřejivých plédů

Článek: Blíží se podzim. Zachumlejte se do hřejivých plédů

Koncem léta se většina z nás odhodlala k revizi šatníku - letní šaty a šortky jsme nahradili teplými svetry, pantofle vyměnili za polobotky a do skříně pomalu vracíme čepice a šály. Chladná rána a zkracující se dny dávají tušit, že se blíží podzim, proto i v ložnici lehkou přikrývku měníme za silnější peřinu a ...

Electrolux získal certifikaci Swissatest za vynikající výsledky při odstraňování bakterií a virů

Článek: Electrolux získal certifikaci Swissatest za vynikající výsledky při odstraňování bakterií a virů

Přední světový testovací institut Swissatest Testmaterialien AG udělil společnosti Electrolux certifikaci pro vybrané programy spotřebičů značek Electrolux a AEG. Získání této významné certifikace znamená, že se zákazníci mohou s naprostou důvěrou spolehnout na spotřebiče s oceněnými programy, které zajistí tu ...

Povlečení, přikrývky a další bytový textil z bambusového vlákna

Článek: Povlečení, přikrývky a další bytový textil z bambusového vlákna

Hledáte povlečení, které bude tak mimořádně jemné a hebké, že se z uléhání ke spánku stane nejoblíbenější každodenní rituál? Pak jsme si jistí, že vás nadchne luxusní řada bambusového povlečení Luna a mnoho dalších výrobků z tohoto úžasného materiálu.

Trendy v povlečení pro rok 2022

Článek: Trendy v povlečení pro rok 2022

Trendy v designu bytových doplňků se neustále mění. Jaké trendy nás letos čekají v oblasti přikrývek a povlečení?

Podzim - čas na hřejivé přikrývky, teplé barvy a nové doplňky

Článek: Podzim - čas na hřejivé přikrývky, teplé barvy a nové doplňky

Nalaďte se s námi do teplých barev a nechte se hýčkat příjemně hebkými materiály. Potěšte své oči krásnými podzimními vzory, které zahřejí a zútulní váš domov. Příchazí podzim a s ním i čas na nové doplňky do domácnosti.

Květinová výzdoba patří k létu

Článek: Květinová výzdoba patří k létu

Vznášející se oblak květů a listů snadno získáme za pomoci několika různých, méně choulostivých rostlin. Nejrychlejší a nejlevnější způsob jak jej vytvořit je použití letniček a využití jejich často až exotické barevnosti.

Inspirace pro sváteční pohodu

Článek: Inspirace pro sváteční pohodu

Inspirujte se jak si doma vytvořit tu správnou útulnou atmosféru. V nabídce společnosti Scanquilt najdete zajímavé zimní povlečení, dekorační povlaky na polštářky, barevné prostírání, veselé utěrky se zástěrou ve stejném motivu nebo krásné doplňky. Už máte všechno? Tak usedněte v křesle s knížkou v ruce, pusťte ...

Inspirujte se, jak zvelebit ložnici

Článek: Inspirujte se, jak zvelebit ložnici

V ložnici trávíme někdy až polovinu dne. Proto je důležité, abychom se v ní cítili dobře a dali si na jejím vybavení záležet. Inspirujte se a vytvořte si z vaší ložnice oázu klidu a odpočinku, kterou vám bude každý závidět!

Vyhodnocení soutěže: Moje léto 2020

Článek: Vyhodnocení soutěže: Moje léto 2020

Děkujeme všem čtenářům za bohatou účast ve velké letní soutěži a představujeme výherce.Gratulujeme!

Soutěž: Moje léto 2020

Článek: Soutěž: Moje léto 2020

Vodní radovánky, návštěvy hradů a zámků, sbírání hub v lese, grilovací párty... Ať už se v létě vydáte kamkoliv, nezapomínejte s sebou vzít fotoaparát! Nikdy nevíte, kdy se vám bude hodit. Těšíme se na Vaše letní fotografické úlovky. Pokud budete mít v soutěži štěstí, můžete se těšit na velmi pěkné ...

Jarní romance aneb snění jako na rozkvetlé louce

Článek: Jarní romance aneb snění jako na rozkvetlé louce

Rozkvetlý domov plný jemných látek s květinami v pastelových barvách přivítá každá romantická duše. Příjemné motivy spolu s něžnými doplňky vytvoří malý ráj pro celodenní snění i lenošení. Rajská oáza je místem pro dokonalý odpočinek.

Přizpůsobíme povlečení vašim přikrývkám

Článek: Přizpůsobíme povlečení vašim přikrývkám

O tom, že povlečení musí na přikrývku i polštář přesně sedět, asi nikdo nepochybuje. Máte přikrývky atypických rozměrů? Nechte si povlečení upravit.

Jak vybrat kvalitní postel a matraci? Pomohou vám manažeři světových hotelů

Článek: Jak vybrat kvalitní postel a matraci? Pomohou vám manažeři světových hotelů

Napadlo vás někdy, proč se v nejlepších světových hotelech tak dobře spí? Firma Royal Comfort®, která je dodavatelem postelí a matrací amerických firem King Koil® nebo Serta®, vám poradí, podle čeho se řídí lidé, jejichž business je na spánku závislý.

Bambusové vlákno: Objevte nový rozměr pohodlí

Článek: Bambusové vlákno: Objevte nový rozměr pohodlí

Poohlížíte se po opravdu prodyšném materiálu? Pak vsaďte na bambus, díky kterému se vám bude usínat jako na obláčku.

Soutěž o přikrývku SCANquilt

Článek: Soutěž o přikrývku SCANquilt

Prošívané nealergenní přikrývky SCANquilt jsou více než dvacet let vyráběny s nejvyšší péčí a získaly si oblibu pro příjemný omak, trvanlivost a vysokou kvalitu používaných materiálů i zpracování. Při vrstvení jemných pavučin z kvalitních polyesterových prostorově tvarovaných vláken se nepoužívají žádné ...