Sušení je velmi praktický a šetrný způsob uchování potravin. Jak jsou na tom s přednostmi a nedostatky samotné sušičky, zjišťovala nezávislá spotřebitelská organizace dTest, která důkladným zkouškám podrobila jedenáct modelů. Ve zkouškách neobstála velikost otvorů v sušicích platech, jimiž ve všech případech propadly nejmenší plody, třeba borůvky. Pokud jde o samotné sušení, byla výzvou především příprava hrozinek, naopak s houbami si přístroje poradily bez problémů.
BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.
REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444