Přejete-li si odeslat článek e-mailem, vyplňte prosím následující údaje:

*E-mail příjemce
Zpráva pro příjemce:
*Vaše jméno
*Váš e-mail
* denotes required field

recepty

Velikonoční hostina: Jehněčí hřbet v bylinkové krustě

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Boží hod velikonoční býval dnem pravého hodování. Na svátečním stole se objevují tradiční pochoutky, jako beránek ze sladkého těsta nebo pečené jehněčí. Tuto lahůdku si podle tradice dopřáváme o velikonoční neděli, aby uzavřela čtyřicetidenní půst. Jestli nevíte, jak mladé jehněčí maso připravit, aby se zaručeně povedlo, vyzkoušejte recept blogerky Live With Anny. Určitě se k němu budete vracet i během roku. Tak vám totiž bude jídlo chutnat!

Celý článek na serveru Bydlení.cz >>


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444