Přejete-li si odeslat článek e-mailem, vyplňte prosím následující údaje:

*E-mail příjemce
Zpráva pro příjemce:
*Vaše jméno
*Váš e-mail
* denotes required field

recepty

Švestkové čatní

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Indické čatní je chuťová přísada, kterou z Indie přivezli do Evropy Angličané a její název přepisovali jako chatney nebo chutney. Tato dobrota se z mnoha různých ingrediencí a různými způsoby vyrábí i v zemi svého původu. V Evropě si čatní brzy získalo oblibu a množství variací se ještě rozšířilo. Jeho základem se tu staly také zdejší plody - jablka, broskve, meruňky, nedozrálá rajčata nebo třeba rebarbora. Máte-li právě doma mísu dobrých vyzrálých švestek, zkuste čatní švestkové.

Celý článek na serveru Bydlení.cz >>

Související témata


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; fax: 532 154 452; info@bydleni.cz https://www.bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444; Fax.: 541 558 442