V srdci amerického grilovacího umění leží metoda "low and slow barbecue". Vyžaduje trpělivost a čas, neboť maso se pomalu peče při nízkých teplotách. Tímto způsobem se dosahuje neuvěřitelné šťavnatosti a intenzivní chuti. Klíčem k úspěchu je také správné použití koření. Američané mají dlouholetou tradici ve vytváření jedinečných kořenicích směsí, které maso nejen ochutí, ale i vytvoří perfektní křupavý povrch. Vy můžete zkusit štěstí v soutěži a vyhrát jednu ze 3 sad BBQ koření.
BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.
REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444