Přejete-li si odeslat článek e-mailem, vyplňte prosím následující údaje:

*E-mail příjemce
Zpráva pro příjemce:
*Vaše jméno
*Váš e-mail
* denotes required field

recepty

Smetanové brambory zapečené s brynzou

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Zatímco v letních měsících můžeme koupit takzvanou letní brynzu, která se vyrábí z čerstvého ovčího mléka, základem zimní brynzy jsou hrudky ovčího sýra připraveného v létě a uchovávaného v sudech. Nejoblíbenějším a nejznámějším jídlem z brynzy u nás jsou patrně brynzové halušky, z tohoto chuťově výrazného lahodného sýra lze ale připravit i jiné dobroty. Například jednoduché zapečené smetanové brambory.

Celý článek na serveru Bydlení.cz >>


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444