Přejete-li si odeslat článek e-mailem, vyplňte prosím následující údaje:

*E-mail příjemce
Zpráva pro příjemce:
*Vaše jméno
*Váš e-mail
* denotes required field

recepty

Jak připravuje velikonoční hlavičku Pepa Nemrava

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Velikonoční nádivka, známá také pod názvem hlavička, patří mezi velmi časté velikonoční pokrmy. Pekla se jako první masové jídlo po přísném půstu. Je plná šťavnatého masa a zelených bylin. Je jen na vás, jestli zvolíte špenát, čerstvě nasbíranou kopřivu nebo třeba první pažitku ze zahrádky.

Celý článek na serveru Bydlení.cz >>


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444