Přejete-li si odeslat článek e-mailem, vyplňte prosím následující údaje:

*E-mail příjemce
Zpráva pro příjemce:
*Vaše jméno
*Váš e-mail
* denotes required field

recepty

Italské rizoto se sušenými hříbky a hráškem

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Docela jinak než pilafy, u kterých se rýže nechává v klidu dusit pod pokličkou bez míchání, se připravují italská rizota, do nichž se tekutina přidává za stálého míchání postupně. Odlišné jsou také druhy rýží, z nichž se tyto rýžové pokrmy připravují. Aby mělo italské rizoto správnou konsistenci, musí se vařit z odrůd, které mají vyšší obsah škrobu.

Celý článek na serveru Bydlení.cz >>


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444