Přejete-li si odeslat článek e-mailem, vyplňte prosím následující údaje:

*E-mail příjemce
Zpráva pro příjemce:
*Vaše jméno
*Váš e-mail
* denotes required field

recepty

Adzuki na talíři

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku Foto: Bydlení.cz

Seznamte se s královnou fazolí

Když opadají jasně žluté květy, objeví se chomáč drobných oválných lusků, v nichž po čase dozrají fazolky jedinečné chuti. Adzuki pochází zřejmě z Číny, kde se tato luštěnina používala i k medicínským účelům, především jako prostředek k vyloučení jedů z těla. Oblíbená fazole ma své pevné místo v kuchyni mnoha asijských zemí, někde se používají i mladé lusky, které se konzumují jako zelenina.

Celý článek na serveru Bydlení.cz >>

Související témata


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444