Zprávy vyhledané na "1.":

Zobrazeno 360 - 374 výsledků z 374 nalezených.
4 tipy na ochranné oděvy pro řemeslníky

Zpráva: 4 tipy na ochranné oděvy pro řemeslníky

Být řemeslníkem je těžká dřina. Aby byla práce o něco příjemnější, je super, když můžete pracovat v pohodlném pracovním oděvu. Vybrat si dobře je docela kumšt, proto jsme pro vás připravili tipy na oděvy, které vám dobře padnou, mají hromadu praktických prvků a ještě v nich naděláte parádu.

Vytvořte si vlastní umělecké dílo a vyzkoušejte malování podle čísel

Zpráva: Vytvořte si vlastní umělecké dílo a vyzkoušejte malování podle čísel

Chcete si vytvořit vlastní umělecké dílo, které si doma vystavíte jako zajímavou dekoraci? Rozhodně není žádnou překážkou, že nemáte mistrovský talent, protože s pomocí malování podle čísel dokážete vytvořit perfektní dílo, u kterého se budete až divit, že jste to skutečně dokázali sami. Jedinečné obrazy ...

Ruční vysavač jako skvělý pomocník v každé domácnosti

Zpráva: Ruční vysavač jako skvělý pomocník v každé domácnosti

Znáte to, občas se vám něco vysype na zem. Děti pobíhají a často za sebou nechávají spoušť, nemáte čas na to, abyste si z komory vzali vysavač, jelikož musíte děti odvést na kroužky, ale nepořádek doma nechat nechcete. Pro tyto chvíle se skvěle hodí ruční vysavač. Zachrání mnoho a nezabere ani moc místa. Pojďme se ...

5 důvodů, proč jednoduše musíte mít zahradní altánek

Zpráva: 5 důvodů, proč jednoduše musíte mít zahradní altánek

Rádi trávíte čas na zahradě? Díky zahradnímu altánku můžete tuto oblíbenou činnost posunout na vyšší úroveň! Proč si altánek pořídit?

Soutěž Rekonstrukční výzva zná své vítěze

Zpráva: Soutěž Rekonstrukční výzva zná své vítěze

Rekonstrukční výzva se letos odehrávala pod záštitou dvou divizí Saint-Gobain. Přihlášené projekty měly možnost vyhrát materiál Rigips a ISOVER v hodnotě až 150 tis. Kč na své rekonstrukce. Dalších 20 nejzajímavějších projektů obdrželo dárky a technické poradenství.

Jaké čerpadlo vybrat na zavlažování zahrady?

Zpráva: Jaké čerpadlo vybrat na zavlažování zahrady?

Nejčastějším úkonem na zahradě je její závlaha, obzvlášť v horkých letních měsících. Pokud nemáte malou předzahrádku, kterou pokropíte jednou ruční konví, správné čerpadlo vám ušetří moře námahy. Jak ale takové čerpadlo správně vybrat a co při jeho výběru zohlednit?

Nový katalog nízkoenergetických typových Domů jedním tahem

Zpráva: Nový katalog nízkoenergetických typových Domů jedním tahem

Více než 20 let staví Dům jedním tahem (DJT) montované domy z keramického betonu podle promyšlených typových projektů. Nyní přináší nový katalog s 20 nízkoenergetickými domy, které jsou připravené pro výstavbu i po 1. lednu 2022.

Transparentní a férové řešení výkupu přebytků z domácích fotovoltaických elektráren

Zpráva: Transparentní a férové řešení výkupu přebytků z domácích fotovoltaických elektráren

Pandemická situace v loňském roce přinesla jeden pozitivní trend – vyšší zájem domácností vyrábět si vlastní elektřinu s využitím fotovoltaických systémů. Důležitým parametrem při hledání vhodného řešení je, jak bude zajištěn výkup přebytků. Tedy elektřiny, kterou vyrobíte a ve své v domácnosti ...

Montáž screenových rolet v 10 krocích

Zpráva: Montáž screenových rolet v 10 krocích

Plánujete si na okna pořídit moderní screenové rolety, ale nevíte, co vás čeká při jejich montáži? Připravili jsme pro vás fotoreportáž z reálné instalace těchto venkovních textilních clon od odborné firmy. Nejedná se tedy o návod, jak si stínění nainstalovat svépomocí – vždy se raději svěřte do rukou ...

Zdravé vaření na chatě? Samozřejmě!

Zpráva: Zdravé vaření na chatě? Samozřejmě!

Nejeden z nás bude letošní léto trávit na chatě či chalupě místo dovolené někde v zámoří, kde se také většina z stravuje zdravěji, než tomu je doma. Nikdo však nechce na chalupě, chatě nebo pod stanem trávit vařením více času, než je nutné. To ještě nemusí znamenat, že výsledek nebude stát za to, naopak, pokud ...

Sauny na míru jsou vhodné do každých prostor

Zpráva: Sauny na míru jsou vhodné do každých prostor

Sauna je odpradávna vnímána jako symbol relaxace, odpočinku a zdraví. Pravidelné návštěvy sauny fungují jako detoxikace organismu, uvolní svaly, rozšíří cévy, posílí imunitu a výčtem pozitivních efektů bychom mohli ještě nějakou chvíli pokračovat. Není divu, že se ji spousta lidí rozhodne pořídit domů.

Ratanový nábytek: Pozvěte kousek exotiky k sobě domů

Zpráva: Ratanový nábytek: Pozvěte kousek exotiky k sobě domů

Nechystáte se v nejbližší době k moři? Nevadí. Díky exotickému ratanovému nábytku přijede vůně dálek za vámi. A ne jen tak ledajaká. Třeba přímo z indonéského ostrova Jáva.

Domácí trénink se zaměřením na břicho – jak na to?

Zpráva: Domácí trénink se zaměřením na břicho – jak na to?

Plánujete začít s pravidelným cvičením a chcete se nejvíce zaměřit na břicho? Vytvarujte si postavu dle svých představ a udělejte opravdový pokrok jak v cvičení, tak i ve své vlastní hlavě. Pojďme se společně podívat, jak na to.

Jak prát povlečení, aby zůstalo dlouho krásné a barevně stálé

Zpráva: Jak prát povlečení, aby zůstalo dlouho krásné a barevně stálé

Povlečení se přímo dotýká vaší pokožky. Je proto velmi důležité, aby bylo vyrobeno z kvalitního materiálu, který je měkký a hebký. Zachovat kvalitu povlečení můžete také správným praním a žehlením. Poradíme vám, jak na to.