Přejete-li si odeslat článek e-mailem, vyplňte prosím následující údaje:

*E-mail příjemce
Zpráva pro příjemce:
*Vaše jméno
*Váš e-mail
* denotes required field

recepty

Zapečený hlávkový salát

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Jedna z oblíbených domácích zelenin neobohatí náš organismus jen o zdravou vlákninu. Obsahuje i kyselinu listovou, vitamíny C, E, B1, B2, karoteny a minerální látky jako jsou hořčík, draslík, fosfor, vápník, železo, zinek a jód. Čerstvý salát s různými zálivkmi chutná skvěle, nadbytek sezónní zeleniny se ale dá využít i k přípravě  pokrmů teplé kuchyně.

Celý článek na serveru Bydlení.cz >>


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444