Vítězné recepty ze soutěže Moje vůně podzimu

Děkujeme všem čtenářům, kteří nám zaslali svůj oblíbený podzimní recept. Z podzimních surovin si nejčastěji vybíráte brambory, kořenovou zeleninu, ale také dýně a cukety. Podzim si však nejvíce spojujete s úrodou jablek, proto nám přišla spousta receptů na jablečné dezerty. Kdo se tedy stal vítězem?

1. místo: Sušené zeleninové a ovocné placky 
Hlavní cenu, kuchyňský planetární robot značky Concept, získává čtenářka Václava Hiršalová. „Sušičku ovoce beru jako vynález pro lidi se zahrádkami nebo zvěřincem. Suším všechno, i maso," napsala nám paní Václava, která nás seznámila s mnoha možnostmi sušení. Paní Václava nesuší pouze klasické ovoce, ale také vyrábí cuketové nebo rajčatové placky.

Její recept si můžete přečíst zde: Sušíme
2. místo: Řepánky z Polabí
Za tradiční regionální pokrm odměňujeme paní Marcelu Dvořákovou a její recept na Řepánky z Polabí. Děkujeme a zasíláme kvalitní kávu od společnosti Lucaffé cz.

Recept naleznete zde: Moje řepánky z Polabí
3. místo: Ricottová frittata
Z kuchařky Zdeňka Pohlreicha, kterou do soutěže věnovala společnost Vladeko, se může těšit čtenářka Jana Suchanová, která nám zaslala recept na Ricottovou frittatu.

Recept si přečtěte zde: Ricottová frittata
Cena redakce: Rohlíčky podle Marie z Valašska
Redakce BYDLENI.CZ se rozhodla odměnit i čtenářku Marii Machů, která nám kromě podzimního receptu zaslala milé povídání s rodinnou fotografií. Čtenářku jsme se rozhodli odměnit zvláštní cenou redakce za recept s příběhem. Děkujeme.

Recept s příběhem si přečtěte zde: Rohlíčky podle Marie z Valašska
Děkujeme všem čtenářům, kteří nám zaslali svůj oblíbený recept. Vybrané recepty jsme zařadili do Bydlínkovy kuchařky. Inspirujte se.
27.11.2014 | redakce Bydlení.cz
  • Vladeko spol. s.r.o.

    Vyrábíme zahradní nábytek, zahradní domky, chaty, ale i zastřešené zahradní pergoly, dřevěné masivní a dětská hřiště – veškeré výrobky ze dřeva pro dům i zahradu. Provádíme i montáže všech našich výrobků.

  • LUCAFFÉ CZ s.r.o.

    Výhradní dovozce, prodejce a distributor exklusivní italské kávy Lucaffé. 18 druhů kávy a čajů. Dodávky pro kavárny, bary, hotely, restaurace, kanceláře, ale i domácnosti, kde rádi pijí kvalitní kávu. Prodej nebo pronájem kávovarů, espresso a picollo šálků a dalších promo materiálů.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444