Přejete-li si odeslat článek e-mailem, vyplňte prosím následující údaje:

*E-mail příjemce
Zpráva pro příjemce:
*Vaše jméno
*Váš e-mail
* denotes required field

recepty

Penne zapečené s kuřecím masem, rajčaty a riccotou

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Když ochutnáte čerstvou ricottu samotnou,  má jemnou konzistenci a je mírně nasládlá. Možná proto se tato ze syrovátky vyráběná italská obdoba tvarohu, používá k přípravě nejrůznějších dezertů. Stejně dobře se ale uplatňuje při přípravě slaných jídel - různých omáček a zapékaných pokrmů, v nichž dokáže přispět k rafinovanému prolnutí chutí všech zúčastněných ingrediencí.

Celý článek na serveru Bydlení.cz >>


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444