Přinesli jste si z lesa košík plný hřibů, václavek, kozáků, lišek i bedel a přemýšlíte, co si z nich připravíte? Trochu jich skončí na řízečky, část ve voňavé smaženici… ale co dál? Nechali jsme se inspirovat receptem od Aleny Kolaříkové, autorky foodblogu bohynekuchyne.cz a vyzkoušeli jsme houbový pekáček. Je to jednoduché, nenáročné na přípravu a trouba za vás udělá většinu práce. Výsledek? Voňavé jídlo skoro bez práce.
BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.
REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444