Přejete-li si odeslat článek e-mailem, vyplňte prosím následující údaje:

*E-mail příjemce
Zpráva pro příjemce:
*Vaše jméno
*Váš e-mail
* denotes required field

bydlení.cz představuje

Domácí uzení se vrací - v moderních elektrických udírnách to zvládnete lépe než naši dědové

Každoroční zabijačka byla kdysi naprosto běžnou záležitostí vesnic, ale i lidí, kteří bydleli v rodinném domku ve městě. Zabíjelo se na podzim, spíše ke konci roku, kdy již chladné počasí umožňovalo bezpečné nakládání masa před uzením, ale i zpracování dalších zabijačkových specialit. U nás doma se udilo maso – především krkovice, špek, domácí klobásy. 

Celý článek na serveru Bydlení.cz >>


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444