Nové nápady na téma bydlení

Pro organizátory podzimních veletržních akcí z oblasti bydlení je léto časem horlivých příprav. Svoji budoucí podobu už teď nabývá také mezinárodní veletrh nábytku dekorací a vybavení interiérů Tendence, který se každoročně koná v PVA Letňany a letos jej budete moci navštívit ve dnech 6. - 9. října.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Výstavní plochu letos obohatí nová výstavní hala s číslem 4, takže návštěva veletrhu bude příjemnější i pohodlnější. Počet vystavovatelů rok od roku stoupá, takže ať už přijdete nakupovat nebo jen pro nápady či inspiraci, čekají vás expozice více než pěti stovek subjektů nabízejících vše na co si jen při zařizování bydlení můžete vzpomenout.

Po dvou letech se pořadatelé vracejí k tématické expozici kuchyní, která bude zároveň soutěžním kláním. Výrobci a prodejci kuchyňského nábytku a vybavení předvedou, jak může vypadat jedna z nejdůležitějších součástí naší domácnosti, pokud na ni v bytě nezbývá více než 9 m2. Záměrem je ukázat různé možnosti a nabídnout návštěvníkům výběr ve všech cenových kategorií – od nejúspornějších až po ty nejnáročnější.


V co nejširším spektru  chtějí organizátoři veletrhu Tendence 2005 představit také kvalitní klasický nábytek. Tato sekce zabere celkem 3 500 m2, na  nichž budou vystavovat  přední čeští výrobci společně s dovozci mj. anglického stylového nábytku.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

I v letošním roce se bude konat soutěž OKNO V INTERIÉRU. Letos bude obohacena o nové téma  -  dekorování střešních oken. Tento typ oken je dnes celkem  běžnou součástí mnoha domácností. Jak je učinit skutečnou součástí interiéru předvedou na veletrhu profesionální dekoratéři. 


K zajímavostem bude patřit studentský design, jehož expozice je připravovaná pod záštitou  Design centra ČR. Nábytkovému designu se u nás věnuje pozornost na řadě středních a vysokých škol a výsledky práce studentů dokazují, že vyrůstá generace návrhářů schopných obohatit  českou produkci novými, do detailů promyšlenými nápady.  Studentský design na Tendenci by se tak měl stát prvkem vpravdě inspirativním jak pro návštěvníky  tak pro výrobce.


Souběžně s letošním ročníkem veletrhu Tendence proběhnou v PVA - Letňany také další veletržní akce  - mezinárodní veletrh vybavení obchodů, reklamy a výstavních systémů STORESET, mezinárodní veletrh vybavení gastroprovozů a hotelů GASTROSET  a  OFFISET - mezinárodní veletrh kancelářského nábytku a vybavení.

13.07.2005 | redakce Bydlení.cz
  • Terinvest s.r.o.

    Společnost TERINVEST je jedním z největších organizátorů veletrhů v České republice. Veletrhy se konají především v Praze na Výstavišti Praha Holešovice. Největší veletrh AMPER se koná na Výstavišti v Brně. Veletržní správa nabízí zajištění účasti na veletrzích v ČR i v zahraničí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444