Nejnovější spotřebiče a elektronika pod stromeček

SodaStream v pastelové kolekci

SodaStream v pastelové kolekci

Rádi byste pod vánočním stromečkem překvapili své blízké opravdu něčím speciálním? V Jihlavě byly v rámci Fast day 2015 představeny nejnovější domácí spotřebiče a elektronika od významných značek. Vybrali jsme pro vás několik tipů. Nechte se inspirovat.

Soda Stream v limitované pastelové edici

Pod stromečkem můžete udělat radost edicí nejprodávanějšího výrobníku domácí perlivé vody SodaStream JET, tentokrát v barevném provedení. Devět pastelových barev je výsledkem spolupráce značky SodaStream s oblíbeným výrobcem malých domácích spotřebičů SENCOR. Výrobník perlivé vody si tak můžete vkusně doplnit třeba tyčovým mixérem, toasterem nebo kuchyňský robotem ve stejném barevném odstínu. 

Catler: Kávovar, odšťavňovač, kontaktní gril. Dárky, které chce každý

Možná časem zjišťujete, že voňavé chvilky v kavárně vám nestačí a že dobrou kávu si chcete vychutnávat i doma. Jedinou možností je investovat do kvalitního kávovaru s vlastním mlýnkem. Na veletrhu byl představen pákový espresso přístroj Catler ES 8012, který získal v testu českého deníku Lidové noviny ocenění iTest Výborný poměr cena / výkon a iTest Vítěz testu z 6 testovaných přístrojů ve střední cenové relaci. 
 
Chcete s novým rokem začít lépe a zdravěji žít? Prvním krokem může být pořízení kvalitního odšťavňovače. Na veletrhu byl představen Catler JE 4010, který se umístil na nejvyšší příčce v nezávislém testování 10 přístrojů, které realizoval iTest. Catler JE 4010 v něm získal ocenění iTestu jako Vynikající výrobek a Tip iTestu.
 
Ruku v ruce se zdravým stravováním jdou i pokrmy připravované na kontaktním grilu. Jeho speciální nepřilnavý povrch minimalizuje spotřebu oleje, takže jakékoliv druhy masa, ryb a zeleniny připravíte maximálně zdravě a šetrně. Na snídaňové sendviče, steaky, ryby nebo třeba dezerty vyzkoušejte elektrický kontaktní a BBQ gril Catler GR 8012.

 
pečicí mísa zn. Remoska®  

Remoska - spotřebič, který těší generace

Dárkem, který potěší mladší generace a ty starší vrátí do milých vzpomínek, je bezpochyby tradiční česká elektrická pečicí mísa zn. Remoska®

Její obsluha je velmi jednoduchá, a proto ji rádi využívají i úplní kuchařští začátečníci. Pro její univerzálnost v ní můžete připravovat všechny druhy jídla. Spotřebuje minimum energie a protože mnozí z nás Remosku zdělili po svých prarodičích, můžeme dosvědčit i její dlouhou životnost.

Představení dalších novinek

Na veletrhu Fast Day 2015 známé značky představily své nejnovější produkty. Prohlédněte si novinky od firem: Hotpoint, Gorenje, Beko, Candy, Hoover, Samsung, LG, Panasonic nebo Mora.
20.11.2015 | redakce Bydlení.cz
  • Gorenje

    Jednodušší, příjemnější a méně komplikovaný život s každým výrobkem Gorenje. Tato jasná vize umožnila firmě, která vznikla v roce 1950 jako malá dílna v idylické vesnici Gorenje ve Slovinsku přerůst během sedmi desetiletí v nadnárodní společnost a renomovanou mezinárodní značku. Dnes je Gorenje jedním z největších mezinárodních výrobců malých i velkých domácích spotřebičů s výjimečným designem a skvělými funkcemi s přítomností ve více než 90 zemích na celém světě. Spotřebiče Gorenje jsou natolik praktické a intuitivně ovladatelné, že můžete směle použít rčení, které nejspíš doma často slýcháváte: ono SE TO udělá.

  • Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o.

    Špičkové technologie, prvotřídní design a uživatelsky příjemné ovládání, to jsou atributy produktů společnosti Samsung. Díky neustálým inovacím transformuje svět televizorů, chytrých telefonů, notebooků, tiskáren, fotoaparátů, domácích spotřebičů, zdravotnického zařízení, polovodičů a LED řešení. V 80 zemích celého světa zaměstnává více než 325 000 odborníků.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444