Probíhá veletrh Střechy Praha 2009

K vystavovatelům veletrhu patří i společnost Lightway, výrobce tubusových světlovodů

K vystavovatelům veletrhu patří i společnost Lightway, výrobce tubusových světlovodů

Téměř dvě stovky vystavovatelů ze sedmi zemí dnes otevřely své expozice, kterými se prezentují na 11. ročníku specializovaného veletrhu Střechy Praha a souběžně probíhajícím 5. ročníku doprovodné výstavy Úspory energií a obnovitelné zdroje. Na výstavišti v Praze-Holešovicích probíhá tato akce do soboty 31. ledna.

Vystavovatelé zde představují nejen střešní krytiny a doplňky pro všechny typy střech, ale také izolační materiály, střešní okna, okapové systémy, světlovody, komínové systémy a nabídku služeb pro stavbu a renovaci střech.

Odborníkům i zájemcům z řad širší veřejnosti je věnován již tradičně nabitý doprovodný program. Během dneška proběhne seminář věnovaný problematice Střešních krytin, které zakončí diskusní fórum. Volně přístupné jsou přednášky na téma Dřevěné stavební konstrukce, v nichž se prostřednictvím odborníků mohou návštěvníci poučit např. o evropských normách pro dřevěné konstrukce, o statickém působení krovů nebo o výběru a osazení otvorových výplní do moderních dřevostaveb.

V Pravém křídle Průmyslového paláce mají návšětvníci veletrhu i letos možnost vidět unikátní sbírku střešních krytin pana Richarda Mlýnka. Letošní expozice TEGULARIA je věnována střešní tašce bobrovce, jejíž historie sahá až k počátku našeho letopočtu.

Více o doprovodném programu veletrhu najdete zde:

http://www.strechy-praha.cz/2008/doprovodny-program.php

 

PRVNÍ CHODSKÁ, spol. s r.o. je centrem služeb pro šikmé střechy. Nabízí sortiment veškerých materiálů i všechny související služby.Střechy z lehkých, dlouhověkých bitumenových šindelů jsou specialitou firmy IKO. V nabídce má více než šedesát různých druhů, tvarů a barev.

Lehké kovové střešní krytiny, trapézové plechy a okapové systémy - takový je základní sortiment prodejní firmy SATJAM Na výstavě Úpory energií a obnovitelné zdroje vystavuje své výrobky firmy Regulus. V této oblasti se zaměřuje mj. na solární systémy.

 

 

 

 

 

29.01.2009 | redakce Bydlení.cz
  • Střechy Praha - veletrh pro stavbu a renovaci střech

    Největší středoevropský veletrh pro stavbu a renovace střech STŘECHY PRAHA probíhá souběžně s veletrhem úspor energií a obnovitelných zdrojů energie SOLAR PRAHA a veletrhem ŘEMESLO PRAHA. Místem konání je PVA EXPO PRAHA Letňany.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444