Vyhodnocení soutěže: Barvy podzimu 2023

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Děkujeme všem soutěžícím, kteří zaslali do soutěže své krásné fotografie s podzimní tematikou. Představujeme výherce a gratulujeme.

Hlavní cena

Hlavní cenu, akumulační nádrž NAUTILUS® 3 m³ HARD line od společnosti Sineko Engineering s.r.o. získává paní Regína Hrubá, která soutěžila s fotografií "Příroda a její paleta barev".


Redakční ceny 

Bresser HumiTemp - 3pack teploměr a vlhkoměr zasíláme paní Petře Nunvářové

Švédskou kuchařku – kulinářské tradice Severu autorky Dominiky Wittenberg Gašparové od nakladatelství Smart Press získává pan Jiří Kypta.
 
Kniha DEJ TĚLU ŠANCI - k přirozené rovnováze, štíhlosti a zdraví autorky Ivany Stenzlové od nakladatelství Smart Press obdrží paní Bára Šrámková



Balíček sirupů SodaStream Ice Tea: Ledový čaj s bublinkami posíláme těmto 5 výhercům: Jan Moravec, Sylva Klapetková, Věra Vetešníková, Blanka Butkovičová a Hana Čápová.

 

bydlinekSoutěž: BARVY PODZIMU 2023 - pravidla hry
Vaši fotografii s podzimní tematikou posílejte prostřednictvím níže připojeného formuláře. Pokud byste měli problém s odesláním, pište na e-mail blog@bydleni.cz.

Fotografie budou zveřejněny na samostatné stránce BARVY PODZIMU 2023, kde je možné pro ně hlasovat.

Pro soutěžní fotografie můžete hlasovat ZDE do 27. listopadu 2023. Soutěž byla ukončena.

Princip vyhlášení vítězů: 
- 1 výherce hlavní ceny vybírá redakce z 30 fotografií, které získají nejvíce hlasů.
- Bez ohledu na počet získaných hlasů dále redakce odmění dalších 8 redakčními cenami.

Doporučení: Upozorňujeme, že při vyhodnocování bude redakce brát ohled na estetickou kvalitu fotografie, nápad i originalitu.




Partneři soutěže BARVY PODZIMU 2023:



12.12.2023 | redakce Bydlení.cz
  • SodaStream

    Společnost SodaStream je specialistou na perlivou vodu nachystanou v pohodlí domova bez tahání lahví a jedničkou mezi perlivými vodami v počtu vypitých litrů. Díky ucelené nabídce výrobníků domácí perlivé vody SodaStream a souvisejícího příslušenství si nachystáte vlastní perlivou vodu v pohodlí domova, kdykoliv dostanete chuť se napít.

  • Smart Press

    Nakladatelství Smart Press se věnuje především vydávání kuchařských knih, které mají nápad a šmrnc. Publikace nabízejí neotřelá témata v moderní grafické úpravě s mnoha profesionálními fotografiemi. Z další vydavatelské činnosti je to například osvětová literatura nebo knihy o zahradničení a zdravém životním stylu, převážně od českých autorů.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444