Vyhlášení vítězů velké soutěže: Moje léto 2017

Celé léto jste nám zasílali fotografické příspěvky z vašich prázdnin, dovolených, výletů a cest. Je vidět, že jste si léto skutečně užili. Gratulujeme všem soutěžícím a děkujeme za vaši přízeň.

Na hlavní cenu, klimatizaci od společnosti Gavri, se může těšit paní Dana Pešková, která zvítězila s fotografií "Moje akční dovolená".

Bazén Florida z internetového obchodu SIGMAshop.cz si bude příští léto užívat paní Karin Boušková za fotografii "Letní táborové osvěžení".

 

Redakční ceny jsme rozdali těmto soutěžícím:


Voucher s 10% slevou na jakékoliv dveře od MASONITE, zaměření dveří a kompletní poradenství získává pan Lubomír Kus, který soutěžil s fotografií "Madeira - nová láska".

Víceúčelovou dětskou židličku od KAMI.cz posíláme paní Ludmile Rejlové za fotku "S miminkem v bříšku na Spišském hradě".



Na květináč z umělého pískovce z e-shopu zahradnidekorace.com se může těšit paní Blanka Diril za fotografii nazvanou "Moje léto: K moři daleko, vody letos málo,.....ještě že jsem objevil na zahradě malé letní lázně."

2 vouchery na kurz vaření Catler Academy obdrží a své kulinářské umění prohloubí paní Dana Razímová, která nám zaslala fotku poeticky nazvanou "Stařec a moře".

Novou biokuchařku Hanky Zemanové od nakladatelství SMART PRESS vyhrála paní Pavlína Čadová.

bydlinekPrincip vyhlášení vítězů: Do finále postoupilo 15 fotografií s nejvíce hlasy, z nichž redakce vybrala dva vítěze, kteří obdrželi hlavní ceny. Protože se v každé soutěži objeví podvodník, který hlasy získává nekalým způsobem, vždy kontrolujeme pravost obdržených hlasů.

Bez ohledu na počet získaných hlasů redakce odměnila dalších pět soutěžících redakčními cenami.

 


Partneři soutěže


 
04.10.2017 | redakce Bydlení.cz
  • Masonite CZ spol. s r.o.

    Největší český výrobce dveří s tradicí již od roku 1960 dodává na tuzemský a evropský trh interiérové dveře s výběrem z více než 1 500 druhů s různými povrchy a typy zpracování.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444