Vyhlášení vítězů soutěže: Tradiční rodinný recept

Děkujeme soutěžícím za všechny rodinné recepty. Nejvíce jste nám zasílali recepty na sladké pokrmy, nechyběly však také polévky a pořádně vydatná jídla.

A kdo vyhrál?

Hlavní cenu, sadu keramické formy na pečení a ošatky ke kynutí domácího chleba z e-shopu www.oriondomacipotreby.cz získává paní Emília Stašáková za rodinný recept na Bratislavské rožky. Pokud máte chuť, vyzkoušejte recept. A určitě dejte na doporučení paní Emílie: „Ja si pečiem hned dvojitú dávku. Sú výborné aj na druhý deň ak niečo ostane."

Smoothie mixérem značky Orava odměňujeme paní Karin Šišolákovou za recept na Kváskový chleba pšenično-žitný - podle babičky.

Švédské kuchařky od Dominiky Wittenberg Gašparové od nakladatelství SMART PRESS pak zasíláme paní Evě Vopelkové za 110 let starý rodinný recept na zelníky a paní Radomíře Juříkové za Moravské olejové vdolečky.



bydlinekInspirujte se v Bydlínkově kuchařce:
Fotografie a recepty si můžete prohlédnout na samostatné stránce Tradiční rodinný recept.



Partneři soutěže:


05.12.2017 | redakce Bydlení.cz
  • Smart Press

    Nakladatelství Smart Press se věnuje především vydávání kuchařských knih, které mají nápad a šmrnc. Publikace nabízejí neotřelá témata v moderní grafické úpravě s mnoha profesionálními fotografiemi. Z další vydavatelské činnosti je to například osvětová literatura nebo knihy o zahradničení a zdravém životním stylu, převážně od českých autorů.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444