Vyhlášení vítězů Velké vánoční soutěže

Od zahájení adventu až do 17. ledna jste nám zasílali vánočně laděné fotografie, pro které jste měli možnost hlasovat. Děkujeme všem soutěžícím za příspěvky a čtenářům za poctivé hlasování. A kdo vyhrál?

Hlavní cenu, zdravotní systém HYLA EST, získává paní Zdena Kotyzová za fotografii s názvem „Když bílé vločky pokryjí domek, přes okna zazáří vánoční stromek,- přišly zas svátky zimy a s nimi radost, mír a klid, co jiného alespon jednou za rok můžeme chtít." 


Zdena Kotyzová

Redakce BYDLENI.CZ dále odměňuje dalších 8 soutěžících bez ohledu na počet získaných hlasů:


Redakční cenu -  domácí kameru OMNA od D-Link - získává paní Vlasta Pospěchová, která soutěžila s fotkou „Přišel i Ježíšek".

Dětský hrací koberec Dwinguler Baby Care si bude moct vybrat paní Květa Novotná, která nám zaslala fotografii s názvem „Už se pečou vanilkové rohlíčky a na ně číhají nedočkavé dětičky".



Na designové krmítko pro krmení ptáků od společnosti PLASTIA se může těšit paní Lucie Mrázová, Jana Prokopová a Ludmila Čapková.



Knihu od autora Martina Škody s názvem Škoda nevařit – Kuchařka plná hudby získává za fotografii „Adventní pečení :)" paní Veronika Šarközy.

Speciální Knihu o pivu zasíláme paní Janě Janotové za poetickou fotografii „Pohled z okna".

Na pedigovou ošatku ke kynutí domácího chléba se může těšit paní Zlatka Chýlová, která soutěžila s fotkou „Čekání na Ježíška".


bydlinekVšechny zařazené fotofrafie si můžete prohlédnout na stránce Velká vánoční soutěž 2017. Soutěž trvala od 29. listopadu 2017 do 17. ledna 2018 do 12:00.

Princip vyhlášení vítězů: Do finále postoupilo 15 fotografií s nejvíce hlasy, z nichž redakce vybrala dva hlavní vítěze a ti získali hlavní cenu. Bez ohledu na počet získaných hlasů dále redakce odměnila dalších 8 soutěžících redakčními cenami.




PARTNEŘI VELKÉ VÁNOČNÍ SOUTĚŽE:



 
09.02.2018 | redakce Bydlení.cz
  • Smart Press

    Nakladatelství Smart Press se věnuje především vydávání kuchařských knih, které mají nápad a šmrnc. Publikace nabízejí neotřelá témata v moderní grafické úpravě s mnoha profesionálními fotografiemi. Z další vydavatelské činnosti je to například osvětová literatura nebo knihy o zahradničení a zdravém životním stylu, převážně od českých autorů.

  • Masonite CZ spol. s r.o.

    Největší český výrobce dveří s tradicí již od roku 1960 dodává na tuzemský a evropský trh interiérové dveře s výběrem z více než 1 500 druhů s různými povrchy a typy zpracování.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444