Víkend s Tendencí

S expozicemi více než 500 vystavovatelů se mohou v těchto dnech seznámit návštěvníci trojice veletrhů, jejichž dějištěm je PVA Letňany. Do 13. září zde probíhá Gastro&hotelset, veletrhy Tendence a Wellness Balnea pokračují až do neděle 14. září.

Vystavovatelé si nejvíc pochvalují designovou sekci veletrhu Tendence, v níž se můžete seznámit s atraktivními ukázkami moderního interiérového designu počínaje sedacími soupravami a dalším čalouněným nábytkem, přes designové vybavení kuchyní až po předměty ke stolování.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Špičkovými designovými výrobky se ovšem může pochlubit např. i expozice společnosti Schneider Electric CZ, s.r.o., která v hale č. 1 v sekci osvětlení nabízí moderní a elegantní vypínače a zásuvky značky UNICA. Vypínače a zásuvky, které se vyrábějí ve třech produktových řadách, jsou vhodné do jakéhokoliv interiéru. Díky vyměnitelným barevným rámečkům dokážou rychle a jednoduše změnit tvář vašeho interiéru. Díky jedinečnému technologickému řešení zvládne výměnu i laik během několika minut, a to s minimálními náklady. Technicky vyspělé mechanismy usnadní a zrychlí montáž. Tím se řadí vypínače UNICA mezi produkty, které jsou určeny i těm nejnáročnějším.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Jedinečný design představují například rovněž luxusní dřevěné vany a umyvadla, které v rámci veletrhu Wellness Balnea představuje firma Sapeka. Jsou určeny všem, kdo chtěji vytvořit ze své koupelny originální místo každodenní relaxace. Dřevěné koupelny, které firma SAPEKA nabízí, mají jedinečný a ničím nezaměnitelný vzhled. Dřevěné vany jsou vyráběny pro umístění ke zdi, do rohu či jako samostatně stojící, takže můžete zvolit jakékoli řešení jejího umístění. K dostání jsou v mnoha materiálových provedeních: modřín, kambala, buk, ořech, třešeň, teak, wenge a další.

Nabídka všech tří veletrhů je pestrá, přitažlivá a lákavá, takže v ní snadno najdete, co vás zaujme, ať jste příznivci jakéhokoli stylu nebo ať právě potřebujete jakoukoli součást do svého interiéru.

 

 

Selene spol. s r.o., která zastupuje firmu Artemide pro ČR, představuje designová svítidla od předních světových návrhářů. Jak může ovlivnit vzhled celého interiéru elegantní vnitřní stínicí technika můžete vidět v expozici společnosti Bematech.
Lůžkoviny, ale také přikrývky, polštáře, matrace a rošty pro zdravý a osvěžující spánek nabízí firma Dormeo. Veletržní stánek Stella Atelier s bohatým výběrem kvalitních lůžkovin z materiálů Mako Saten, Mako Jersey a egyptská bavlna.
Iron Art představuje lákavé a elegantní kolekce ručně kovaných postelí a dalšího nábytku v různém designovém provedení.
V efektní kombinaci červené a bílé se již tradičně prezentuje společnost City Self-Storage, poskytovatel praktických skladovacích prostor.

Vysavače VAX, čističky a zvlhčovače vzduchu HONEYWELL a široký výběr příslušenství představuje nabídka společnosti ELCO, která je výhradním prodejcem kvalitní britské čisticí techniky.

V expozivi firmy VETOS můžete nalézt mj. exkluzivní dveře značky WIPPRO, jichž je dovozcem. Největší pozornost návštěvníků přitahují nádherné kamenné vchodové dveře o váze 250 kg.
12.09.2008 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444