Vestavěné skříně - výhodné a originální řešení

Rostoucí obliba vestavěných skříní má svoje důvody.  Nejenže s maximální efektivitou umožňují získat úložný prostor, mohou zároveň přispět k originálnímu řešení interiéru. Dveřní výplně se dnes vyrábějí ve velmi široké nabídce materiálů a v mnoha barevných variantách, takže zákazník se ve svých představách nemusí nijak omezovat.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Variabilní design, kvalitní moderní materiály a praktická technologie, které umožňují bezpočet řešení vhodných pro jakýkoli obytný prostor, nabízí svým zákazníkům firma DELFI – M.Černý. Vestavěné skříně mohou být ideálním řešením pro ložnice, šatny, předsíně, ale i kanceláře. Protože skýtají jedinečnou možnost dokonalého využití atypických prostor, uplatňují se obzvlášť úspěšně v půdních vestavbách. Nevyužitá zákoutí, zádveří, prostory pod stropem, to všechno jsou místa, z nichž můžete mít díky osvědčené technologii vestavěných skříní užitek.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Skládací dveře umožní snadný přístup do celého prostoru skříně

Univerzální uplatnění svých služeb umožňuje firmě DELFI mj. používání kvalitních systémů otevírání dveří. S představou vestavěné skříně je nejčastěji spjata představa posuvných dveří, které minimalizují nároky na prostor přede dveřmi.  Toto řešení však nemusí být ideální  pro každý prostor. DELFI proto nabízí také další dva typy otevírání. Skládací dveře umožňují přístup do celého prostoru skříně najednou a přitom i ony kladou menší nároky na prostor před skříní než klasické otočné dveře. Využití najdou zejména v úzkých a malých prostorech a u rohových skříní. I klasické otočné dveře však mohou být výhodné, protože umožňují přístup do celého prostoru skříně.  Používá se přitom stejný způsobu rámování jako u posuvných dveří, takže jde o vhodné  řešení např. skříňových nástavců nad posuvné dveře.

Vestavěná skříň je také estetickým prvkem interiéru. I cenově nejméně náročné dveřní výplně z laminované, kvalitní dřevotřísky, které firma DELFI nabízí v 21 různých povrchových úpravách, mohou podstatně přispět k vkusnému vzhledu vašeho interiéru. Kazetové dveřní výplně mají povrchy z 5 druhů dřevěných dýh nebo jsou lakované – až ve 150 barevných odstínech. Obdobné možnosti poskytuje i výběr žaluziových výplní, v nabídce jsou samozřejmě zrcadlové i skleněné výplně.

Vnitřní vybavení vestavěných skříní se provádí přesně na míru – to je jedna z velkých výhod tohoto řešení úložného prostoru. Můžete si je, stejně jako řešení celé skříně, předem vymyslet, eventuálně načrtnout. Pokud si ovšem nejste stoprocentně jisti, firma DELFI zajistí návštěvu odborníka, který zájemcům pomůže podklady pro objednávku vytvořit. Z ní se vychází při předběžné kalkulaci. Konečná cena je určena až po návštěvě technika, který vše přesně změří a narýsuje. Komunikace z firmou je pro zákazníka až do této chvíle nezávazná. Teprve nyní podepisuje objednávku závaznou, po které následuje výroba a montáž skříně, která doplní a zkrášlí váš interiér.
18.11.2004 | sm

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444