Velké vánoční soutěžení

Až do 17. ledna se můžete zúčastnit speciální velké vánoční soutěže, kterou redakce BYDLENI.CZ pro své čtenáře již tradičně připravila.  Tentokrát se můžete těšit na opravdu pěkné ceny.

A co pro výhru musíte udělat? Stačí zaslat nám vánočně laděnou fotografii a hlasovat pro ty nejlepší. Těšíme se na vaše příspěvky.

Aktualizováno 17.1.2018: Soutěž byla ukončena, probíhá ověřování hlasování.

bydlinekVaše fotografie s vánoční tematikou posílejte prostřednictvím níže připojeného formuláře. Pokud byste měli problém s odesláním, pište na e-mail blog@bydleni.cz.

Fotografie budou po schválení zveřejněny na samostatné stránce Velká vánoční soutěž 2017, kde pro ně bude možné hlasovat.

Soutěž trvá od 29. listopadu 2017 do 17. ledna 2018 do 12:00. Soutěž byla ukončena.

Princip vyhlášení vítězů: Do finále postupuje 15 fotografií s nejvíce hlasy, z nichž redakce vybere dva vítěze, kteří obdrží hlavní cenu. Bez ohledu na počet získaných hlasů dále redakce odmění dalších 8 soutěžících redakčními cenami.

A pozor, redakčních cen máme tentokrát mnohem víc! Každý má šanci vyhrát! Dbejte na kvalitu a originalitu fotografií.

Hlavní cena: Komplexní zdravotní systém HYLA EST

Pro vaše drahé jen to nejlepší. Díky inovativní technologii dokáže novinka HYLA EST ze vzduchu odstraňovat jemný prach, dráždivé látky i alergeny. Po jejich zaprání do vody je jednoduše vylijete a doma máte čisto. Nebudete se trápit žádnými sáčky nebo filtry. Vysajete stejně dobře hladkou podlahu jako koberce. A roztoči v matracích už nemají šanci – vyklepete je i jejich exkrementy a v posteli se vám bude spát jako na obláčku. S Hylou se dobře dýchá i uklízí.
 
 

Hlavní cena: Nalakování dveří v barvě podle vlastního výběru od společnosti MASONITE

Chystáte se měnit interiérové dveře ve vašem bytě nebo rodinném domě? K zakoupeným dveřím značky MASONITE si můžete vybrat libovolnou barvu a MASONITE vám je nalakuje bez příplatku. Ve výběru barev se nemusíte omezovat, můžete si vybrat jakýkoliv odstín dle vzorníku barev RAL. Výhru je třeba uplatnit v průběhu roku 2018 pro počet dveří v jednom standardním bytě nebo domě.


Redakční cena: Domácí kamera pro milovníky jablíček

Kamera OMNA do D-Link je určena fanouškům Apple zařízení, kteří ji mohou jednoduše přidat k Apple HomeKit a kdykoliv se podívat k sobě domů. Díky elegantnímu, stylovému provedení se hodí do každé domácnosti a nabízí celou řadu špičkových funkcí, včetně širokoúhlého objektivu se 180stupňovým zorným úhlem, rozlišení Full HD 1080p, obousměrného zvuku, nočního vidění a slotu na microSD kartu. Cenu věnovala společnost D-link.

 

Redakční cena: Dětský hrací koberec Dwinguler Baby Care dle vlastního výběru

Ve vánoční soutěži můžete vyhrát speciální hrací koberec z ECO pěny, která poskytuje perfektní herní zážitek pro vaše děti. Materiál je nenasákavý a chrání děti před prochladnutím od země, proto je vhodný pro použití doma i na zahradě. Koberec má antibakteriální povrch, dítě chrání před úrazem při pádech a tlumí hluk. U koberce jistě oceníte i jeho snadnou údržbu. Cenu do soutěže věnovala společnost Dwinguler.

 

Redakční cena: 3x designové krmítko pro krmení ptáků od společnosti PLASTIA

3 vybraní výherci se mohou těšit na krmítka pro volně žijící ptáky, která byla vyvinuta mladými designéry ve spolupráci s Českou společností ornitologickou a vyrobena byla taktéž v České republice. Krmítka FINCH A DOMEK jsou snadná na údržbu i doplňování krmení. K dispozici jsou v několika barevných provedeních. Jejich variabilní upevňovací systém umožňuje krmítko nejen zavěsit, ale i připevnit na tyč či zábradlí, takže se mohou stát ozdobou zahrady, terasy i balkonu. Ceny věnovala společnost PLASTIA.



Redakční cena: Škoda nevařit – Kuchařka plná hudby – 2. vydání

Autor: Martin Škoda 

Kuchařku napsal Martin Škoda v 17 letech pro své vrstevníky. Kniha je plná skvělých receptů, fotografií, rad a tipů, k nimž se Martin postupem času vlastními zkušenostmi dopracoval, a také hudby. Kuchařka je rozdělena na kapitoly, při kterých mladí chtějí nebo potřebují vařit (například když chtějí okouzlit toho druhého, připravují si jídlo na cestu, nemají zrovna po ruce tunu ingrediencí, na stres či kocovinu nebo pokud chtějí vylepšit zaběhlou českou klasiku). Každý recept je navíc doplněn songem, který může doladit atmosféru při vaření i po něm. A když už jsme u toho, že by byla škoda nevařit, tak by jistě byla škoda zůstat jen v kuchyni a nikam se nepodívat – s Martinem máte možnost vycestovat do světa, kam se vydal nejen za zábavou, ale také za tamní gastronomií. Kuchařka Martina Škody (mladého českého Jamieho Olivera) je jedinečná nejen svým obsahem, ale také designem – o originální layout a vazbu, se zasloužili mladí umělci, kteří na svém kontě již mají ocenění za „nejkrásnější“ knihu roku 2010. První vydání knihy bylo oceněno 3. místem v kategorii Nejlepší kuchařská prvotina soutěže World Gourmand Cookbook Awards 2013. Cenu věnovalo nakladatelství SMART PRESS.

PS: Martina Škodu můžete znát z televizního pořadu Hrdina kuchyně, kde vaří s Marií Doležalovou.

 

Redakční cena: Kniha o pivu
Autoři: Pavel Borowiec a Marcela Titzlová

S Knihou o pivu poznáte nové a často nečekané tváře tradičního nápoje. Naučíte se vybírat a poznávat piva různých stylů a z různých zemí, nacházet ta nejlepší z nich a vychutnávat si je. Seznámíte se s původními i novými pivními styly, proniknete do základů párování piva a jídla. Součástí knihy jsou také praktické rady, jak vybrat správné pivní sklo či jak uspořádat ochutnávku.

Více než dvacet receptů dále ukáže široké možnosti piva při úpravě masa, pečení chleba, grilování a přípravě jak rychlých párty jídel, tak polévek nebo sladkých dezertů.

Užijte si pestrost pivní kultury od českého ležáku přes bavorský weizen, francký rauchbier, belgický gueuze, anglický bitter nebo stout až po IPA z amerických craft pivovarů.

Knihu do soutěže věnovalo nakladatelství SMART PRESS.

 

Redakční cena: Pedigová ošatka ke kynutí domácího chléba

Se SvětemCukrářů se jakékoliv pečení jednoduše promění v umění, protože se správným vybavením je to zkrátka hračka. Vše potřebné pro všechny začátečníky i pokročilé je k dispozici v největším e-shopu na českém trhu Světcukrářů.cz, a to ať už se jedná o suroviny na výrobu, cukrářské či pekařské potřeby nebo doplňky ke stolování. Potěšit své blízké čerstvě upečenou kremrolí a doma připravenými makronkami nebylo nikdy snazší. Myslíme navíc i na ty, kteří shánějí suroviny bez lepku, AZO barviv nebo vyžadují cukrářské a pekařské suroviny bez laktózy nebo geneticky modifikovaných potravin. To vše k výběru pohodlně na jednom místě.

bydlinekVaše fotografie s vánoční tematikou posílejte prostřednictvím níže připojeného formuláře. Pokud byste měli problém s odesláním, pište na e-mail blog@bydleni.cz.

Fotografie budou po schválení zveřejněny na samostatné stránce Velká vánoční soutěž 2017, kde pro ně bude možné hlasovat.

Soutěž trvá od 29. listopadu 2017 do 17. ledna 2018 do 12:00. Soutěž byla ukončena.

Princip vyhlášení vítězů: Do finále postupuje 15 fotografií s nejvíce hlasy, z nichž redakce vybere dva vítěze, kteří obdrží hlavní cenu. Bez ohledu na počet získaných hlasů dále redakce odmění dalších 8 soutěžících redakčními cenami.

A pozor, redakčních cen máme tentokrát mnohem víc! Každý má šanci vyhrát! Dbejte na kvalitu a originalitu fotografií.




PARTNEŘI VELKÉ VÁNOČNÍ SOUTĚŽE:



 
27.12.2017 | redakce Bydlení.cz
  • Smart Press

    Nakladatelství Smart Press se věnuje především vydávání kuchařských knih, které mají nápad a šmrnc. Publikace nabízejí neotřelá témata v moderní grafické úpravě s mnoha profesionálními fotografiemi. Z další vydavatelské činnosti je to například osvětová literatura nebo knihy o zahradničení a zdravém životním stylu, převážně od českých autorů.

  • Masonite CZ spol. s r.o.

    Největší český výrobce dveří s tradicí již od roku 1960 dodává na tuzemský a evropský trh interiérové dveře s výběrem z více než 1 500 druhů s různými povrchy a typy zpracování.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444