Velká vánoční soutěž

Baví vás soutěžení? Pak se můžete zúčastnit Velké vánoční soutěže, která bude probíhat až do 24. ledna 2019. Pošlete nám fotografii s vánoční tematikou a zapojte se do soutěže o spoustu cen. Nadílka je vskutku štědrá!

Soutěž je ukončena, probíhá sčítání hlasů.

bydlinekJak soutěžit
Vaši fotografii s vánoční tematikou posílejte prostřednictvím níže připojeného formuláře. Pokud byste měli problém s odesláním, pište na e-mail blog@bydleni.cz.

Fotografie jsou zveřejněny na samostatné stránce Velká vánoční soutěž.

Pro soutěžní fotografie jste mohli hlasovat do 24. 1. 2019 do 12:00. 

Princip vyhlášení vítězů: Do finále postupuje 15 fotografií s nejvíce hlasy, z nichž redakce vybere dva vítěze, kteří obdrží hlavní cenu. Bez ohledu na počet získaných hlasů dále redakce odmění dalších třináct soutěžících redakčními cenami.

Doporučení: Redakce bude hodnotit kvalitu a originalitu fotografie. Dejte si proto na fotografii záležet. 

 

 

Hlavní cena: Čistič oken od značky Kärcher

Společnost Svět oken věnuje vítěži čistič oken Kärcher. Svět oken je největší český výrobce plastových oken a dveří, hliníkových oken a dveří, garážových vrat. Nabízíme vchodové a interiérové dveře, markýzy, venkovní rolety a žaluzie a zasklení balkónů a lodžií. Využijte nejširší síť prodejen a nejširší sortiment. Našich 38 poboček najdete po celé ČR. Od roku 1999 za sebou máme tisíce spokojených zákazníků a úspěšných realizací pro váš spokojený a komfortní domov. Nabízíme jedny z nejlepších cen na trhu a sezónní akční slevy.

Hlavní cena: 4x poukaz do prodejen a e-shopu SCANquilt 

Dalšího hlavního výherce odměníme čtyřmi poukázkami v hodnotě 500 Kč, které je možno uplatnit v prodejnách i e-shopu SCANquilt do 31.3.2019 a dále veselou plyšovou hračkou LOSÍKEM
 
Značka SCANquilt [skenkvilt] byla založena před 25 lety a v současné době zaujímá se sítí více než 45 prodejen významné místo na českém trhu jako výrobce a prodejce sortimentu zaměřeného na kvalitní lůžkoviny, zdravé spaní, trendy a design. Přijďte se inspirovat a vybrat si ze 700 vzorů příjemného povlečení, lehkých a hřejivých přikrývek, pohodlných polštářů, kvalitních prostěradel, hebkých osušek a originálních doplňků pro svůj interiér.

 



REDAKČNÍ CENY 


Redakční cena: Bezdrátová klávesnice Logitech k ovládání televize

Další výherce si bude moct užívat vánoční pohodlí s obývákovou klávesnicí od Logitech. S bezdrátovou klávesnicí Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus CZ sledujte video, surfujte po internetu, chatujte s přáteli a mnoho dalšího, bez nepříjemných prodlev či výpadků. Ovládání PC zábavy na televizoru by neměla být těžká práce. Pohodlně se opřete a surfujte na počítači připojeném k televizoru z pohodlí vašeho gauče!
 

Redakční cena: 15% sleva na jakékoliv dveře MASONITE dle vlastního výběru

Vítěz vánoční soutěže získá 15% slevu na dveře MASONITE a k tomu navíc zdarma zaměření dveří a kompletní poradenství při výběru typu dveří, při instalaci dveří a zárubní.

Vlastnosti interiérových dveří MASONITE je možné kombinovat dle vlastních potřeb. Můžete si na míru vytvořit například dveře, které budou protipožární, bezpečnostní a zároveň budou mít prvotřídní akustické vlastnosti a současně si navrhnout i vlastní design dveří v on-line konfigurátoru. MASONITE, největší výrobce dveří v ČR, dodává více než 1 500 druhů dveří s povrchovou úpravou v dřevodekorech, široké barevné škále, s různými druhy prosklení i klik.
 
Podmínky dodání ceny: Maximální počet dveří je 5 ks pro výherce. Výhru je třeba uplatnit u výrobce MASONITE nejpozději do 31.12.2019. Na výhru se nevztahuje právní nárok.

Redakční cena: Dárkový voucher na nákup tapet od www.vavex.cz

Ve Velké vánoční soutěži můžete také získat voucher na nákup tapet na adrese www.vavex.cz dle vašeho výběru v hodnotě 1 000 Kč s poštovným zdarma. 

Na adrese www.vavex.cz najdete největší výběr tapet za bezkonkurenční ceny. Stavíte, budujete nebo jen toužíte po změně svého domova? Tapety jsou v interiérovém designu oblíbené téma - jsou hravé, inspirativní a dokážou posunout interiér o několik stupňů výš. Vybírat můžete z tapet české výroby, ale také významných zahraničních výrobců, jež na českém trhu zastupujeme. Na e-shopu naleznete také fototapety, dekorace, samolepicí fólie, dekorační lišty. 

 

Redakční cena: Sada tří kulatých krabic od KAZETO

Další výherce se může těšit na tři stylové krabice od českého výrobce KAZETO. Do krabic v červeném provedení s bílými hvězdami můžete ukládat fotografie, dokumenty, zamilovanou korespondenci a další poklady. 

Společnost Kazeto s.r.o. je tradičním výrobcem produktů z lepenky, které slouží jako interiérové doplňky, úložné krabice, hračky, kloboukovky a nýtované kufry. Naše výrobky jsou velmi atraktivní, moderní a mají široké spektrum využití jak v domácnostech, tak v kancelářích.

Redakční cena: Pryskyřice pro renovaci pracovní desky

Vítěz se může těšit také na pryskyřici RenovaDesk určenou k renovacím.

Přemýšlíte nad výměnou pracovní desky v kuchyňské lince? Je po delším čase již opotřebovaná? Nebo byste rádi jiný dekor a nechce se vám do výměny celé pracovní desky? Pryskyřice RenovaDesk nabízí originální řešení. Licí pryskyřice je vhodná pro renovaci pracovních ploch nábytku. Její jedinečné vlastnosti k tomu přímo vybízí. Epoxidové pryskyřice jsou chemicky odolné, tvrdé a odlitý povrch je lesklý a snadno udržovatelný. 
 
 

Redakční cena: Fotografická publikace od firmy Zavrz.cz

Další výherce získá od společnosti ZAVRZ hodnotnou fotografickou publikaci “Sochy přírody” od Jiřího Tillera.

O společnosti: S revizními dvířky se potkal každý z nás - v koupelně, na toaletě, na chodbě... Díky české společnosti ZAVRZ, která obdržela za svůj systém otevírání revizních dvířek hlavní cenu na výstavě FOR ARCH, ale již revizní dvířka ve svém interiéru neuvidíte. ZAVRZ vyrábí a dodává takzvaná neviditelná dvířka, která vás překvapí svým dokonalým designovým řešením. Přesvědčte se ve videu:

Redakční cena: Koberec Baby Care dle vlastního výběru od firmy Dwinguler

Výherce naší soutěže potěší koberec od značky Dwinguler, který do soutěže věnovala společnost Ecostep. Dětský koberec Baby Care je vyrobený z 13 mm vysoké antibakteriální ekopěny, která tlumí pády i hluk. Zároveň je protiskluzový a barevné motivy na obou stranách koberce podporují dětské hry a učení. Dětské koberce Baby Care a Play Mat navíc tlumí hluk, a tak díky nim děti při svém dovádění neruší vás ani vaše sousedy.

 

Redakční cena: Vánoční sleva 30 % na špičkovou stolní lampu BROADWING 

Stolní LED lampa Broadwing je speciálně vyvinutá pro práci na psacím stole, monitory a počítače. Mezi její hlavní výhody patří 140 LED čipů, které jsou osazeny do hliníkové lišty o šířce 81 cm. Díky tomu vám bez problému osvítí celý pracovní stůl bez jakýchkoli stínů. Jedním kliknutím si můžete přepnout mezi třemi teplotami barev a třemi stupni svítivosti. Lampa Broadwing se jednoduše položí za monitor nebo připevní na stůl.

 

Redakční cena: Kniha od autorky Ivany Stenzlové: DEJ TĚLU ŠANCI. K přirozené rovnováze, štíhlosti a zdraví

Autorka – mikrobioložka a odbornice na výživu – podává vysvětlení funkčního metabolismu a návod, jak dosáhnout hormonální rovnováhy (jak jíst pro zdravou hormonální odezvu), která je základem trvalé štíhlosti a opravdového zdraví. Propojuje tradiční čínskou medicínu s poznatky moderní západní dietologie a biologie. Přináší zároveň nový způsob vaření, který je postavený na přípravě pokrmů s harmonizačním účinkem. Přes 60 originálních tzv. pětielementových receptů pokrývá všechna roční období, od snídaně po večeře, od polévek po dezerty. Nechybí ani základní recepty na domácí kváskový chléb, rostlinná mléka či zdravé domácí fermentované nápoje (kefíry) a postupy pro fermentaci obilnin a luštěnin. Knihu věnuje nakladatelství Smart Press.

Redakční cena: Velká kniha o kávě. Autorka: Petra Davies Veselá

Petra Davies Veselá rozšířila a aktualizovala svou první úspěšnou Knihu o kávě. Sepsala spoustu nových poznatků a zohledňuje své nové zkušenosti i velký rozkvět kávové kultury. Kniha je určena i těm, kteří svou první Knihu o kávě mají – obsahuje zcela nové fotografie i mnoho nových informací. Nádherné nové fotografie Davida Židlického vtáhnou čtenáře do děje. Zavedou je přímo na kávové plantáže, do pražírny, seznámí je s domácími i profesionálními mlýnky a kávovary. Kniha dále nabídne řadu nových metod přípravy kávy a receptur. Také v ní najdete i praktické rady jak založit a úspěšně provozovat vlastní podnik. Kniha je ideálním dárkem pro kohokoli, kdo miluje kávu. Pro běžné spotřebitele, kteří si dobrou kávu rádi uvaří doma, ale i pro profesionální kavárník a baristy. Knihu věnuje nakladatelství Smart Press.

Redakční cena: 3 x 2 vstupenky na Stavební veletrh v Brně

Tři z vás se mohou těšit na dvě vstupenky na Stavební veletrh.

 
Ilustrační foto  
Novinky, nové trendy i poradenství ke všemu, co souvisí se stavbou a vybavením domu či bytu přinese na začátku příštího roku Stavební veletrh. Proběhne v termínu od 27. 2. do 2. 3. 2019 na brněnském výstavišti. Pod jednotným názvem se skrývají tři veletržní akce – Stavební veletrh Brno, veletrh DSB – Dřevo a stavby Brno a Veletrh nábytku a interiérového designu MOBITEX. Veletrh provází bohatý doprovodný program – přednášky a diskuze na aktuální témata, bezplatná poradenství, studentské soutěže a další. Více informací najdete na webu www.bvv.cz/svb.

bydlinekJak soutěžit
Vaši fotografii s vánoční tematikou posílejte prostřednictvím níže připojeného formuláře. Pokud byste měli problém s odesláním, pište na e-mail blog@bydleni.cz.

Fotografie jsou zveřejněny na samostatné stránce Velká vánoční soutěž.

Pro soutěžní fotografie jste mohli hlasovat do 24. 1. 2019 do 12:00. 

Princip vyhlášení vítězů: Do finále postupuje 15 fotografií s nejvíce hlasy, z nichž redakce vybere dva vítěze, kteří obdrží hlavní cenu. Bez ohledu na počet získaných hlasů dále redakce odmění dalších třináct soutěžících redakčními cenami.

Doporučení: Redakce bude hodnotit kvalitu a originalitu fotografie. Dejte si proto na fotografii záležet. 




Partneři soutěže:

 
 
   
24.12.2018 | redakce Bydlení.cz
  • SCANquilt

    Česká značka SCANquilt s více než 50 prodejnami si zakládá na vysoké kvalitě zboží, dlouhodobě nabízí jeden z nejširších programů lůžkovin a přináší nové designové trendy v bydlení.  

  • Smart Press

    Nakladatelství Smart Press se věnuje především vydávání kuchařských knih, které mají nápad a šmrnc. Publikace nabízejí neotřelá témata v moderní grafické úpravě s mnoha profesionálními fotografiemi. Z další vydavatelské činnosti je to například osvětová literatura nebo knihy o zahradničení a zdravém životním stylu, převážně od českých autorů.

  • Masonite CZ spol. s r.o.

    Největší český výrobce dveří s tradicí již od roku 1960 dodává na tuzemský a evropský trh interiérové dveře s výběrem z více než 1 500 druhů s různými povrchy a typy zpracování.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444