BYDLENÍ.CZ rozdává dárky

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Redakce BYDLENI.CZ rozdává vánoční dárky. A že to bude nadílka!

Chcete také jeden? Pošlete nám fotografii s vánoční tematikou a zapojte se do soutěže o spoustu cen.

Která soutěžní fotografie získá hlavní cenu?

Zajímá nás, jaké jsou vaše Vánoce. Jak se na ně připravujete? Vyrábíte si vlastní adventní věnec? Jak vyzdobíte interiér? Jak se na Vánoce těší vaše děti? Kdy začínáte péct cukroví? Posílejte nám fotky, které vás zachycují při vánočních přípravách, nebo jakékoliv další fotografie s vánoční tematikou a zúčastněte se soutěže o hodnotné ceny.
 
Hodnotit budeme splnění tématu soutěže, nápad, originalitu a také kvalitu fotografie.
 

bydlinekVelká vánoční soutěž
Fotografie na vánoční téma posílejte prostřednictvím níže připojeného formuláře. Pokud byste měli problém s odesláním, pište na e-mail blog@bydleni.cz.

Fotografie si můžete prohlédnout na této stránce.

Princip vyhlášení vítězů: Do finále postupuje 15 fotografií s nejvíce hlasy, z nichž redakce vybere 3 vítěze a ti získají první, druhou a třetí cenu.

Dále, bez ohledu na počet získaných hlasů, redakce odmění dalších 6 soutěžících redakčními cenami.

Soutěž trvala od 24. listopadu 2016 do 16. ledna 2017 do 12:00. Prohlédněte si výherce.

HLAVNÍ CENY:

1. cena: Multifunkční mikrovlnná trouba Whirlpool JT 479 IX z řady JetChef Premium

Na absolutního vítěze Velké vánoční soutěže čeká multifunkční mikrovlnná trouba od společnosti Whirlpool. V té můžete jídlo ohřívat, péct, zapékat, rozmrazovat, rozpékat, grilovat nebo vařit v páře. Trouba je vybavena technologií 6. smysl, která nastaví potřebné parametry pro přípravu pokrmů.

Přečtěte si více informací.
 

2. cena: Sada aktivních podhledových reproduktorů s Bluetooth od firmy DEXON

Vítěz, který obsadí druhé místo, si bude moci do stropu instalovat dva podhledové reproduktory a oblíbenou hudbu přehrávat přes Bluetooth. Pro skvělý požitek z hudby nepotřebujete žádný další zesilovač, žádný přehrávač ani signálový propoj na stávající hifi aparaturu. Hudbu prostě přehráváte přímo z chytrého telefonu, tabletu nebo notebooku, přes Bluetooth spojení.
 

 

3. cena: Designové svítidlo PenduLum Pro od společnosti LEDVANCE

Vítěz získá stylové svítidlo PenduLum Pro. Osvětlení z edice Vintage 1906 se inspirovalo stylem ze začátku minulého století. Skvěle se bude hodit do interiérů s industriálním nádechem a minimalistickým designem. 
 
Pokud svítidlo nevyhrajete, můžete si ho koupit v síti obchodů Bauhaus za cenu je 1 022 Kč s DPH. 

 

REDAKČNÍ CENY:

Protože nám zasíláte spoustu velmi povedených a kvalitních fotografií, rozhodli jsme se ocenit mnohem více soutěžících. Redakce BYDLENI.CZ navíc ocení dalších 6 soutěžících těmito cenami:


Cena: Oblíbený polštář Celsio® Pearl z JMP Studia zdravého spaní

Polštář je nedílnou součástí „výbavy“ pro spánek. Dlouhodobé spaní na nevhodném polštáři může mít za následek v lepším případě ospalost či nedostatečnou regeneraci, v tom horším může vést i k dlouhodobým problémům s krční páteří.

V soutěži můžete vyhrát polštář z unikátní paměťové pěny Pearl visco, která obsahuje gelové kuličky. Polštář je velmi pohodlný a díky gelovým kuličkám udržuje příjemné klima při spánku. Ve Studiích JMP pořídíte i kvalitní matrace nebo postele v přírodním provedení výhradně od českých výrobců. 


Cena: 2x Funk meteorologická stanice od značky GIRA 

Další 2 soutěžící, jejichž fotografie redakce vybere jako vítězné, získají praktickou meteostanici.

Potřebujete klobouk proti slunci, nebo deštník? Rychlé rozhodnutí učiníte jedním pohledem na Gira meteorologickou stanici, kterou můžete vyhrát v soutěži.

Gira funk meteorologická stanice vás informuje o vnější a vnitřní teplotě, času, datu a ukazuje fázi měsíce. Obsahuje barometr a hygrometr a nabízí předpověď počasí, která vás nenechá stát nepřipravené v dešti. Gira funk stanice se skládá z funk základní stanice pro vnitřní místnost a odděleného funk senzoru pro vnější oblast. Vnitřní stanice se hodí do rámečku Gira vypínačových programů E22, standard 55, E2, Event a Esprit a nabízí jednotný vzhled s danou elektroinstalací. 
 

Cena: Plastová skříňka Comfort od společnosti BENHOME

Ve Velké vánoční soutěži můžete získat také plastovou skříňku COMFORT, kterou užijete nejen v domácím prostředí, ale také venku.

Plastové skříně a skříňky COMFORT jsou vysoce odolné proti povětrnostním vlivům a můžete je proto využít na uskladnění věcí na balkóně, na zahradě i v domácí dílně nebo garáži. Díky elegantnímu designu si najdou místo i v pracovně nebo kanceláři. Údržba je velmi snadná, protože jsou omyvatelné běžnými čistícími prostředky.

Společnost BENHOME je specialista na vybavení pro dům, zahradu a dílnu.

Ve svém e-shopu www.benco.cz nabízí široký sortiment vlastních výrobků značky BENCO, a to stropní sušáky na prádlo, zahradní palisády a další užitečné pomocníky do domácnosti a pro zahrádkáře a kutily. 
 

Cena: Multifunkční prodlužovačka s USB nabíječkou od společnosti LEGRAND

Dalšího soutěžícího redakce BYDLENI.CZ ocení velmi praktickou multifunkční prodlužovačkou s USB porty, kterou využijete v domácnosti i na pracovišti. Hlavní vypínač se nachází na spodní části. K dispozici máte až čtyři zásuvky, které si lze nastavit podle potřeby.

Cenu do soutěže věnovala společnost Legrand

 
 

Cena: Zahrádka v květináči. Pro váš balkon i okenní parapet. 

Autorka: Anita Blahušová

Rádi pěstujete bylinky? Pak si můžete zahrát o inspirativní příručku.

K vytvořeni minizahrádky vám postačí balkon nebo okenní parapet! Kniha Zahrádka v květináči Anity Blahušové vám poradí, na co si dát pozor, než začnete s pěstováním, pomůže vám vybrat správné nádoby, nářadí a také rostliny vhodné právě pro váš domov. Krok za krokem s vámi rostliny zasadí, zbývá už jen zvolit si ten pravý typ zahrádky.

Pokud se na vás štěstí neusměje v soutěži, kniha je k dostání se slevou na www.smartpress.cz.

bydlinekVelká vánoční soutěž
Fotografie na vánoční téma posílejte prostřednictvím níže připojeného formuláře. Pokud byste měli problém s odesláním, pište na e-mail blog@bydleni.cz.

Všechny fotografie si můžete prohlédnout na této stránce.

Princip vyhlášení vítězů: Do finále postupuje 15 fotografií s nejvíce hlasy, z nichž redakce vybere 3 vítěze a ti získají první, druhou a třetí cenu.

Dále, bez ohledu na počet získaných hlasů, redakce odmění dalších 6 soutěžících redakčními cenami

Soutěž trvala od 24. listopadu 2016 do 16. ledna 2017 do 12:00. Prohlédněte si vítěze.



SPONZOŘI VELKÉ VÁNOČNÍ SOUTĚŽE


23.12.2016 | redakce Bydlení.cz
  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444