Velká vánoční soutěž o myčku Whirlpool

Vánoce jsou cítit ve vzduchu, a proto vyhlašujeme velkou vánoční soutěž o myčku nádobí Whirlpool, domácí výrobník sody SodaStream, poukaz do e-shopu SuperDISKONT, knihu: Láskominy Denisy Bartošové nebo nůžky Fiskars. Stačí poslat fotku s tematikou Vánoc.

Fotografie s vánoční tematikou

Nedělí začíná adventní období a příprava na Vánoce. Pletete si vlastní adventní věnec? Máte nadání pro aranžování květin? Vystřihujete ozdoby do oken? Pečete vánoční cukroví? Tvoříte s dětmi ozdoby na stromeček? Pošlete nám jakoukoliv fotografii s vánoční tematikou a zúčastněte se soutěže o hodnotné ceny.

bydlinek

Velká vánoční soutěž 

Protože jsme vždycky nadšeni z vašich krásných fotografií a mrzí nás, že hodnotné ceny vyhrají jen ti nejdravější, kteří získají nejvíce hlasů, rozhodli jsme se přistoupit k rozdávání většího počtu redakčních cen. Hodnotit budeme splnění tématu soutěže, nápad, originalitu a také přihlédneme k počtu hlasů, které fotografie získá. Pošlete fotografii prostřednictvím níže připojeného formuláře.

Soutěž byla ukončena. Vítěze brzy vyhlásíme. 

HLAVNÍ CENA

 

Myčka WHIRLPOOL pro soutěžícího s největším počtem hlasů

Protože Vánoce mají být o radosti, pro vítěze vánoční soutěže jsme připravili ve spolupráci se značkou Whirlpool opravdové překvapení! Autor fotografie, která získá nejvíce hlasů, bude odměněn myčkou nádobí Whirlpool ADP 8070 WH. 
 
Sdílejte svou fotografii a pravidelně každý den hlasujte. Pak se budete moci radovat z čistého nádobí bez námahy.

Myčka má šestý smysl PowerClean, který se postará o umytí i velkých kusů nádobí za použití speciálních trysek v dolním koši myčky a díky kterému ušetříte až 30 % vody, energie a času. Myčka Whirlpool nabízí 8 programů mytí.

REDAKČNÍ CENY

 

Nejoblíbenější výrobník perlivé vody SodaStream

Autora povedené fotografie odměníme také oblíbeným výrobníkem domácí perlivé vody SodaStream, tentokrát v limitované edici pastelových barev. Svou oblíbenou limonádu si tak kdykoliv můžete sami doma připravit z obyčejné kohoutkové vody a její chuť ozvláštnit několika druhy sirupů.
 

Poukaz do e-shopu SuperDISKONT v hodnotě 1 000 Kč

Vyhrajte poukaz a vyberte si na e-shopu SuperDISKONT z pestrého sortimentu výrobků pro váš dům i zahradu. E-shop se specializuje na zahradní nářadí a kuchyňské náčiní finské značky FISKARS, úklidové pomocníky německé značky LEIFHEIT, litinové nádobí značky LAVA METAL, trampolíny od celosvětové trampolínové jedničky JUMPKING a mnoho dalšího. 
 

Kniha: Láskominy Denisy Bartošové – Jedlé i kreativní dárky a skvělé recepty na celý rok

Rádi se učíte novým věcem? Baví vás tvoření? Vyhrajte knihu plnou DIY inpspirací, krásných fotografií a návodů na dobroty a výtvory. Denisa vám pomocí podrobných postupů pomůže vytvořit věci, na které byste si sami možná netroufli, a to za pár chvil i za pár kaček! Nechte promluvit své tvořivé já a darujte blízkým nebo sami sobě ručně vyrobené Láskominy.
 
Vydalo nakladatelství Smart Press, www.smartpress.cz
 
 

Masivní krejčovské nůžky značky Fiskars

Historie společnosti Fiskars sahá až do roku 1649. První nůžky Fiskars pak byly vyrobeny v roce 1832 za majitele společnosti Johana Jacoba Julina, který ve Fiskars položil základy dnes již tradičního důrazu na inovace. Dalším důležitým mezníkem v historii všech nůžek byl rok 1967, kdy Fiskars poprvé vyrobil nůžky s plastovou rukojetí. Přitom typická oranžová barva těchto nůžek vznikla vlastně náhodou.

Designéři se rozhodovali mezi zelenou, černou a červenou barvou držadel. Když byl ale vyráběn první prototyp, zůstal v lisu zbytek oranžové barvy z předchozí výroby a technik, který jeho výrobu zajišťoval, ji použil právě na výrobu prvního prototypu, načež vyrobil další tři v požadovaných barvách. Hlasování ve Fiskars potom rozhodlo, že oranžová vypadá nejlépe. A tak vznikly nůžky, které proslavily společnost Fiskars po celém světě. Právě jedny z nich můžete vyhrát v soutěži.
bydlinek

Velká vánoční soutěž: Jak soutěžit
Fotografii s vánoční tematikou pošlete prostřednictvím níže připojeného formuláře. Pro fotografie také pravidelně hlasujte. Soutěž trvá do 11. ledna 2016 do 12:00.

Soutěž byla ukončena. Výherce brzy zveřejníme. 



Partneři soutěže:


 
27.11.2015 | redakce Bydlení.cz
  • Smart Press

    Nakladatelství Smart Press se věnuje především vydávání kuchařských knih, které mají nápad a šmrnc. Publikace nabízejí neotřelá témata v moderní grafické úpravě s mnoha profesionálními fotografiemi. Z další vydavatelské činnosti je to například osvětová literatura nebo knihy o zahradničení a zdravém životním stylu, převážně od českých autorů.

  • SodaStream

    Společnost SodaStream je specialistou na perlivou vodu nachystanou v pohodlí domova bez tahání lahví a jedničkou mezi perlivými vodami v počtu vypitých litrů. Díky ucelené nabídce výrobníků domácí perlivé vody SodaStream a souvisejícího příslušenství si nachystáte vlastní perlivou vodu v pohodlí domova, kdykoliv dostanete chuť se napít.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444