Velká soutěž: Jaro u nás doma

Pošlete nám fotografii s jarní tematikou a zúčastněte se soutěže Jaro u nás doma. Posílat nám můžete váš jarně vyzdobený interiér, květinové věnce a jiné dekorace, rozkvetlou jarní zahradu nebo třeba fotku, jak jste zachytili přípravy na Velikonoce.

bydlinekVaši fotografii, která splňuje téma "Jaro u nás doma" posílejte prostřednictvím níže připojeného formuláře. Pokud byste měli problém s odesláním, pište na e-mail blog@bydleni.cz.

Fotografie budou po schválení zveřejněny na samostatné stránce Jaro u nás doma, kde pro ně bude možné hlasovat.

Soutěž byla ukončena.

Výhra: NOVINKA letošního jara: Samozavlažovací truhlík BERBERIS

Společnost PLASTIA přichází pro letošní jaro s novinkou - samozavlažovacím truhlíkem BERBERIS, který rozšiřuje úspěšnou rodinu oblíbených velkoobjemových truhlíků a přináší řešení zahradničení v menším prostoru na balkonech i terasách. Truhlík je nabízen ve 2 velikostních variantách (60 a 80 cm) a pastelových barvách. Manipulace je snadná, díky dostatečně velké zásobárně vody s hladinoměrem, velkému otvoru pro zalévání a přepadu vody se stává zavlažování hračkou. Pro snadné pěstování květin, bylin i drobné zeleniny.

 

Redakční cena: Balíček čisticích přípravků od Guapex

Od prvotního zaměření na bezchlórovou bazénovou chemii se společnost GUAPEX vypracovala na lídra v oblasti čisticích a dezinfekčních prostředků také pro domácnosti, školy a školky, fit centra, chovatele a další. Všechny přípravky jsou BEZ OBSAHU CHLÓRU, ALKOHOLU, ALDEHYDŮ A FENOLŮ! Jejich aplikaci tak neprovází nepříjemný pach agresivních chemikálií, nepoškozují žádné ošetřované materiály a jsou nehořlavé. Výrobky z řady pro domácnost odstraní také pachy v pračkách, ledničkách a odpadkových koších. Více informací a tipů na využití naleznete na www.guaa.cz.

Zahrada žije – Zahradničíme s dětmi, Anita Blahušová

Další výherce získá knihu, která srozumitelně a zábavně vysvětluje principy zahradničení (nejen) s dětmi, poskytuje kalendářní přehled pro celý rok a slouží jako praktický manuál pro jakoukoli zahradu. Je jedinečná v tom, jak se cíleně zaměřuje na zapojení (menších i větších dětí) do veškerého dění. Nabízí spoustu inspirace, jak si v zahradě tvořivě a příjemně hrát v jakékoli sezóně. Tato hra je propojena i s opravdovým pěstováním, které bude bavit dospělé i děti a díky kterému si společně vypěstují krásnou vlastní úrodu! Celoroční životní cyklus zahrady se prolíná s konkrétními pracovními postupy a činnostmi vhodnými pro děti, formou originálních, ale přitom snadno zvládnutelných projektů.

Navíc se čtenář dozví spoustu zajímavých detailů ze života zvířat i fungování rostlin. Seznámí se také s hezkými tradičními rituály, které můžeme i dnes s chutí zapojit do moderního rodinného života. A dozví se, jak proměnit svou zahradu v opravdu živé a zajímavé místo plné zeleně, květin a jedlých plodů, plné motýlů i ptáků, záhonků i skrýší: zdroj radosti, úrody a dobrodružství. Autorka, jež je známá i svou prvotinou Zahrádka v květináči, své znalosti a zkušenosti pravidelně uveřejňuje například na svém blogu http://www.zahradamebavi.cz/.



 


 Partneři soutěže


08.05.2018 | redakce Bydlení.cz
  • Smart Press

    Nakladatelství Smart Press se věnuje především vydávání kuchařských knih, které mají nápad a šmrnc. Publikace nabízejí neotřelá témata v moderní grafické úpravě s mnoha profesionálními fotografiemi. Z další vydavatelské činnosti je to například osvětová literatura nebo knihy o zahradničení a zdravém životním stylu, převážně od českých autorů.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444