Velká letní soutěž: Moje léto 2017

Jaké letní dobrodružství jste si naplánovali? Kde trávíte léto? Pošlete nám fotografii z vašeho letního výletu nebo dovolené. Kde jste zažili ty nejkrásnější momenty? Na chatě u rybníka, v lese při sbírání hub, při projížďkách na kole jižní Moravou nebo na pláži u moře? Těšíme se na vaše zážitky.

Soutěž byla ukončena 18.9.2017 - výsledky najdete zde.

bydlinekFotografie na téma: Moje léto posílejte prostřednictvím níže připojeného formuláře. Pokud byste měli problém s odesláním, pište na e-mail blog@bydleni.cz.

Fotografie budou po schválení zveřejněny na samostatné stránce Moje léto, kde je možné pro fotky hlasovat.

Soutěž trvá od 18. července 2017 do 18. září 2017 do 12:00. Soutěž byla ukončena 18.9.2017 - prohlédněte si vítěze.

Princip vyhlášení vítězů: Do finále postupuje 15 fotografií s nejvíce hlasy, z nichž redakce vybere dva vítěze, kteří obdrží hlavní ceny. Dále, bez ohledu na počet získaných hlasů, redakce odmění dalších pět soutěžících redakčními cenami.

1. hlavní cena: Mobilní klimatizace od společnosti Gavri.cz

Soutěžící, který obsadí první místo, získá mobilní klimatizaci Comedes MKA 2000 NEO, která je výjimečná svým duálním zapojením hadice pro odvod vzduchu. Zajišťuje to systém HOT & COLD. Obyčejná mobilní klimatizace dokáže vést hadicí jen horký vzduch. Musíte ji proto mít v místnosti, kterou chcete vychladit.

Comedes MKA 2000 NEO dokáže víc: hadicí vede i studený vzduch. Takže můžete chlad přivádět do vedlejší místnosti a nemusíte ji mít během chlazení u sebe! Díky povrchové impregnaci lze Comedes MKA 2000 NEO postavit i na terasu nebo balkon a oknem přivádět chlad do místnosti. Minimalizujete hluk i ztrátu prostoru. 

2. hlavní cena: Bazén Florida z internetového obchodu SIGMAshop.cz

Dalšímu úspěšnému soutěžícímu zašleme zahradní bazén Florida s průměrem 3,66 m a výškou vody 1 m, který udělá z vaší zahrady vodní ráj. Součástí setu je navíc kartušová filtrace. Od vybalení bazénu tak můžete do 30 minut napouštět vodu a užívat si koupání na zahradě.
 
SIGMAshop.cz - to je vše pro dům, dílnu a zahradu. Tento specialista na čerpadla a čerpací techniku nyní rozšiřuje nabídku. Nově zde pohodlně vyberete zavlažovací techniku, bazény a bazénové příslušenství, zahradní nábytek, ruční a elektrické nářadí, měřící pomůcky a mnoho dalšího.

 

REDAKČNÍ CENY - Bez ohledu na počet obdržených hlasů vybere redakce BYDLENI.CZ ze všech fotografií 4 vítězné, které odmění těmito cenami:


Redakční cena: Voucher s 10% slevou na jakékoliv dveře od MASONITE, zdarma služba na zaměření dveří a kompletní poradenství

Největší český výrobce dveří s tradicí již od roku 1960 dodává na tuzemský a evropský trh interiérové dveře s výběrem z více než 1 500 druhů s různými povrchy a typy zpracování. Nyní si i vy můžete vybrat dveře podle vlastních představ. Sestavte si v online konfigurátoru kompletní sestavu dveří od zárubní až po kliku. Za povedenou fotografii můžete získat 10% slevu na dveře podle vašeho výběru a poradenství zdarma.


Redakční cena: Víceúčelová dětská židlička od KAMI.cz

Jediná židlička, kterou můžete používat jako klasickou nebo jídelní dětskou židli a dokonce i jako houpací křesílko. Židličku lze jednoduchým a rychlým způsobem přeměnit na houpací křesílko.
Když z ní dítě vyroste, je možné stoličku z houpadel jednoduše vymontovat a dál používat jako rostoucí stoličku až do desíti let. Až dítě vyroste úplně ze všeho, je možné odmontovat opěradlo a máte štokrle pro maminku nebo babičku. Vyrobeno z překližky a bukového dřeva.

 

Redakční cena: Květináč z umělého pískovce z eshopu zahradnidekorace.com

E-shop s venkovními květináči a dekoracemi pro vaši zahradu www.ZahradniDekorace.com vybranému soutěžícímu zašle květináč vyrobený z umělého pískovce.

V nabídce e-shopu dále naleznete květináče z přírodního pískovce a dřeva, kvalitní dubové květináče nebo pískovcové šlapáky na zahradu. 


Redakční cena: 2 vouchery na kurz vaření Catler Academy

Dotáhněte své kuchařské umění na mistrovskou úroveň. Dalšímu vybranému soutěžícímu věnujeme 2 vouchery na prestižní kurzy vaření - Catler Academy, kde vás naučí postupům a trikům skutečných mistrů v oboru, třeba Dalibora Navrátila anebo specialisty na sushi Marka Hory. 



Redakční cena: Nová biokuchařka Hanky Zemanové od nakladatelství SMART PRESS

Kompletně přepracované vydání nejprodávanější knihy o biopotravinách a zdravém vaření po deseti letech
Autorka se rozhodla svou původní Biokuchařku přepracovat a rozšířit tak, abyste v ní našli aktuální informace o biopotravinách, nových výživových trendech (raw, bezlepková strava, superfood aj.) i ekologickém zemědělství a mohli z ní čerpat inspiraci pro svůj každodenní život.

Kniha obsahuje přes 80 nových receptů a je určena jak začátečníkům v oblasti zdravého vaření, tak i těm, jež už mají původní vydání doma.

Cenu soutěžícímu věnuje nakladatelství Smart Press, s. r. o.
 

bydlinekFotografie na téma: Moje léto posílejte prostřednictvím níže připojeného formuláře. Pokud byste měli problém s odesláním, pište na e-mail blog@bydleni.cz.

Fotografie budou po schválení zveřejněny na samostatné stránce Moje léto, kde je možné pro fotky hlasovat.

Soutěž trvá od 18. července 2017 do 18. září 2017 do 12:00. Soutěž byla ukončena 18.9.2017 - prohlédněte si vítěze.

Princip vyhlášení vítězů: Do finále postupuje 15 fotografií s nejvíce hlasy, z nichž redakce vybere dva vítěze, kteří obdrží hlavní ceny. Dále, bez ohledu na počet získaných hlasů, redakce odmění dalších pět soutěžících redakčními cenami.

 


Partneři soutěže


 
22.08.2017 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444