Veletrhy FOR HABITAT a FOR KIDS podruhé společně

Ve dnech 25. - 28. května 2006 se po roční přestávce opět sejdou milovníci bydlení a interiérů společně s celými rodinami s dětmi v Pražském veletržním areálu Letňany. V tomto termínu zde proběhnou veletrhy pro ně určené - 13. ročník veletrhu bydlení, nábytku, realit, rekonstrukcí a renovací FOR HABITAT a 2. ročník veletrhu pro děti FOR KIDS.

Bydlení ve spojení s veletrhem FOR HABITAT je již letitá záležitost, trvalka na trhu, se všemi zaběhlými zvyklostmi i novinkami, kterých se letos opět objeví hned několik. Základní novinkou je samotný areál PVA Letňany, kde jsme pro vyšší komfort vystavovatelů i návštěvníků postavili nové výstavní haly o celkové ploše 9800 m2 hrubé výstavní plochy. Z areálu zmizel tímto poslední „stan“ a v současné době se zde nachází již 7 pevných výstavních hal o celkové hrubé kryté výstavní ploše 34200 m2 a 6000 m2 venkovní výstavní plochy. Tato čísla sama hovoří o možnostech letňanského areálu, a to nejen při výše zmíněných veletrzích.
FOR HABITAT si letos trochu zahrál s nomenklaturou a vytřídil zvlášť kuchyně, koupelny a vše související do samostatné výstavy Kuchyně a koupelny od A do Z. Tato nomenklatura je pro návštěvníka velice atraktivní a na veletrzích ji neustále hledá. I v době, kdy nová kuchyňská a koupelnová studia rostou jako houby po dešti a jejich nabídka je velice široká, pořád je zde jeden háček. Zájemci musejí jednotlivá studia hledat a vzápětí objíždět a vybírat a vybírat. Srovnání designu, šíře nabídky a pochopitelně cen tak zabere neúměrně mnoho času, v dnešní době tak chybějícího. Proto je pro návštěvníka široká nabídka na veletrhu velice zajímavá, vždyť může vybírat na jednom místě a jen srovnávat. Vzhledem k pozvané klientele na veletrh může být spokojen i vystavovatel, kterého zde osloví mnoho potenciálních zájemců nejen z řad konečných spotřebitelů, ale i odborníků.
Další novinkou je opět mnoho diskutované řemeslo a jeho zlaté dno, případně zlaté české ručičky. Mnohá tato rčení již v celé šíři neplatí, a to bychom velice rádi změnili. Proto jsme do programu výstav a veletrhů zařadili Bránu řemesel, akci určenou nejen pro pasivní prezentaci jednotlivých oborů. Řemeslníkům jich nabízíme přes 50, a to ze stavebnictví, interiérů i uměleckých řemesel. Na ploše 1200 m2 budou připraveny stánky pro jednotlivé zájemce a vévodit bude středová předváděcí plocha. Tato akce bude mít pokračování v září na stavebním veletrhu FOR ARCH.
Je třeba se však zmínit o dalším výše jmenovaném veletrhu, kterým je veletrh pro děti FOR KIDS. Loňský první ročník byl postaven zejména na doprovodném programu, čemuž nahrává termín akce před Dnem dětí. Letos bude doprovodný program hrát rovněž významnou roli, ovšem naším cílem je širší zastoupení samotných vystavovatelských firem. Nomenklatura veletrhu je velice široká, od dětského nábytku, přes potraviny, oděvy a obuv až po sport, hračky, volný čas a hobby. Nabídka pro firmy je tedy velice pestrá a možností mnoho. Zájem o všechny tyto obory byl v loňském roce veliký, oslovené firmy by tedy neměly váhat a příležitosti pro prezentaci se rychle chopit.
V rámci doprovodného programu veletrhu návštěvníci uvidí vystoupení Václava Upíra Krejčího, divadelní představení Muzea dětské kresby Praha, minimažoretky a módní přehlídky. Dále indiánské zvyky a obyčeje, lanové centrum, U - rampu v akci, chůzi na chůdách, streetballové hřiště, dopravní hřiště a mnohé další atrakce.
Pro rodiny s dětmi bude připraven dětský kout, kde budou rodiče moci svěřit své ratolesti do rukou odbornic a nerušeně projít celou veletržní nabídku. Dětský kout bude vybaven velice zajímavými hracími prvky ve formě zvířátek s didaktickými vlastnostmi.
Další informace o veletrzích získáte na www.forhabitat.cz, www.forkids.cz, případně u hlavní manažerky veletrhu: forejtova@abf.cz
12.04.2006
  • ABF, a.s.

    Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory veletrhů v České republice. Ve své hlavní oblasti podnikání, kterou je pořádání téměř čtyř desítek veletrhů ročně, zaujímá ABF, a.s. 1. místo v Praze a 2. místo v České republice. 


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444